Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

NHL 2022/2023 kalender
🇩🇪 1. Bundesliga 2023/2024 kalender
⚪️ F.C. København kalender 2023/2024
🏁 Formel 1 2022 kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2023/2024
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2023/2024
🟡 Brøndby IF kalender 2023/2024
🇩🇰 Få NordicBet Liga 2023/2024 i din kalender
🇮🇹 Serie A 2023/2024 kalender
🇪🇸 La Liga 2023/2024 kalender
⚫️ FC Midtjylland kalender 2023/2024
🇩🇰 Få 3F Superligaen 2023/2024 i din kalender
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Få Premier League 2023/2024 i din kalender
Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
Klik på kampe/events for mere info
Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV og Stream. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV og Stream, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Stor dag for dansk fodbold og specielt 1. Division

Fredag den 10 januar 2020 blev en stor dag for dansk fodbold. På en dag hvor hvor de fleste klubber i 3F Superligaen, NordicBet Ligaen og 2. Division først lige er vendt tilbage efter et par velfortjente feriedage hen over jul og nytår, sendte TV3 SPORT og Viaplay en pressemeddelse ud om, at samtlige kampe i NordicBet Ligaen for fremtiden ville kunne ses direkte, produceret og med danske kommentatorer på Viaplay.

I sommeren 2019 blev der lavet en aftale for 2. Division, der betød at alle 2. Divisions klubberne fik bragt deres kampe på Ekstra Bladets hjemmeside, ekstrabladet.dk, efter de tidligere havde muligheden for at streame deres kampe gratis på mycujoo.com, på udstyr leveret af Divisionsforeningen. Klubberne forpligtede sig samtidig til at streame samtlige af deres kampe, mens Ekstra Bladet leverede seerne via deres Ekstra Bladet+ abonnement. Dermed stod vi pludselig i en situation, hvor man som fodboldfan havde mulighed for at se samtlige kampe i 3F Superligaen og 2. Division, mens det kun var muligt at se én kamp pr. runde fra NordicBet Ligaen, nemlig det opgør TV3 SPORT havde sikret sig rettighederne sig til via deres TV aftale.

Allerede tilbage i august hørte vi på Sofabold, at der havde været snak mellem NENT/Viaplay om en aftale om at bringe NordicBet Ligaen til Viaplay. Den gang blev aftalen ikke til noget og vi gik derfor igennem et efterår hvor det var muligt at se alle kampe i 3F Superligaen og 2. Division, mens NordicBet Ligaen stort set forsvandt ud af mediebilledet.

Det kom derfor ikke helt som en kæmpe overraskelse for os, da der fredag morgen kom en pressemeddelse fra NENT om, at de nu havde sikret sig rettighederne til alle kampe i NordicBet Ligaen på Viaplay. Det betød dog ikke, at nyheden ikke blev modtaget med glæde hos os. Særlig informationen om, at samtlige kamp bliver fuldt ud produceret af TV3 SPORT, samt alle kampe sendes med danske kommentatorer er en god nyhed.

84 kampe i fra februar til og med maj måned fylder trods alt en del på Sofabold, specielt når det er danske kampe. Det er samtidig en rigtig god mulighed for rigtig god del af klubberne for at vise sig frem for et stort potentielt publikum. Vi glæder os naturligvis til at dække NordicBet Ligaens kampe på Sofabold - samt hjælpe vores brugere med at finde de kampe fra ligaen som de ønsker at se.

Med fredagens nyhed er det her fra foråret for første gang muligt at se samtlige kampe fra de bedste tre rækker i landet, fuldt produceret og med danske kommentatorer i de to øverste rækker, mens 2. Division kører med en lidt mindre produktion.

Husk du kan finde en fuld oversigt over forårets kampe i vores kalender for NordicBet Ligaen, hvor du også kan tilføje dit favoritholds (eller alle) kampe til din kalender - med blot et enkelt klik.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
Premier League
La Liga
1. Bundesliga
2. Bundesliga
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
AaB
AC Horsens
AGF
B.93
Brøndby IF
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
HB Køge
Hillerød Fodbold
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Næstved Boldklub
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
Atlético de Madrid
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Sevilla FC
València CF
Villarreal CF
Bayer 04 Leverkusen
Borussia Dortmund
FC Bayern München
RB Leipzig
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
S.S. Lazio
S.S.C. Napoli
Olympique de Marseille
Olympique Lyonnais
Paris Saint-Germain
Stade Rennais FC
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2024
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️