Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2023/2024
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2023/2024
🇮🇹 Serie A 2023/2024 kalender
🇩🇪 1. Bundesliga 2023/2024 kalender
🇩🇰 Få 3F Superligaen 2023/2024 i din kalender
Klik på kampe/events for mere info
🇩🇰 Få NordicBet Liga 2023/2024 i din kalender
🟡 Brøndby IF kalender 2023/2024
⚪️ F.C. København kalender 2023/2024
Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
🇪🇸 La Liga 2023/2024 kalender
🏁 Formel 1 2022 kalender
Stem på resultatet ved at klikke på kamp
NHL 2022/2023 kalender
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Få Premier League 2023/2024 i din kalender
⚫️ FC Midtjylland kalender 2023/2024
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV og Stream. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV og Stream, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Sofabold version 3 - hvad og hvorfor?

Som en del nok har fundet ud af nu, så lavde vi fredag aften nogle ret store ændringer her på sofabold.dk. Væk var det gamle design som havde været i brug stort siden vi startede i 2011, og pludselig så tingene helt anderledes ud.

Men hvorfor?

Da sofabold.dk startede i 2011 (helt bestemt 16. August), var et af formålende med siden, at den skulle være i konstant udvikling. Den udvikling har vi bestemt haft på mange områder, dog ikke rigtig på “front end” siden af websiden, der virkelig har stået i stampe. En stor del af skylden ligger på nogle valg som blev taget i 2011, som simpelthen har bidt os konstant i hælene lige siden. Dette har medvirket, at hvis vi gerne ville lave nogle nye ting på Sofabold, så krævede det stort set en 80-90 procent omskrivning af koden der genererer sofabold.dk - hvilket vi nu har gjort.

Sofabold er nu blevet langt mere fleksibel, data er blevet samlet og vi har ikke mindst formindsket vores antal af database kald med mere end 70% - hvilket vores server absolut påskønner, ligesom vi selv nyder det, da det også gør det langt nemmere at lokalisere problemer, samt ikke mindst tilføje nye ting.

En af de nye ting vi HAR tilføjet, er valg af TV kanaler. Rigtig mange har efterspurt det, men det kunne simpelthen ikke lade sig gøre på den gamle side. Som bruger kan man nu vælge om man vil se kampe fra Viaplay, 6’eren eller kun det der vises på TV2. Hvis en kamp/event ikke sendes på en af dine valgte kanaler, vil den pågældende kamp/event simpelthen ikke blive vist.

En anden ting vi har tilføjet er FAVORIT menuen. Som bruger kan du vælge favorithold, samt favorit turneringer/sport. Hvis dit favorithold spiller inden for de viste dage (som bruger kan man vælge at få listet 7, 14 eller 21 dage frem), vil det blive listet der. Det giver muligheden for at få tilpasset sin visning nøjagtig som man ønsker, blot ved at vælge sine favoritter.

Der ligger dermed nogle ret store praktiske grunde til at lave de ændringer vi har gjort. Om man kan li’ det nye design eller ej er en smagssag. Vi ønskede at lave en ændring der var til at få øje på, hvilket vi selv mener er lykkedes ret godt. Vi kan ikke alle blive enige om hvad vi syntes er pænt og de fleste skal nok også lige bruge en 4-5 besøg for at vende sig til hvordan siden ser ud nu. Vi har selv haft noget længere tid til at vende os til hvordan siden ser ud, da vi har haft adgang til det nye site i et stykke tid.

Vi er klar over tingene kan være lidt forvirrende i starten, pludselig kan man få vist Fodbold og Ishockey i samme oversigt. Det er der nogen der vil fortrække, mens andre blot ønsker én sportsgren vist. Begge ting er nu muligt - det kræver måske et ekstra klik med musen/fingeren, men du får til gengæld visningen som du ønsker det.

Sofabold ER et udviklings projekt - vi startede med et ønske om 20 personer kunne få glæde af siden, det holder vi fast i. Vi forsætter med at ændre på tingene og blive (forhåbentlig) bedre. Til dem der ikke vil acceptere ændringerne ønsker vi det bedste. Tak fordi du har haft brugt os ind til nu, vi er kede af du forlader os - men det ændre ikke på vores beslutning.

Til alle jer der forsat bruger Sofabold - TAK! I er absolut en kæmpe motivations faktor. Vi modtager hellere end gerne ønsker, ris og ros for det vi laver - så længe det ikke låser os fast i 2011 ;).

-Jakob Termansen
Redaktør

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
UEFA Euro 2024
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
Premier League
La Liga
1. Bundesliga
2. Bundesliga
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
AaB
AC Horsens
AGF
B.93
Brøndby IF
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
HB Køge
Hillerød Fodbold
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Næstved Boldklub
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
Atlético de Madrid
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Sevilla FC
València CF
Villarreal CF
Bayer 04 Leverkusen
Borussia Dortmund
FC Bayern München
RB Leipzig
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
S.S. Lazio
S.S.C. Napoli
Olympique de Marseille
Olympique Lyonnais
Paris Saint-Germain
Stade Rennais FC
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2024
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️