Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Klik på kampe/events for mere info
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Anmeldelse af: Kunstneren - Jeg er Iniesta

I foråret udkom Andres Iniestas selvbiografi Andres Iniesta – Kunstneren på dansk. Det er forlaget Peoples Press, der har udgivet den vævre midtbanespillers selvbiografi. Det er dog ikke en selvbiografi som vi normalt kender dem. For Iniesta har ikke selv skrevet den. Det har de to journalister Marcos Lopez og Ramon Besa. Det er de to, der sætter Iniestas ord ned på papiret.

Det er derfor også en bog, der nok er lavet af Iniesta, men som samtidigt i højere grad fungerer som en biografi og ikke en selvbiografi. Det der gør den selvbiografisk er dog, at det er Andres Iniesta, der har godkendt alt det der står i bogen.

Hvad står der så i bogen? Det er faktisk et interessant spørgsmål. Der står for så vidt ikke noget alvorligt alarmerende. Intet der bryder billedet af Iniesta som en god fyr, der drives af en lyst til at spille god fodbold. Alle der udtaler sig i bogen har noget pænt at sige om den lille Barcelona-spiller. Og det bliver næsten for meget af det gode for denne anmelder. For det gør bogen ret uinteressant, medmindre man er meget stor fan af Andres Iniesta.

Man hører i bogen alt om hans oplevelser som lille dreng. Om hvordan han kom til La Masia og led af hjemve. Man hører om venskabet med de øvrige Masia-drenge som eksempelvis målmanden Victor Valdes. Man hører Valdes, Guardiola og en række andre rose Iniesta for sit talent. Man hører om målet mod Chelsea i Champions League og man hører om hans mål for Spanien i VM-finalen 2010.

Som sådan er der meget fodbold i bogen. Alligevel sidder jeg tilbage med en følelse af ikke at kende Iniesta godt nok. Eller at bogen i hvert fald tegner et meget skønt billede af Iniesta og dennes karriere. Der bliver nemlig ikke sat mange dømmende fingre i bogen. Ingen genovervejelser, fortrydelser eller lignende. Og det virker bare ikke troværdigt for mig. Det er muligt at det er det sande billede af Iniestas karriere, men det virker bare for kedeligt. Der mangler simpelthen en god historie i Iniestas karriere – trænere han ikke brød sig om, uvenskaber på banen eller i privatlivet, dommerskøn der bliver sat i negativt lys. Den slags ville pynte på historien, der som den er fremstår relativt ensformig og stillestående. For ikke at sige at den faktisk virker utroværdig. For der er næppe en spiller på Iniestas niveau som ikke kan sige noget negativt om dette eller hint. Det kommer bare ikke frem i bogen.

Man skal derfor læse denne bog, hvis man er stor fan af Iniesta. Ellers vil jeg anbefale at man bruger tiden på bedre bøger. 

Andres Iniesta: Kunstneren - Jeg er Iniesta er udgivet på forlaget Peoples Press den 21. april 2017 og kan købes i boghandlen nu. 

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️