Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2023/2024
🇩🇪 1. Bundesliga 2023/2024 kalender
NHL 2022/2023 kalender
Stem på resultatet ved at klikke på kamp
🇮🇹 Serie A 2023/2024 kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2023/2024
⚪️ F.C. København kalender 2023/2024
⚫️ FC Midtjylland kalender 2023/2024
🟡 Brøndby IF kalender 2023/2024
🏁 Formel 1 2022 kalender
Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
🇩🇰 Få NordicBet Liga 2023/2024 i din kalender
🇪🇸 La Liga 2023/2024 kalender
Klik på kampe/events for mere info
🇩🇰 Få 3F Superligaen 2023/2024 i din kalender
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Få Premier League 2023/2024 i din kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV og Stream. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV og Stream, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Brøndby fyrer Zorniger - Hvad nu?

Et nederlag på 1-2 på udebane til Esbjerg fB var dråben, der fik det berømte bæger til at flyde over på Vestegnen. Brøndby IF fyrede mandag formiddag den tyske cheftræner Alexander Zorniger efter to et halvt år som cheftræner for de blå-gule. Dermed bliver kampen om top seks og Mesterskabsslutspillet uden den tyske cheftræner, og spørgsmålet er hvad der nu kommer til at ske for Brøndby IF.

Der er sjældent en god timing for en fyring af en cheftræner, men fyringen af Zorniger må alligevel siges, at komme på et højest underligt tidspunkt. To kampe er blevet spillet i foråret, og skønt afkastet har været miserabelt, med blot et point ud af seks mulige i mod modstandere af overkommeligt format, så må en fyring så tidligt på foråret indikere, at bestyrelsen og den sportslige ledelse har vurderet, at Zorniger har tabt omklædningsrummet, eller at han i hvert fald ikke ville kunne lykkes med at komme i Mesterskabsslutspillet. Ellers kunne en ændring have ventet til efter sæsonen. Man må huske på, at Brøndby stadig er med i DBU Pokalen, og at der dermed kunne have været en potentiel titel i vente for Brøndby. Det er der selvfølgelig stadig, men nu bliver det altså uden den tyske træners indflydelse.

Det var da også det signal som sportsdirektør Ebbe Sand lod skinne igennem på pressemødet mandag ved middagstid. Et pressemøde, hvor også Alexander Zorniger var mødt op for personligt at tage afsked med den danske sportspresse. Sand var efterfølgende fuld af lovord overfor den afgående træner og han insisterede på, at fyringen ikke skyldtes andet end sportslige resultater. Dette bakkede flere spillere eftefølgende op i interviews med blandt andet bold.dk, hvor blandt andre Hany Mukhtar og Benedict Röcker gav udtryk for, at der stadig var tillid til Zorniger.

Det kunne dog være interessant at vide, om dette også gælder for spillere som Jens Martin Gammelby, der har været genstand for Zornigers åbenlyse kritik i pressen. Der er næppe nogen tvivl om, at Zornigers metoder kan skabe flotte resultater, og i sidste sæson var Brøndby det klart mest underholdende hold at se i Superligaen. Men resultatet blev stadig blot en andenplads i ligaen samt en pokaltitel. I år har spillet slet ikke kørt på samme niveau, og dermed bliver det set fra mit synspuknt også tydeligt, at Zornigers stil er kompromisløs. Også når det går galt. Det mærker spillerne gennem interviews i pressen. Ikke bare Gammelby, men tidligere også de danske talenter har fået den kompromisløse stil at mærke. En stil, der altså kan accepteres når resultaterne kommer, men som måske bliver et irritationsmoment når de udebliver. Det skal jeg ikke gøre mig til dommer over, da jeg af naturlige årsager ikke er med på træningsbanen på Vestegnen. Men de fleste har kunnet se en Zorniger blive mere tillukket hen over efteråret, samtidigt med at resultaterne har værte gradvist dårligere.     

Derfor er jeg ikke sikker på, at Ebbe Sand siger hele sandheden, når han konstaterer at fyringen udelukkende skyldes sportslige resultater. Især ikke fordi Zorniger har et højt pointsnit. Det højeste i Brøndby i over ti år. Man ligger på fjerdepladsen i ligaen, med gode muligheder for en pokalsemifinale og et Mesterskabsslutspil. Der må ligge dårlige relationer bag fyringen. Ellers virker timingen, som allerede nævnt, helt skæv. Hvorfor fyrede man ikke Zorniger efter sidste spillerunde i efteråret, hvor man tabte med 2-3 hjemme til Vendsyssel FF? Det havde givet en ny cheftræner en bedre mulighed for at forberede holdet til de sidste seks spillerunder i foråret. Nu får en ny træner blot fire-fem dage til at tage ansvaret og få stillet et hold til en helt igennem vital kamp mod Randers FC.

Ebbe Sand redegjorde på pressemødet for, at en ny træner ville blive meldt ud senest onsdag. Men sportsdirektøren ville ikke ind på hvilken løsning man arbejdede på. Muligvis betyder det, at en Martin Retov får muligheden på den korte bane. Men mon ikke en Kasper Hjulmand kunne spøge i kulissen på den lidt længere bane? Han har kontraktudløb til sommer, og en mulighed for at arbejde med et spændende Brøndbymandskab bør vel kunne lokke ham til Vestegnen, hvis ikke det rigtige tilbud fra udlandet lander på hans skrivebord. Personligt tror jeg ikke på, at Hjulmand kommer til udlandet, men i stedet er han mit bedste bud på en kommende Brøndbytræner. I ham får Brøndby en udadvendt træner med et spændende spilkoncept og samtidigt en træner, der nok vil bruge Masterclass-spillerne bedre end forgængeren, der ikke altid havde de pæneste gloser fremme om talentudviklingen i Brøndby. 

Faktisk vil det slet ikke undre mig, om Kasper Hjulmand bliver præsenteret i Brøndby allerede i løbet af dette forår. Det vil give god mening for både Brøndby, Hjulmand og faktisk også FC Nordsjælland, der kan få lidt økonomisk kompensation, hvis de slipper ham tidligere. Mit bud er derfor at Hjulmand bliver præsenteret i Brøndby når den sidste runde af Grundspillet er spillet til ende. Om Brøndby så når med i Mesterskabsspillet er en anden sag. I hvert fald får den ansvarlige træner i de kommende fire runder en opgave af rang. Og det bliver som altid spændende at følge med i fra sidelinjen. 

⏰ Næste
annonce
mackabler.dk
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
Premier League
La Liga
1. Bundesliga
2. Bundesliga
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
AaB
AC Horsens
AGF
B.93
Brøndby IF
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
HB Køge
Hillerød Fodbold
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Næstved Boldklub
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
Atlético de Madrid
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Sevilla FC
València CF
Villarreal CF
Bayer 04 Leverkusen
Borussia Dortmund
FC Bayern München
RB Leipzig
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
S.S. Lazio
S.S.C. Napoli
Olympique de Marseille
Olympique Lyonnais
Paris Saint-Germain
Stade Rennais FC
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2024
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️