Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

🏁 Formel 1 2022 kalender
🇮🇹 Serie A 2023/2024 kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2023/2024
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Få Premier League 2023/2024 i din kalender
🇩🇰 Få NordicBet Liga 2023/2024 i din kalender
🇩🇪 1. Bundesliga 2023/2024 kalender
🇪🇸 La Liga 2023/2024 kalender
NHL 2022/2023 kalender
Klik på kampe/events for mere info
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2023/2024
🇩🇰 Få 3F Superligaen 2023/2024 i din kalender
Stem på resultatet ved at klikke på kamp
🟡 Brøndby IF kalender 2023/2024
⚪️ F.C. København kalender 2023/2024
⚫️ FC Midtjylland kalender 2023/2024
Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV og Stream. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV og Stream, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Anmeldelse: Fodboldholdet

Er du en af dem der elsker tal kombinationer som 4-4-2, 4-3-3 og måske endda 3-4-3? Så er der gode nyheder til dig på bog fronten. Bo Kampmann Walther og Jakob Genz har netop udgivet 184 sider om det taktiske blik på moderne international fodbold.

I løbet af bogen giver de to forfattere dig et rigtig godt indblik i de mest brugte formationer i moderne fodbold, samt en forklaring på hvad tankerne bag formationerne er. Med sikker hånd bliver man ført igennem - det ofte - virvar af formationer der findes i moderne fodbold, mens man får rigtig gode eksempler på hold, trænere og spillere der udøver formationerne til tæt på perfektion.

Hver enkel plads på banen bliver gennemgået dybt, men dog med en rolig hånd, så man som læser aldrig sidder tilbage uden et fint overblik. Med hjælp fra enkelt grafik igennem hele bogen føler man sig aldrig tabt. Mens det taktiske er klart hovedfokus i bogen, så får man igennem hele bogen små bidder af nogle af de seneste års største profiler inden for moderne fodbold.

Der er ingen tvivl om, at man aldrig sidder med en tvivl om, at Bo Kampmann Walther og Jakob Genz ved hvad de snakker om. Bogen har tydeligvis fodboldnørderne som målgruppe, samt dem der ønsker en dybere forklaring på hvad pokker “Den falske 9’er” enlig er for en ting.

EM 2000 var en underholdende bølgegang. De fire semifinalister spillede alle med en klassisk 10’er i hullet mellem modstanderens forsvar og midtbane. Frankrig, Italien, Portugal og Holland havde Zinedine Zidane, Francesco Totti (som senere blev vaskeægte regista), Manuel Rui Costa (måske én af de sidste, ægte 10’ere overhovedet) og Dennis Bergkamp, som de fleste nok husker som angriber. Tankevækkende nok måtte både England og Tyskland forlade EM tidligt, og de spillede uden trequartista. 10’eren har alle dage været spilleren, der er »svær at placere«.

Jeg er personligt glad for de små historier om flere af de store profiler igennem de seneste år, som er placeret helt perfekt igennem bogen. Der er ingen tvivl om, at læsning om taktik hurtigt kan blive tørt. Igennem hele bogen bliver tal kombinationer afløst af små fortællinger om profiler som Didier Drogba, Raúl González, Socrates og Andrea Pirlo.

Bogen kan absolut anbefales til fodboldfans der gerne ønsker et dybere indblik i sportens mange formationer, deres betydning og ikke mindst deres oprindelse.

 

 Fodboldholdet - Et taktisk blik på moderne, international fodbold
 Forfatter: Bo Kampmann Walther og Jacob Genz
 Forlag: Hovedland
 Udgivet: 14. Maj 2018
 Pris: 269,95 DKK

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2024
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️