Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

🏒 Få Metal Ligaen direkte i din kalender
⚪️ F.C. København kalender 2022/2023
Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
🇪🇸 La Liga 2022/2023 kalender
🇮🇹 Serie A 2022/2023 kalender
🥇 UEFA Women's EURO 2022 kalender
🇩🇪 1. Bundesliga 2022/2023 kalender
🟡 Brøndby IF kalender 2022/2023
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2022/2023
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Få Premier League 2022/2023 i din kalender
⚫️ FC Midtjylland kalender 2022/2023
🏆 Få VM 2022 kampene i din kalender
Få overblikket over EHF EURO 2022 (K) ind i din kalender
🇩🇰 Få 3F Superligaen 2022/2023 i din kalender
Klik på kampe/events for mere info
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2022/2023
NHL 2022/2023 kalender
🏁 Formel 1 2022 kalender
🇩🇰 Få NordicBet Liga 2022/2023 i din kalender
Stem på resultatet ved at klikke på kamp
⚽️ Danske 🇩🇰 hold i Europa 2022/2023 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV og Stream. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV og Stream, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

São Paulo søgende selvtillid i Audi Cup

Bayern München, Manchester City, AC Milan og São Paulo FC mødes i midtugen i firkantsturneringen Audi Cup. Kampene vises direkte på TV3 Sport, og det er da også en attraktivt fodboldmenu, som man byder på nede på Allianz Arena i München.

Vi lægger ud med Manchester City mod Milan onsdag kl. 18.15, og så tager værterne imod brasilianske São Paulo kl. 20.30. Vinderne af de to kampe spiller finale torsdag kl. 20.30, mens taberne et par timer forinden skal ud i en bronzekamp.

De fleste kender sikkert de tre europæiske hold, men hvad med deltagerne fra São Paulo? Det er ikke så tit, at vi får besøg af brasilianske klubhold på disse breddegrader, så jeg vil prøve at sætte et par ord på de sjældne gæster

São Paulo er lig med Rogério Ceni

Når vi siger São Paulo FC, så må vi også sige Rogério Ceni. Den 40-årige målmand er en legende i klubben, som han har repræsenteret siden 1990. Først stod han i skyggen af landsholdskeeperen Zetti, men fra 1997 har Ceni været førstevalg i buret for ”O Tricolor”. Når vi tæller kampe er Rogério Ceni oppe på imponerende 1.082 for São Paulo. Det er næsten dobbelt så mange som den næsten jævnaldrende Ryan Giggs i Manchester United.

I Sydamerika går mange målmand for at være tossede. Tænk bare på Chilavert, René Higuita (skorpionredningen på Wembley i 1995) m.fl.. Rogério Ceni er ikke ”loco” (tosset), men han kan noget helt ekseptionelt. Han kan bare det der med at knalde til kuglen. Ceni har scoret imponerende 112 mål i sin lange karriere, og fordelingen er nogenlunde fifty-fifty hvad angår mål sat ind på straffe og direkte frispark.

Rogério Ceni kører nok på sit sidste år som professionel. Legenden har på det sidste virket noget slidt, og mit bud er at han overtager rollen som sportsdirektør i 2014. Stillingen er blevet ledig efter af Adalberto Baptista smed tøjlerne for et par uger siden. I øvrigt efter et mundhuggeri med netop Ceni, som luftede sin utilfredshed med den sportslige ledelse.

Krisen kradser hos "O Tricolor"

Det går slet ikke godt for São Paulo for tiden. ”O Tricolor” løb ind i onsdags ind i sit ottende nederlag i træk, og det er ikke acceptabelt for klubben med de seks brasilianske mesterskaber og 3 VM/Interkontinentale titler på samvittigheden. Der blev lappet lidt på det i søndags med 0-0 mod Corinthians, men nu hedder statistikken så 12 kampe i træk uden sejr.

Der er mange årsager til de dårlige resultater. Holdet har virket ude af form, og det kan tørres af på den tidligere træner Ney Franco. Nu har Paulo Autuori overtaget tøjlerne, og han har et godt navn i klubben. Da Autuori sidst var træner i São Paulo endte man med at hjemføre både det sydamerikanske og verdensmesterskabet. Det var tilbage i 2005.

En svær start for mestertræneren

Paulo Autuori har ikke fået den nemmeste start i sin gamle klub. Mestertræneren har stadigvæk sin første sejr til gode, og han har måttet rydde op i truppen. Den gamle VM-stopper Lúcio har været en katastrofe på og uden for banen efter overgangen fra Inter, og den gamle landsholdsanfører bliver skippet af sted hurtigst muligt. Lúcio er derfor ikke med i truppen til Audi Cup.

Et andet stort navn, som mangler i Tyskland, er Luís Fabiano. Den gamle landsholdsangriber har skiftevis hældt masser af mål ind for siden hen at sidde i straffeboksen efter dumme røde og gule kort. Fabuloso har problemer med bentøjet, så han passer sin genoptræning hjemme i Brasilien.

