Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Klik på kampe/events for mere info
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Ugens fem anbefalinger (Uge 33)

Sofabold.dk

Som noget nyt her på Sofabold, vil vi hver mandag komme med (sådan cirka) fem anbefalinger, til kampe som vi absolut mener er værd at bruge noget TV tid på.

Vi er naturligvis fuldt klar over, at i læsere ikke deler de samme favorithold, hvilket vi da heller ikke gør her på Sofabold redaktionen. Vi vil derfor fortage vores valg uden hensyn til vores personlige preferencer, men udenlukkede se på kampene med objektive briller.

Skulle du mene der er en “must see” kamp som vi har overset, så fortæl os det endelig i kommentarfeltet, det kunne jo være, at andre læsere også blev inspireret… :)

FC Barcelona - Sevilla FC
UEFA Super Cup - Tirsdag 11. august kl. 20:45

For andet år i træk mødes to spanske hold i opgøret mellem UEFA Champions League vinderne og UEFA Europa League vinderne. Der er dermed god mulighed for top underholdning, når to af Europa’s bedste mandskaber tørner sammen i Tbilisi.

 

AB - Lyngby Boldklub
DBU Pokalen - Onsdag 12. august kl. 20:00

Vi ELSKER pokal kampe, specielt når to rivaler mødes i disse opgør. AB måtte efter sidste sæson en tur ned i KanalSport Divisionen, mens Lyngby Boldklub missede oprykningen til Alka Superligaen, efter et forfærdeligt forår. Alt dette er glemt, når Gladsaxe Stadion ligger græs til et ægte rivalopgør i 1. runde af DBU Pokalen.

 

FC Midtjylland - F.C. København
Alka Superligaen - Fredag 14. august kl. 18:00

Sidste sæsons nummer et og to mødes allerede i 5. runde af Alka Superligaen. FC Midtjylland missede UEFA Champions League, men er forsat med i UEFA Europa League. De er samtidig kommet rigtig godt fra start i ligaen, så der venter F.C. København et svært opgør på MCH Arena i Herning, der er favorit til at vinde mesterskabet hos de fleste eksperter og bookmakere.

 

Manchester City - Chelsea FC
Premier League - Søndag 16. august kl. 17:00

Sølvvinderne fra sidste sæson, tager imod mestrene, når Manchester City tager imod Chelsea i anden runde af Premier League. Begge mandskaber satser ben hårdt på titlen i år. Manchester City skal næsten bruge tre point, hvis man skal være sikker på at være med i spillet om titlen, mens Chelsea nok gerne ville sælge kampen inden det første dommerfløjt, for et enkelt point. Begge trupper er dog så fyldt med kvalitet, at det næsten ikke kan undgås at blive et brag af en kamp.

 

Danmarks U19 Herre landshold i håndbold
U19 VM - Tirsdag 11. august kl. 07:00, Onsdag 12. august kl. 15:00 og Fredag 14. august kl. 09:00

Tidspunkterne er forfærdelige for de fleste, men er sommerferien endnu ikke afsluttet og er du bidt af en gal håndbold, så bør du ikke snyde dig selv for de kommende danske stjerners tre opgør mod henholdsvis Kroatien, Rusland og Schweiz. Kampene sendes som livestreamning fra VM i Rusland, så de kan også nydes fra skrivebordet i en stille morgenstund på jobbet.

 

Ugens Bobler
Denne weekend starter den tyske 1. Bundesliga, med opgøret FC Bayern München - Hamburger SV fredag aften kl. 20:30. Har du tiden, bør du absolut ikke snyde dig selv for dette opgør mellem sidste sæsons nummer et og HSV, der med nød og næppe overlevede endnu en sæson i den bedste liga.

 

Det var så vores fem bud i denne uge, vi kommer med fem friske bud næste mandag. Har vi ramt helt forkert, eller “spot on”? Giv os gerne din mening i kommentarfeltet her under…

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️