Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Et blik tilbage - og frem - på A-landsholdet

Vi skal i denne uges blog kigge lidt tilbage i tiden. I to omgange.

Begge gange handler det om Herre A-landsholdet, og hvad jeg tidligere har skrevet om netop dette.

Når glashuset rammer rigtigt, er det helt i orden at kaste med sten mod andres.

Som de fleste er bekendt med, ramte Dansk Boldspils-Union det sociale medie Twitter i denne uge. En folkefest uden lige, da deres selvironiske tweet lød sådan:

”Bring it on! Brug #DBUtweet, når du joker om, at vi endelig er kommet på Twitter. Bedste tweet vinder 2 billetter til kampen mod Italien”.

Og som skrevet, så gjort; folkefesten brød løs.

På under en eftermiddag/aften ramte DBU 1.000 følgere, og et godt stykke over 2.500 på et døgn. Ganske imponerende.

Det er jo bare fremragende PR-arbejde, af DBUs kommunikationsafdeling. Selvfølgelig er de da klar over folkestemningen, om at (de fleste) folk ikke kan modstå den selvhøjtidelige, selvophøjede og selvpromoverende tone, som Lars Berendt har stået i spidsen for i de seneste mange år.

Dette brugte de til at opfordre folk til at lave små jokes om dem. De gode af slagsen bliver selvfølgelig delt; flere hører at DBU er landet på Twitter; flere laver jokes; osv., osv. Dette skabte en heftig multiplikatoreffekt.

Ydermere påstås det, hvilket jeg faktisk oprigtigt tror på, at selveste Lars Berendt skrev nogle af de første tweets – med indsatte smileys… Så har man set det med – Velkommen til, DBU.

Når jo – det farmøse glashus…

Som jeg skrev i mit blogindlæg d. 16. Juni i år, hvor jeg gjorde lidt foreløbig status over landsholdsåret 2013, kunne DBU og A-landsholdet med fordel kigge mod kollegerne på håndboldbanen. Disse opdaterer fra omklædningsrummene, træningspassene og fra hotelværelserne, når de er til landsholdssamlinger. De er folkekære. I modsætning til A-landsholdet. Hele blogindlægget kan findes her: http://sofabold.dk/?page=blog&id=66

 

 

Danmark har fået en gave. En gave, der kan være med til at vække lidt optimisme, i forhold til at komme med til VM 2014 i Brasilien.

Som undertegnede skrev d. 24. Marts i år, er kvalifikationen overhovedet ikke afgjort. Det var den ikke dengang, og det er den absolut heller ikke i dag. Dengang så det endda mere sort ud, og det lignede mere og mere, at Danmark skulle isoleres i bunden af Europas VM-kvalifikationspulje B. (Hele dette blogindlæg kan ses her: http://sofabold.dk/?page=blog&id=40).

Dette er som bekendt ændret. Og kan ændres endnu mere i den kommende uge, hvor vi skal til Yerevan/Jerevan, Armenien. 

Den brandvarme gave kan imidlertid vise sig, at være af en lidt mere lunken karakter. Ud af Europas 9 kvalifikationsgrupper/-puljer, går de bedst placerede direkte videre til VM i Brasilien.

Derudover skal de 8 ud af de 9, der er næstbedst placeret i hver pulje, ud i en play-off-kamp mod en af de andre næstbedst placerede.

Netop i dét regnskab kan vores pulje komme i fedtefadet.

Inden denne landskampspause (hvor der var spillet 6 runder af VM-kvalifikationen (undtagen i gruppe I, hvor der kun er 5 hold, og ikke 6 hold i puljen)), lå Gruppe B’s 2’er på 8. pladsen, i rangeringen af de bedste 9 2’ere. Jeg håber dette gav mening.

Danmarks puljes 2’er lå således lige med på play-off-pladserne. Med andre ord: der skal virkelig ikke meget til, at Gruppe B’s næstbedste ikke har muligheden for at komme med til Brasilien næste år.

For at belyse det på en anden måde, kan det se således ud til foråret/sommeren 2014: I de snart 2 år kvalifikationen har varet til den tid, kan Danmarks bestræbelser være  fuldkommen, og aldeles, spildte, hvis ”vores” 2’er har været den dårligste.

Nøøøøj, hvor ville det være ærgerligt. Tæt på ubegribeligt, hvis dét skulle gå hen og ske.

Jeg skrev følgende afsnit i det sidstnævnte blogindlæg. Og det rammer meget præcist igen i dag, selvom situationen er en anden. Dengang tabte vi stort. Fredag vandt vi. Tænk over dette, mens du læser dette:

”Når vi er godt 5,5 mio. indbyggere må der være næsten lige så mange landstrænere. Men alt har en grænse. Og man skal huske at holde proportionerne, på et realistisk niveau. Når man går efter manden i stedet for bolden (så at sige), er det startende til det usaglige og uvidende. I hvert fald i denne situation.”

Jeg tror på det!

⏰ Næste
📊 Ugens spørgsmål
Hvor besøger du sofabold.dk fra?
København
Øvrig Sjælland
Fyn
Nordjylland
Midtjylland
Vestjylland
Sønderjylland
Bornholm
Øvrige øer
Uge 40
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
1. Bundesliga
La Liga
Ligue 1
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa League
UEFA Euro 2020
A-League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
HB Køge
Hobro IK
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
FC Bayern München
A.C. Milan
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Olympique de Marseille
Olympique Lyonnais
Paris Saint-Germain
Stade Rennais FC
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
Primo Tours Ligaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
EHF European League (H)
EHF EURO (K)
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
National Hockey League
Basketball
National Basketball Association
Andre
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
Vuelta A Espana
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️