Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Brasilien tester mod gamle koloniherrer

Brasilien kunne i lørdags fejre sin uafhængighedsdag med en flot 6-0 sejr over Australien. I nat fortsætter Neymar & Co. så forberedelserne frem mod VM 2014 med en testkamp mod dem, som man løsrev sig fra dengang, hvor kalenderen sagde 7. september 1822. Det drejer sig nemlig om de gamle koloniherrer fra Portugal. Kampen spilles på neutral grund i Boston, og der er kickoff kl. 3.00 dansk tid.

Landstræner Luís Felipe Scolari har et par ændringer i forhold til det hold, som bankede Australien på nationalarenaen i hovedstaden Brasília. Marcelo pådrog sig en muskelskade i forbindelse med matchen, og han erstattes af Maxwell på venstre backen. Landstrænerens foretrukne 10'er Oscar har igen fået en brugbar ankel, og det betyder, at lynekspressen Bernard denne gang må tage plads på bænken. 

Ændringerne betyder, at Brasilien sikkert skifter formation fra 4-3-3 til noget, der ligner 4-4-2:

Júlio César;
Maicon, Thiago Silva, David Luíz og Maxwell;
Ramires, Luíz Gustavo, Paulinho og Oscar;
Jô og Neymar

Det forventes, at maratonmanden Ramires dækker højresiden i midtbanediamanten og ligeledes løbestærke Paulinho kommer til at ligge til venstre. Luíz Gustavo bliver den primære spiller til at skærme af foran centerforsvaret, og så kommer Oscar til at være den kreative kraft bag angrebsduoen Jô og Neymar. Jô kommer til at ligge centralt som den mere stationære angriber, mens Neymar vil få frihed til at flakke mere rundt på banen. Det skal nok blive giftigt, selvom jeg personligt kommer til at savne Bernards drev på højrekanten.

Forsvaret ligner sig selv bortset lige fra Maxwells indtræden for Marcelo. Scolaris foretrukne keeper er fortsat Júlio César, og tilliden til QPR-målmanden er nu blevet så stor, at landstræneren allerede har udtaget ham til VM 2014. Det skete ved et pressemøde mandag. Det betyder, at der nu kun er 22 pladser at slås om til VM-slutrunden på hjemmebanen til næste år.

Portugal forventes at stille op med 9 ud af de 11 spillere, som i lørdags besejrede Nordirland med 4-2. Hattrick-helten Cristiano Ronaldo sidder over med en skade, og Hélder Postiga må tage plads på bænken. Det giver plads til Nani og Nelson Oliveira fremme i forreste linje i en opstilling, der ser således ud:

Ruí Patrício;
João Pereira, Pepe, Bruno Alves og Coentrão;
Miguel Veloso, Raul Meireles og João Moutinho;
Vieirinha, Nelson Oliveira og Nani

Vi må altså undvære den attraktive duel mellem Neymar og Cristiano Ronaldo. Den må vi vente med til Barcelona møder Real Madrid i den spanske liga. Det amerikanske publikum må i stedet trøste sig med to af fodboldhistoriens største stjerner. Pelé og Eusébio er nemlig begge til stede på Gillette Stadium for at følge matchen på nærmeste hold. Det bliver i øvrigt første gang, at Pelé kommer til at se Neymar spille "live" med 10-tallet på ryggen for det brasilianske landshold. Neymar overtog Pelés gamle nummer tidligere på året, og den 21-årige angriber fylder bare trøjen bedre og bedre ud.

Matchen vises direkte på TV3Sport1, og selvom tidspunktet er ukristeligt set med danske øjne, så er den sikkert værd at ofre et par nattetimer på. Jeg følger med i kampen direkte og er klar på twitter med kommentarer hernede fra Belo Horizonte i Brasilien.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️