×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play
12. august
onsdag
Sydbank Pokalen
19:45 20:00
AB - Lyngby Boldklub Vi Anbefaler
(Sydbank Pokalen)
TV3 SPORT
AB Lyngby Boldklub

Det er et lokalderby af de større allerede i 1. runde af DBU Pokalen, når AB tager imod Lyngby Boldklub på Gladsaxe Stadion onsdag aften.

Værterne måtte i sidste sæson vinke farvel til den næstbedste række og dermed de to årlige opgør mod Lyngby. Nu får akademikerne dog chancen for hjemmebanekampen mod Lyngby, da man trak rivalerne i DBU Pokalen. AB åbenede sæsonen i weekenden ude mod Hvidovre IF i KanalSport Divisionen, et opgør der endte 0-0.

Lyngby Boldklub, med David Nielsen som ny træner, har allerede været i aktion tre gange i Bet25 Ligaen. Her har en af sæsonens helt store favoritter til oprykning hentet tre sejre, senest i weekenden med en 1-0 sejr over Alka Superliga nedrykkerne fra Silkeborg IF, hvor David Boysen blev enlig målscorer på et straffespark.

AB fik i sidste sæson 0-0 hjemme mod Lyngby i de to klubbers første møde, men måtte dog se Lyngby vinde 5-1 i det seneste opgør på Lyngby Stadion.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

Oddser du på fodbold? Find de bedste odds gratis på SmartBets.com.

af Sofabold.dk, 11 august 23:19

LIVE nu