Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Fuldt overblik over EURO 2020 kampe
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Brasiliansk nedsmeltning på Camp Nou

Santos får enden på komedie med 0-8 i Barcelona, og straks kommer de forventede forhånelser af brasiliansk klubfodbold. Det er også fair nok, at man stiller spørgsmålstegn ved kvaliteten af en liga, hvis repræsentant agerer slagtekvæg på Camp Nou. Otte mod nul... Det er et resultat, som gør ondt på alle som følger med i brasiliansk fodbold.

"O Peixe" (Fisken) sendte sit stærkeste hold til Barcelona, men det hører med til historien, at Neymars gamle klub i øjeblikket befinder sig i en ren limpo. Det er ikke kun landsholdsesset, som er røget af sted til Europa. Væk er også keeperen Rafael (Napoli) og midtbanespilleren Felipe Anderson. Og erstatningerne? De lader vente på sig. Santos-ledelsen leder stadigvæk efter den rigtige træner (Marcelo Bielsa var drømmen), og imens vi venter tålmodigt på lidt "action" i form af ny træner og nye spillere er det U-træneren Claudinei Oliveira, som agerer lappeløsning.

Santos har et af de bedste ungdomsakademier i hele Brasilien, men der er stadig et stykke vej fra at vinde finalen i den prestigefyldte U20-turnering Copa São Paulo de Futebol Júnior i januar måned og så til at stå over for Messi & Co på et næsten fuldsat Camp Nou bare 6 måneder efter. Det var for stort et spring for de 5-7 helt unge spillere, som blev luftet i Barcelona denne fredag. Santos-drengene havde også lige en flyrejse på godt 10 timer i benene. Det er heller ikke den optimale forberedelse, når der venter en omgang Tiki-Taka på den anden side af jordkloden.

Men tilbage til spørgsmålet om hvordan den brasilianske liga ligger i forhold til de øvrige på verdensplan. World Soccer lavede i april måned en dybdegående analyse, som sendte "O Brasileirão" op på en flot 5. plads bag Tyskland, England, Spanien og Italien. Ligaerne blev målt på parametre såsom hjemførte klubtitler på international niveau, konkurrencen i ligaen, antal tilskuere, mål, landsholdsspillere i ligaen mv. Enig eller uenig i kriterierne for analysen, så var konklusionen, at brasiliansk klubfodbold var med helt fremme. Faktisk foran Frankrig, Holland, Portugal og Rusland.

Corinthians var i hvert fald med til at skabe respekt om den brasilianske turnering, da "O Timão" (Det Store Hold) hjemførte VM for klubhold i december 2012 med en finalesejr på 1-0 over Chelsea. São Paulo-mandskabet viste stor taktisk duelighed i finalen, som Paulo Guerrero afgjorde i 2. halvleg. Det brasilianske landshold vandt i juni måned Confederations Cup med en finalesejr på 4-0 over Spanien. På holdkortet fandt man hjemlige navne som Neymar, Fred og Paulinho, som alle var nøglespillere på Scolaris mandskab, og så var der jo den unge Atlético-kantspiller Bernard, som overhalede Lucas Moura fra Paris Saint Germain i rollen som superjoker på bænken.

Jo, brasiliansk klubfodbold har et godt niveau. Netop derfor er det katastrofalt, når Santos går i sort på Camp Nou og fortjent bliver tituleret som klubfodboldens svar på Tahiti. Når vi skal vurdere de brasilianske klubber over en bred kam, så skal en nedsmeltning på Camp Nou ikke stjæle hele billedet.

 

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️