São Paulo må også stille op uden Denilson, som også døjer med skader. Den tidligere Arsenal-spiller er stille og roligt ved at komme i gang igen efter opholdet i London. Denilson var udset til at skulle styre Arsenals midtbane, men skader og en forrygende Jack Wilshire gjorde den unge brasser overflødig hos Arsene Wenger.

Hold øje med Jádson og Osvaldo

São Paulo skal trods problemerne nok stille med 11 til start mod Bayern på onsdag, og der er da også lidt kvalitet ind imellem. Playmakeren Jádson var med til at vinde Confederations Cup for Brasilien i sidste måned, og han er altid en spiller, som er værd at følge. Jádson har skubbet stortalentet Paulo Henrique Ganso ud på bænken. For nogle år tilbage regnede alle Ganso for at være den kommende 10’er på det brasilianske landshold, men skader har stækket ”Gåsens” vinger. 

Oppe foran ligner det en angrebsduo bestående af Osvaldo og U20-landsholdsspilleren Ademílson. Osvaldo er en hurtig og uforudsigelig dribler, som nok skal få sat grå hår i modstandernes forsvar. Han har været rigtig god for São Paulo, og bedrifterne har bragt ham ind på ligalandsholdet. Makkeren Ademílson er en intelligent angriber, som oftest søger ned i banen for at deltage i kombinationerne. Han kommer dårligt nok til at vinde en eneste nærkamp under Audi Cup, men man kan nå langt på snuhed og træfsikkerhed. Ademílson har begge kvaliteter.

Et São Paulo søgende selvtillid

Men hvad kan vi så forvente os af São Paulo ved turneringen i München? Det bliver nok forsigtigheden, som kommer til at fylde mest. Autuoris udvalgte vil nok prøve at holde nullet, og så satse på Osvaldos gennembrudsstyrke og Jádsons blik for spillet. Det er svært at forlange sambafodbold af et hold blottet for selvtillid, så São Paulo-lejren vil nok være tilfreds med et snævert nederlag til Bayern og så en sejr i bronzekampen dagen efter.

São Paulo rejser efter Audi Cup videre til Lissabon, hvor man den 3. august møder Benfica i Copa Eusébio. For at det ikke skal være løgn, så fortsætter turen til Japan, hvor man den 7. august møder Kashima Antlers i Suruga Cup. Den 10. august genoptager "O Tricolor" så kampene i den hjemlige Serie A, hvor første punkt på programmet hedder Portuguesa på fremmed græs. Jo, der er nok at se til for Rogério Ceni & Co., og holdet får da rig lejlighed til at spille sig i form...

São Paulos forventede opstilling mod Bayern München:

Rogério Ceni;
Douglas, Rafael Toloi, Paulo Miranda og Reinaldo;
Rodrigo Caio, Fabrício, Wellington og Jádson;
Osvaldo og Ademílson

⏰ Næste
📊 Ugens spørgsmål
Hvilken udenlandsk fodboldrække følger du tættest?
1. Bundesliga
Allsvenskan
Eliteserien
Eredivisie
La Liga
Ligue 1
Serie A
Premier League
Anden
Uge 32
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Speciel 2022/2023
Fodbold
FIFA World Cup 2022
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
Premier League
La Liga
1. Bundesliga
2. Bundesliga
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Women's Champions League
Allsvenskan
Damallsvenskan
Eliteserien
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
AaB
Aarhus Fremad
AB Gladsaxe
AB Tårnby
AC Horsens
AGF
B.93
BK Frem
Brabrand IF
Brøndby IF
Dalum IF
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
FC Roskilde
Fortuna Hjørring (K)
Frederiksberg Alliancen 2000
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hellerup IK
Hillerød Fodbold
Hobro IK
Holstebro Boldklub
Hvidovre IF
IF Lyseng
Ishøj IF
Jammerbugt FC
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Middelfart Boldklub
Nykøbing FC
Næsby BK
Næstved Boldklub
OB
Randers FC
SfB-Oure FA
Silkeborg IF
Skive IK
SønderjyskE
Thisted FC
Vanløse IF
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
VSK Aarhus
Young Boys FD
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
Atlético de Madrid
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Sevilla FC
València CF
Villarreal CF
Bayer 04 Leverkusen
Borussia Dortmund
Eintracht Frankfurt
FC Bayern München
RB Leipzig
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
S.S. Lazio
S.S.C. Napoli
Olympique de Marseille
Olympique Lyonnais
Paris Saint-Germain
Stade Rennais FC
Håndbold
EHF EURO (K)
IHF World Cup - Men
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League (K)
EHF European League (H)
EHF European League (K)
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Aalborg Håndbold
Bjerringbro-Silkeborg
GOG Håndbold
Ikast Håndbold
København Håndbold
Nykøbing Falster Håndbold
Odense Håndbold
Skanderborg Aarhus Håndbold (H)
Skjern Håndbold
Team Esbjerg
Viborg HK
Ishockey
Metal Ligaen
National Hockey League
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Tennis - ATP
Tennis - WTA
Vuelta A Espana
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2022
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️