Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Formel 1 2021 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Ugens sofaguide (Uge 35)

Hver dag en ny udvalgt kamp. Garanteret god underholdning.
Når du nu har fået nok om Superliga, efter dagens kamp mellem AaB og FC Midtjylland, så skal du med garanti se topopgør i Premier League mellem Manchester United og Chelsea. Begge klubber er kommet godt fra start med sejre og gode mål, og som to klubber der begge vil helt til tops i tabellen, kan det kun blive en interessant kamp. Se kampen på TV3 Sport 2 klokken 21.

I morgen møder Arsenal og Fenerbahce hinanden igen, og Fenerbahce har langt hjem efter et nederlag på 0-3 i sidste uge. Derudover skal de forsøge at vinde med minimum tre mål på et garanteret veloplagt Emirates Stadium. Kampen vises på 3+ med optakt fra klokken 20.30.

Onsdag er der lokalopgør af rang, når to traditionsrige Vestegnsklubber tørner sammen i DBU pokalen. Hvidovre tager imod Brøndby på et tæt på udsolgt stadion. Tidligere Brøndbylegende Per Nielsen og Hvidovre-drengene får sin sag for, selvom Brøndby er et hold der ikke skaber mange store resultater for tiden. Men med et comeback af Thomas Kahlenberg kan det være et hold fyldt med selvtillid. Klokken 17.55 starter optakten på 3+.

På torsdag er der danskerdrama, når Esbjerg skal forsvare deres knebne sejr over St. Etienne fra sidste uges utroligt spændende opgør. Fiskerdrengene leverede et fremragende resultat mod de franske supervægtere, men fik en kold klud i ansigtet da de søndag mødte Superligaoprykkerne fra Viborg på udebane. Et nederlag på 3-1 kan ramme de stribede vestjyders selvtillid, men vi håber selvfølgelig at den danske succes i Europa starter fra vestfronten. Transmissionen starter 18.55 på TV3 Sport 1.

Fredag tager Champions League-mestrene, Bayern München, imod de britiske Europa League-vindere, Chelsea. Det sker i Supercuppen, der i år spilles på Eden Arena i Prag. For et år siden mødte de to hold hinanden i Champions League-finalen, hvor Chelsea vandt på straffespark efter 1-1 i den oprindelige spilletid. Tager Bayern hævn på fredag, eller bliver Chelsea ved med at brilliere? Se med på 3+ eller ZDF fra 20.30.

På lørdag skal oprykkerne fra Hull på noget af en kamp, når de skal til møde den blå Manchesterklub. Det er ikke første gang at tigrene har været oppe og prøve kræfter med Premier League, men er de bedre rustede i denne sæson? Er du fan af at følge underdogs, så smid dig foran flimmerkassen fra klokken 13.00 på både 3+ og 6’eren.

Søndag er derbydag, når Anfield Road bliver vært for årets første Old Firm. Liverpool er kommet godt fra start i årets Premier League, og troen på Brendan Rodgers kan næsten ikke måles på skalaen. United står med ny træner efter den legendariske Alex Ferguson, men en 4-1 sejr i første kamp kan ikke være andet end godkendt. Kulissen til disse kampe plejer altid at være i top, så iklæd dig din yndlingsrøde trøje og sæt dig til rette i sofaen. Optakten starter klokken 14 på TV3 Sport 2.

 

Har vi misset den kamp, der er højdepunktet i din TV-uge? Deltag i debatten herunder, på Facebook eller på Twitter!

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️