Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Få 3F Superligaen 2021/2022 i din kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Dameligaen 2013-2014

Forskellen mellem top og bund i dameligaen vil i den kommende sæson være større end den har været længe. Bortset fra top 3, satses der på unge talenter samtidigt med, at trupperne sjældent har været smallere end de er i denne sæson. Her er mit tip til slutstillingen i kvindernes grundspil:

12. EH Vejen:
Selvom de har meldt afbud til EHF Cuppen og dermed har reduceret slitagen på en smal spillertrup, er Vejen stor risiko for at rykke ned. Jesper Jensen har overtaget trænergerningen. Han var en fantastisk spiller og i stand til at læse modstandere som få andre. Men han skal til at hente erfaringer som træner, som vil blive dyre købt i klubbens nuværende tilstand og ligaens jævnbyrdighed in mente.

11. SønderjyskE
SE har klart meldt ud, at økonomien omkring holdet i dameligaen har skuffet, hvilket har betydet at truppen umiddelbart virker svækket efter sommerens udskiftninger i truppen. De har dog hentet både islandsk træner og et par islandske spillere, som skal vise deres niveau i forhold til resten af ligaen.

10. HC Odense
HCO har hentet en dygtig ung men samtidig erfaren træner i Aalborg DH, hvor han har vist, at han kan udvikle og få maksimalt ud af en talentfuld trup. Det vil løfte holdet fra sidste års 11. plads. Men tabet af store profiler som Karolina Ørneborg (Szwed). Samtidig vil deres deltagelse i sæsonens Cupwinners Cup slide på truppen og gøre, at de vil ende i den tunge ende af tabellen.

9. Aalborg DH
Der er et stort potentiale i truppen, som i sidste sæson blev ødelagt af økonomisk rod og kaos på trænerbænken. De store profiler og løntunge spillere er blevet udskiftet med mere eksotiske navne som Kelsi Fairbrother fra England og talenter som Kaja Kamp. 
Men det er også en trup, der har været igennem en sæson, der ruster dem til modgang og har givet dem sult på, at skulle kæmpe om hvert eneste point. Det vil bringe dem langt op i tabellen i grundspillet men dog heller ikke længere.

8. Skive FH
Skive har en homogen trup og en dygtig træner. Men i denne sæson kan de ikke ride videre på bølgen fra oprykning osv. Den anden sæson i ligaen er altid de sværeste, da det er her at spillere og trænere mødes med forventninger og nu skal til at vise de kan præstere og Skive vil få en svær sæson.
Truppen er i store træk den samme som i sidste sæson og umiddelbart virker truppen til, at være på samme niveau som sidste år, hvor de havde en flot sæson og sluttede på en fortjent 8. plads i grundspillet og de vil også i år ende omkring samme placering.

7. Randers HK
RHK bliver sæsonens store skuffelse. Deres trup er svækket og er klart smallere end sidste sæson. Fraværet af Camilla Dalby og Chana Masson efterlader et par kæmpe huller i truppen på vigtige positioner, som RHK ikke indtil videre har kunnet til at udfylde. 
Der har været en større udskiftning, men det virker til at hullerne efter de andre afgange er blevet fyldt ud. Men i den kommende sæson skal RHK ikke regnes som en af de 4 store i dansk damehåndbold. Dog har de nogle spændende spillere som f.eks. Kathrine Heindal, der vil løfte hele holdet til en slutspilsplacering.

6. Nykøbing Falster HK
Nykøbing kommer med en trup, der består af store talenter og med en træner, der gennem mange sæsoner har manifesteret sig som en af de bedste i Danmark til, at arbejde med og udvikle talenter.
NFHK kommer rider på en enorm bølge og har kæmpe opbakning i lokalsamfundet og de har en fantastisk hjemmebane, hvor der ofte er fuldstændig udsolgt. Her vil de tage mange point fra de etablerede ligahold. NFHK vil være sæsonens overraskelse og vil kunne nå langt i slutspillet.

