Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

🇪🇸 La Liga 2023/2024 kalender
🇩🇪 1. Bundesliga 2023/2024 kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2023/2024
Klik på kampe/events for mere info
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Få Premier League 2023/2024 i din kalender
🏁 Formel 1 2022 kalender
⚪️ F.C. København kalender 2023/2024
⚫️ FC Midtjylland kalender 2023/2024
🇩🇰 Få NordicBet Liga 2023/2024 i din kalender
NHL 2022/2023 kalender
Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
Stem på resultatet ved at klikke på kamp
🇮🇹 Serie A 2023/2024 kalender
🟡 Brøndby IF kalender 2023/2024
🇩🇰 Få 3F Superligaen 2023/2024 i din kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2023/2024
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV og Stream. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV og Stream, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Anmeldelse af: Bundesdanskere

Den tyske bundesliga i håndbold er en af verdens hårdeste ligaer, når det kommer til herrehåndbold. Alligevel er det den liga, der har huset flest danske spillere igennem tiden. Der må derfor også ligge en masse gode fortællinger gemt bag Bundesligaens polerede ydre. Det har journalisten Malte L. Nørgaard sat sig for at finde ud af i bogen Bundesdanskere – Fortællinger fra verdens hårdeste håndboldliga.

Forfatteren har rejst rundt i det tyske og interviewet en række danskere, der har spillet i Bundesligaen, eller som fortsat gør sig gældende i den stærke liga. Og det er der kommet en ganske interessant bog ud af. Nørgaard får pillet nogle interessante historier ud af møderne med blandt andre Lars Christiansen, Rasmus Lauge og ikke mindst Allan Damgaard.

Sidstnævnte var i HSV Hamburg, da klubben i januar 2016 går konkurs. Den historie deler Damgaard i bogen, hvor forfatteren med sit levende sprog gør den tragikomiske historie nærværende og særdeles spændende. Ligeledes bliver mødet med den tyske kultur fortalt med et glimt i øjet, og man fornemmer vantroen i de danske spilleres øjne ved at opdage, at der forefindes et køleskab fyldt med øl i omklædningsrummet.

Generelt set er det netop forfatterens sprog, der for alvor løfter bogen. Indledningsvist fortæller Malte L. Nørgaard om et besøg hos Thomas Mogensen og til et Nordderby; opgøret mellem Flensburg-Handewitt og TWH Kiel. Det er et stærkt kapitel, hvor Nørgaard fortæller så levende om oplevelsen, at man skulle tro man sad ved siden af ham og så ned på håndboldspillet på banen.

Det er ikke Malte L. Nørgaards debut som forfatter. Tidligere har han udgivet bogen Ærkerivaler om fodboldens vilde lokalopgør. Der er ingen tvivl om at han er engageret sportsnørd. Det skinner tydeligt igennem såvel denne som den tidligere bogs sider. Alligevel er Bundesdanskere på mange måder mere interessant. Dels fordi bogen er bygget op gennem interviews, der gør den mere nærværende. Dels fordi Nørgaard selv spæder op med egene oplevelser fra diverse håndboldhaller.

Bogen emmer af håndbold, og det er tydeligt at forfatteren ved hvad sporten handler om. Man har indtryk af, at der er lavet et godt stykke fodarbejde inden bogen er blevet til. Det er altså ikke et øjebliks idé, der har inspireret bogen – det er ægte passion, og det er med til at gøre bogen læseværdig. Selv for undertegnede, der ikke har håndbolden som sit primære felt, og som mestendels kender spillerne fra tv-skærmen. Med Bundesdanskere giver Malte L. Nørgaard et indblik i håndboldens verden, der også er interessant for folk, der ikke nødvendigvis er inde i alle sportens kringelkroge. Undertegnede glæder sig allerede til næste projekt fra Nørgaards side.

 

Bundesdanskere – Fortællinger fra verdens hårdeste håndboldliga er udgivet på Byens Forlag 30. Juni 2017. 

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
UEFA Euro 2024
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
Premier League
La Liga
1. Bundesliga
2. Bundesliga
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
AaB
AC Horsens
AGF
B.93
Brøndby IF
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
HB Køge
Hillerød Fodbold
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Næstved Boldklub
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
Atlético de Madrid
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Sevilla FC
València CF
Villarreal CF
Bayer 04 Leverkusen
Borussia Dortmund
FC Bayern München
RB Leipzig
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
S.S. Lazio
S.S.C. Napoli
Olympique de Marseille
Olympique Lyonnais
Paris Saint-Germain
Stade Rennais FC
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2024
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️