Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Overblik over Premier League kampe
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Ugens sofaguide (Uge 37)

De sidste efterskælv af landsholdspausen skal rystes af os, og vi er klar til endnu en fodbolduge. Her har du vores fire foretrukne anbefalinger.

 

Tirsdag: Armenien – Danmark

6’eren, kl. 18.00

Efter en sløj kamp i fredags, dog stadig med en sejr i bagagen, har Morten Olsen lavet mange udskiftninger frem mod aftenens kamp. Danmarks elleve vikinger skal ryste den forfærdelige oplevelse af sig, fra sidst de mødte aftenens modstander, Armenien. Er du klar med Dannebrog, danske pilsnere og en god portion vilje?

 

Fredag: Hertha Berlin – VfB Stuttgart

Eurosport 2, kl. 20.30

Stuttgart hænger i efter de fire første kampe i Bundesligaen. Indtil nu er det kun blevet til 3 point, og røven lige over stregen. Men deres seneste kamp mod Hoffenheim blev vundet 6-2. Kan de tage point mod Hertha Berlin, når de kommer på besøg i den tyske hovedstad? Hertha har pt. 7 point og tabte seneste kamp til Wolsfburg 2-0.

 

Lørdag: FCK – Esbjerg

Canal 9, kl. 17.00

Det er en kamp mellem Danmarks to eneste repræsentanter i Europa, når FCK tager imod Esbjerg. Esbjerg kommer til Parken med en flot plads i tabellen og flotte takter i de første mange kampe. Specielt sejren over St. Etienne har rykket på optimismen i det vestjyske. Senest blev et uafgjort resultat mod FCM, mens FCK endelig fik en sejr, da de ude slog oprykkerne fra Viborg FF. FCK har i den grad behov for point, efter den meget sløje start. Ståles udvalgte jagter deres første hjemmebanesejr, og skal bevise over for deres fans, at Ståle-effekten findes. Kampen starter lørdag kl.17.00, og sendes på CANAL9.

 

Søndag: Brøndby – OB

TV3+, kl. 19.00

Brøndby er isolerede i bunden, og kæmper stadig med at få deres første tre point i kassen. 13 mål indkasseret, blot 6 skudt i selv. Det ser sort ud. OB har spillet over halvdelen af deres kampe med et uafgjort resultat efter dommerens slutfløjt. Men hvis de vil holde fast i den øverste halvdel af tabellen, kræver de også sejre. Thomas Frank har endnu ikke kniven for struben, men vil det se anderledes ud, hvis OB ikke tager hjem som tabere efter søndagens kamp?

⏰ Næste
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️