Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

UEFA misses open goal

I mange af mine tidligere blog-indlæg, har jeg været sød og rar i min tone, når jeg har omtalt det europæiske fodboldforbund; UEFA. Dette er ændret efter idag.

Vi husker nok alle et moment fra sommerens Europamesterskaber da Nicklas Bendtner viste sine Paddy Power-underbukser frem, efter hans udlignende mål mod Portugal. Dette var et klart brud på Uefa's marketingregler om ulovlig reklamefremstød. Som konsekvens heraf sanktionerede Uefa Bendtner med en gevaldig bøde på 80.000 pund (750.000 DKK), samt 1 dags kampkarantæne. Denne episode vender jeg løbende tilbage til.

I forbindelse med U/21 EM-playoffkampen mellem Serbien og England, blev flere af Englands mørke spillere fulgt af abelyde og andre racistiske tilråb. Det kom faktisk så vidt, så Englands Danny Rose efter kampen tog kampbolden op, og skød den efter de tilskuere der havde råbt efter ham, igennem hele kampen. Dette takserede kampens dommer til en advarsel - og da han havde 1 i forvejen - så fik han en udvisning og dermed karantæne.

Hele denne farce fik sit efterspil i denne uge. Og nu bliver det groteskt. Det serbiske fodboldforbund fik, af Uefa, en bøde på... 65.000 pund (600.000 DKK). Altså fik HELE det serbiske fodboldforbund en bøde der var 150.000 DKK lavere end hvad 1 enkelt spiller fik. Med andre ord: Uefa straffer ulovlig markedsføring klart hårdere end racistiske tilråb. Eller: Uefa straffer en episode der tager 10 sekunder klart hårdere, end en episode der tager 324.000 sekunder!!! Dette er, og sådan skal det være, en debat om hvad der betyder mest (eller hvad skal stoppes først) i Uefa's øjne: Ulovlig markedsføring vs. racisme.

Dette er fuldstændig vanvittigt. Som engelske The Guardian skriver: "Uefa misses open goal in response to Serbian football's racism". Enten misser de på åbent mål - eller så har de lige lavet historiens største (metaforiske-) selvmål! Dette understreger (for mig), blot min pointe om Uefa: det handler KUN om penge. Dette skriver jeg mere om, inden for et par uger, da der er kommet mere til denne sag, i denne uge. Her ville det være nemt at skyde efter Luiz Adriano og hele sagen om Fair Play. Hvordan var det nu lige straffen var, for noget der i fodboldlovsmæssig forstand er fuldt lovligt, da Luiz Adriano snuppede bolden og lagde den ind i målet hvor hele stadion var i chok. Straffen var 1 karantænedag (i en ligegyldigt kamp, i øvrigt), samt... og hold nu fast... 1 dags samfundstjeneste i fodboldens navn, men dette er ikke uddybet yderligere, som Uefa selv skriver.

To ord: Til grin! Jeg kunne sagtens fortsætte i dette spor, men det ville være ensformigt. Man har nok fattet standpunktet nu. Men jeg vil gerne høre hvordan den ikke-uddannede fodboldmands tænker! Så skriv jeres bud/kommentar/holdning til diverse straffe, og kom gerne med andre eksempler.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️