5. København Håndbold
KH har allerede vist, at de har et kæmpe potentiale og niveau. Truppen har taget vital erfaring med fra FIF spillerne, der er blevet hærdede gennem flere hårde sæsoner som “Danmarks bedste amatører” (som de kaldte sig selv).
Samtidig er der blevet suppleret med de største talenter i dansk damehåndbold som Søs Søby og Pernille Larsen. Organisationen omkring holdet virker stabilt, de har en dygtig og erfaren træner på bænken og så har de energien som et projekt som KH har i opstarten. Holdet vil nå top 5 i grundspillet og har potentiale til at overraske i slutspillet.

4. Team Esbjerg
Esbjerg virker til at være blevet forstærket på mange pladser i løbet af sommeren. Særligt på  målvogter pladsen virker de stærke med to norske klasse keepere. Samtidig har Griegel fundet sit naturligt høje niveau og suppleret med Kviesgaard og Johanna Ahlm virker holdet som en udfordrer til medalje striden i år.
Samtidig har Esbjerg styr på organisation, rammer for spillerne og har et fantastisk makkerpar på bænken i Westerholm og Frederiksen. De bliver en spændende udfordrer til de tre store i år, men skal samtidig vise, at de hører til i top 4, da rammer, økonomi og organisation forpligter.

3. FC Midtjylland
Selvom de har mistet deres assistenttræner tæt på sæsonstart, så vil Helle Thomsens erfaring og kvaliteter bringe dem til tops. Næsten på omgangshøjde med VHK. Holdet virker stærkt selvom de har sagt farvel til flere profiler. Dog vil den smalle trup betyde, at der skal økonomiseres med ressourcerne, så der vil blive smidt point hist og her i grundspillet, mens de 2 øvrige tophold vil buldre afsted.
Jakob Vestergaards farvel tæt på sæsonstart vil skabe uro i truppen, men konstellationen af Helle Thomsen som cheftræner og så en assistent træner, med masser af international erfaring og som har bevist at han hører til på den øverste hylde blandt europæiske trænere. En sammensætning der ville skabe problemer. Det er kun en styrkelse af organisationen, at man får en anden kvalificeret men mindre erfaren assistent til Helle Thomsen. Hun er i sig selv blandt de bedste trænere i Europa.

2. Team Tvis Holstebro
TTH har etableret sig i top 3 i Danmark. De har vist de har potentialet til at spille op mod de største i Europa, men deres fantastiske sæson sidste skaber også forventninger hvilket er nyt for truppen. De er samtidig afhængige af, at nøgle spillere som Kristina Kristiansen undgår langvarige skader, da der ikke er kvalificerede afløsere i truppen. Selvom de har solgt Burgaard, så fremstår truppen i forstærket. Særligt virker Ida Alstad som en markant forstærkning af holdet. 
Dog vil fraværet af Sandra Toft i opstarten give VHK et forspring, som de ikke vil indhente i grundspillet. Mens Viborg tager den ene finaleplads vil der være dødtløb mellem FCM og TTH om den anden.

1. Viborg HK
VHK virker skræmmende. Ikke alene har de kunnet hente nogle af de bedste spillere fra deres konkurrenter i form af Louise Burgaard og Chana Masson, men de har også hentet internationale klassespillere som Damjanovic og en karismatisk træner, der gang på gang har vist at de første 2 sæsoner han er i en klub, hæver han holdets niveau og skaber han fantastiske resultater.
VHKs trup er ikke så stærke som deres utrolige 2010 mandskab, men de har potentialet til at nå dertil. Samtidig virker det som om, at klubben og organisationen er blevet trimmet og tilpasset til den økonomiske virkelighed, der eksisterer i dag hvis man vil drive en professionel håndbold forretning. VHK vil være tæt på urørlige i den kommende sæson og de vil kæmpe for at vise, at sidste sæson var en enlig svipser og at deres selvopfattelse som europæisk storhold er berettiget.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️