Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Talenternes tid

Det har været en indbringende sommer for de danske håndbold talenter. Startende med EM i strandhåndbold i Randers. Danmark stillede med 2 U hold (herrer og damer) samt 2 A-landshold, der hovedsageligt bestod af unge talenter. Det gav 4 medaljer: Dame-A: Sølv, Herre-A: Bronze, Dame-U: Sølv og Herre-U: Bronze.

Eneste slutrunde uden medaljer

Virkeligt flotte resultater og en flot præsentation af sporten. Videre til herrernes U21 VM hvor Danmark fik en lidt skuffende 13. plads efter en slutrunde med 5 sejre, 2 uafgjorte og 2 nederlag. DHF kalder selv resultatet for “ikke optimalt”.

U19 EM for kvinder mod flotte tilskuertal

Næste slutrunde var pigernes U19 EM i Sønderjylland. Hvor der var flot fremmøde til strandhåndbolden i Randers, var det imponerende at se fremmødet til EM i Sønderjylland. Til mange kampe var der flere tilskuere, end det danske herre U21 fodboldlandshold kan præstere, tiltrods for at det på alle områder må betegnes som en større sport. De danske piger kvitterede med, at vinde bronze. De tabte semifinalen til ellers suveræne Rusland efter forlænget spilletid, hvor kræfterne til sidst bare slap op. Men i bronze kampen fik Norge store klø og pigerne vandt en suveræn og mere end fortjent medalje. Den burde nok have været af sølv, da de var turneringens næstbedste mandskab, men lodtrækning, turneringsform og resultater gjorde, at det “kun” blev til bronze. I øvrigt blev semifinalen mod Rusland vist direkte på TV2, hvor mere end 500.000 seere fuldte kampen. Flot!

U19 VM for herrer med VM guld og finale direkte på TV

U19 herrer vandt VM. Holdet har tidligere klaret sig godt ved slutrunder, men deres præstationer ved dette VM var fantastiske. At flere af spillerne allerede har etableret sig som seniorspillere på højeste niveau, har bidraget positivt til holdets udvikling. De tegner til, at kunne blive Danmarks næste gyldne årgang. Dog er det svært at pege på profiler, der kan gå ind på A-landsholdet, da det netop at hold spillet der har været kendetegnende for holdet. Men mon ikke en Niclas Kirkeløkke, Kasper Kildelund, Simon Hald Jensen og Sebastian Frandsen vil være at funde i en “bobler trup” i den nærmeste fremtid.

U17 EM for piger med en bronze

U17 pigerne vandt bronze, ved at køre Portugal over i den afgørende kamp med 42-28. Lærke Christensen fra Vendsyssel Håndbold har været en af Danmarks store profiler og har tiltrukket sig opmærksomhed fra nogle af de større klubber i Danmark.

Det betyder, at Danmark henover sommeren allerede har vundet 1 guld, 2 sølv- og 4 bronzemedaljer. Ganske imponerende men også meget sigende om status for dansk håndbold ligenu. Vi udvikler de bedste talenter i verden. Det giver et stort potentiale for sportens fremtid, som de lokale foreninger kan høste af. 

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️