Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Brasilien fejrer uafhængighed med midtbaneproblem

Confederation Cup-vinderne fra Brasilien fortsætter sine forberedelser frem mod VM 2014 med to testkampe i løbet af de kommende fire dage.

I dag tager ”A Seleçao" imod Australien hjemme på Estádio Mané Garrincha i hovedstaden Brasília, og tirsdag den 10. september møder Neymar & Co. så de gamle koloniherrer fra Portugal på neutral bane i Boston

Landstræner Luís Felipe Scolari har fået lidt at tænke over op til dagens kamp mod VM-klare Australien. Felipão må undvære fire spillere fra det hold som besejrede Spanien med 3-0 i finalen ved Mini-VM i juni måned. Det drejer sig om Daniel Alves, Hulk, Fred og sikkert også Oscar, der vred om på anklen ved en af de sidste landsholdstræninger.

Det er selvfølgelig en streg i regningen for Felipão med det manglende firkløver, men skal man se det hele fra den positive side, så får landstræneren nu lejlighed til at tjekke nogle andre spillere på den lange kandidatliste. Det er alligevel ingen, der kører en VM-turnering igennem med kun 11 spillere.

Den lange Jô får chancen på toppen i stedet for Fred, mens lyntoget Bernard nok får chancen på kanten i stedet for Hulk. Både Jô og Bernard bidrog positivt ved Confederations Cup med gode indhop, og den tidligere Manchester City-angriber scorede to gange i puljespillet.

På midtbanen rokerer Felipão sikkert rundt på brikkerne i fraværet af Oscar. Paulinho får nok pladsen bag Jô, mens Luíz Gustavo og tilbagekomne Ramires får pladserne bag maratonmanden fra Tottenham. Luís Gustavo tager sikringsrollen foran centerforsvaret, mens Ramires får licens til at tage de lange dybde løb.

Rutinerede Maicon tager pladsen som højre back i stedet for Daniel Alves, mens det øvrige forsvar ligner sig selv med David Luíz (alias Sideshow Bob) og Thiago Silva på de midterste positioner. Marcelo kommer som sædvanligt til at iscenesætte en masse fremadrettede ting som venstre back.

Bageste mand med ret til at tage med hænder bliver Júlio César, som fortsætter karrieren i Queens Park Rangers. Felipão vragede den rutinerede keeper i sidste testkamp mod Schweiz som følge af den uafklarede klubsituation og manglende kamptid, men nu skulle disse problemer være ryddet af vejen. 

Når man kigger på opstillingen til dagens kamp mod Australien, så kommer de største problemer til at ligge på midtbanen. Her vil Oscars hurtige fødder og kreativitet blive savnet. Der er masser af arbejdskraft i Luíz Gustavo, Ramires og Paulinho, men de overraskende ting og finessen skal nok komme fra Marcelo-Neymar i venstre side og Bernard på modsatte kant.

Brasilien kan for øvrigt fejre sin uafhængighedsdag, og det må meget gerne ske med en flot kamp på nationalarenaen i Brasília. Uden for vil vi sikkert opleve demonstrationer a la dem vi oplevede under Confederations Cup. Uafhængighed eller ej, det brasilianske samfund har stadig mange problemer at slås. 

Flotte VM-arenaer skal aldrig stoppe kampen for et bedre uddannelses- sundheds- og transportsystem samt mod et samfund, hvor vold og korruption viser sit grimme ansigt hver eneste dag.

Matchen vises direkte på TV3Sport2 med start kl. 21.10. Jeg ser kampen på brasiliansk TV og vil løbende komme med indspark på min twitterkonto.

De forventede opstillinger:

Brasilien:
Júlio César;
Maicon, Thiago Silva, David Luíz og Marcelo;
Luíz Gustavo, Ramires og Paulinho;
Bernard, Jô og Neymar

Australien:
Mark Schwarzer;
Lucas Neill, Mark Milligan, Sasa Ognenovski og Rhys Williams;
Matt McKay, Mark Bresciano, Robbie Kruse og Tommy Oar;
Brett Holman og Josh Kennedy

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️