Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

🇩🇰 Få NordicBet Liga 2023/2024 i din kalender
🇪🇸 La Liga 2023/2024 kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2023/2024
🇩🇪 1. Bundesliga 2023/2024 kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2023/2024
🏁 Formel 1 2022 kalender
⚫️ FC Midtjylland kalender 2023/2024
🇩🇰 Få 3F Superligaen 2023/2024 i din kalender
Klik på kampe/events for mere info
🟡 Brøndby IF kalender 2023/2024
NHL 2022/2023 kalender
⚪️ F.C. København kalender 2023/2024
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Få Premier League 2023/2024 i din kalender
Stem på resultatet ved at klikke på kamp
🇮🇹 Serie A 2023/2024 kalender
Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV og Stream. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV og Stream, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Anmeldelse af: Kunstneren - Jeg er Iniesta

I foråret udkom Andres Iniestas selvbiografi Andres Iniesta – Kunstneren på dansk. Det er forlaget Peoples Press, der har udgivet den vævre midtbanespillers selvbiografi. Det er dog ikke en selvbiografi som vi normalt kender dem. For Iniesta har ikke selv skrevet den. Det har de to journalister Marcos Lopez og Ramon Besa. Det er de to, der sætter Iniestas ord ned på papiret.

Det er derfor også en bog, der nok er lavet af Iniesta, men som samtidigt i højere grad fungerer som en biografi og ikke en selvbiografi. Det der gør den selvbiografisk er dog, at det er Andres Iniesta, der har godkendt alt det der står i bogen.

Hvad står der så i bogen? Det er faktisk et interessant spørgsmål. Der står for så vidt ikke noget alvorligt alarmerende. Intet der bryder billedet af Iniesta som en god fyr, der drives af en lyst til at spille god fodbold. Alle der udtaler sig i bogen har noget pænt at sige om den lille Barcelona-spiller. Og det bliver næsten for meget af det gode for denne anmelder. For det gør bogen ret uinteressant, medmindre man er meget stor fan af Andres Iniesta.

Man hører i bogen alt om hans oplevelser som lille dreng. Om hvordan han kom til La Masia og led af hjemve. Man hører om venskabet med de øvrige Masia-drenge som eksempelvis målmanden Victor Valdes. Man hører Valdes, Guardiola og en række andre rose Iniesta for sit talent. Man hører om målet mod Chelsea i Champions League og man hører om hans mål for Spanien i VM-finalen 2010.

Som sådan er der meget fodbold i bogen. Alligevel sidder jeg tilbage med en følelse af ikke at kende Iniesta godt nok. Eller at bogen i hvert fald tegner et meget skønt billede af Iniesta og dennes karriere. Der bliver nemlig ikke sat mange dømmende fingre i bogen. Ingen genovervejelser, fortrydelser eller lignende. Og det virker bare ikke troværdigt for mig. Det er muligt at det er det sande billede af Iniestas karriere, men det virker bare for kedeligt. Der mangler simpelthen en god historie i Iniestas karriere – trænere han ikke brød sig om, uvenskaber på banen eller i privatlivet, dommerskøn der bliver sat i negativt lys. Den slags ville pynte på historien, der som den er fremstår relativt ensformig og stillestående. For ikke at sige at den faktisk virker utroværdig. For der er næppe en spiller på Iniestas niveau som ikke kan sige noget negativt om dette eller hint. Det kommer bare ikke frem i bogen.

Man skal derfor læse denne bog, hvis man er stor fan af Iniesta. Ellers vil jeg anbefale at man bruger tiden på bedre bøger. 

Andres Iniesta: Kunstneren - Jeg er Iniesta er udgivet på forlaget Peoples Press den 21. april 2017 og kan købes i boghandlen nu. 

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2024
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️