Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Formel 1 2021 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Herreligaen 2013-2014

Træningen er kommet i gang i de forskellige klubber og den traditionelle første Cooper test er overstået. Det betyder også, at holdene er tæt på at være på plads så man kan begynde at det indbyrdes styrkeforhold. Et hurtigt kik transferlisten viser, at det ser ud til at der bliver en top 4 der er klart bedre end resten. Herefter bliver det tæt. I bunden ligner det en gyser, med flere kandidater til at tage sidstepladsen og den direkte nedrykning. Her er mit bud på grundspillet:

14. Ribe-Esbjerg HH
Hvis vi starter med kandidaterne til bundstriden, mener jeg REHH er i størst fare for direkte nedrykning. Holdet sluttede på en fornem 9. plads i grundspillet sidste sæson og vandt suveræn deres gruppe i kvalspillet. Det giver spillerne værdifuld lige erfaring, men klubben har mistet flere store profiler sidste år. Selvom klubben har hentet stærke spillere, så efterlades man med indtrykket af et svækket hold, da stammen fra sidste år ikke længere er til stede. Men feltet i bunden er tæt og kan REHH få spillet en ny stærk stamme sammen, så er der en god mulighed for, at du hurtigt kan ende omkring samme placering som sidste år.

13. Skive FH
Skive sluttede næstsidst forrige sæson og skal i gang med en voldsom opgave for at forbedre dette resultat. Pengene er små og det er profilerne. Det er i høj grad kollektivet der skal løfte dem. Grunden til, at jeg rangerer dem marginalt højere end REHH er tilgangen af spædende som eksempelvis Patrick Sanggaard Christensen, der er hentet hjem fra Norge. Men det er meget lidt, der kommer til at skille dem fra nedrykningen og det kan hurtigt blive dem, der trækker det korteste strå, hvis de kommer ind i en periode med skader og karantæner til nøglespillere.

12. Nordsjælland Håndbold
Næsten ligeså stor risiko har Nordsjælland Håndbold, der dog har kunnet trække på Ian Marko Foghs kontakter som både spilleragent og træner. Klubben var begyndt at skære holdet til en sæson i første division, efter at have kæmpet med dårlig økonomi og resultater i den forgangne sæson. Det virker som om, at økonomien er på plads, men da de først sent fik tilbudt pladsen i ligaen, har de ikke haft samme tid som konkurrenterne til, at tilpasse og optimere spillertruppen. Men der er dog kommet et par spillere, der kan blive spændende at følge. Navnlig mener jeg, at Angutimmarik Kreutzmann kan blive en stor profil for holdet.

11. TMS Ringsted
TMS har lige som REHH mistet vigtige profiler. Men det har virket til, at deres offensive forsvar mod slutningen af sidste sæson, var ved at komme på plads.  Samtidig har TMS været ude at hente væsentlige forstærkninger, således de fremstår på samme niveau eller lidt bedre end sidste år, hvilket vil hæve dem over den absolutte bund. De er dog meget risiko eksponeret for skader på centrale positioner og kan derfor hurtigt komme til at hænge i nedrykningspladsen.

10. Mors-Thy Håndbold
Sidste års store overraskelse kommer ikke til, at kvalificere sig til slutspillet i år. De har ikke været i stand til, at forstærke sig men har derimod, måtte sælge deres største profil til Aalborg pga. presset økonomi. Der har generelt været stor udskiftning i truppen hvilket gør, at man må forvente at der skal spilles en ny stamme sammen. Samtidig deltager MTH i europæiske turneringer i år, hvilket vil slide væsentligt på deres bærende spillere. Omvendt har MTH en stærk hjemmebane i ”Bette Balkan”, som vil trække dem væk fra den direkte nedrykning og kvalificere dem til ligaen igen næste år.

9. GOG Håndbold
GOG var utrolig stærk i 1. division og har blandt andet Snorri Gudjonsson der var en del af AG København truppen. Truppen er ellers generelt bygget op omkring spillere, der har GOG kulturen på rygraden og der er kun hentet få forstærkninger, sandsynligvis ud af gamle erfaringer at satse mere end økonomien kunne bære. Men springet fra 1. division til liga er enormt og det kan blive en sæson, hvor de unge spillere i GOG skal betale en masse lærepenge, hvilket vil holde dem i ”den tunge” ende af ligaen i denne sæson.

8. SønderjydskE Herrer
SønderjydskEs svingdør har også roteret i sommerpausen. Der er blevet skiftet ud på mange pladser, men generelt ser det ud til de holder niveauet fra sidste sæson. Dog peget pilen op ad, da de bla. er ved at omskole Andreas Toudal fra fløj til playmaker. Et spændende projekt, der kan gå begge veje. Lykkes det kan de nå langt. Lykkedes det ikke efterlader det et hul i truppen. Men også indkøbet af Simon Kristiansen, Magnus Gullerud og Andreas Nielsen virker interessant.

7. Skanderborg Håndbold
Skanderborg er en joker, som kommer til at drille mange i den kommende sæson. Med en stor hjemmebane fordel i Morten Børup hallen der er berømt og berygtet i håndboldkredse. Skanderborg har hentet meget liga erfaring hos konkurrenterne og virker som et klart styrket hold op til sæson start. Dog rækker de mange talenter ikke til mere end slutspillet.

6. Århus Håndbold
Århus Håndbold virker svækkede i forhold til sidste sæson. Men guleroden i form af europæisk håndbold, vil drive dem til en fremragende sæson start, hvor de kommer til at hente point fra alle sider. Men truppen har ikke bredden til, at de kan ride på en bølge helt til jul. Derfor kommer de til, inden jul, at smide vigtige point og efter jul er det svært, at forestille sig de har bredden til gøre sig gældende i top 4. Holdet har mistet væsentlige profiler, men har bla. hentet Rune Ohm og virker som om, at de har top niveauet intakt.

5. Team Tvis Holstebro
TTH kommer til at hænge på i top 4 gennem deres holdånd og på baggrund af deres flotte sæson sidste år. Holdet har mistet et par store profiler, hvilket vil sænke deres niveau. Men de slipper for slitagen fra europæiske kampe denne sæson, hvilket løfter dem i forhold til konkurrenterne. Men fraværet af Mads Christiansen vil holde dem ude af top-4.

4. Skjern Hånhold
SH har gennemgået en foryngelses kur i forhold til sidste sæson. Lykkes det at få Daniel Svensson i gang og holde ham skadesfri, så virker det som et stærkt hold, der kan konkurrere med de 3 store. Dog vil sæson starten være præget af, at Gjessing og Jesper Jensen er stoppet, så kulturen og spillet skal bæres af andre. Samtidig vil der nok gå nogle kampe inden Daniel Svensson er oppe i gear og niveau. Det vil holde dem ude af top 3. Dog vil top 4 have et bekvemt hul ned til de øvrige.

3. KIF Kolding København
KIF er stadig præget af veteraner med kæmpe erfaring. I år skal de spille CL, hvilket vil slide voldsom på den ”gamle garde”. Derfor bliver de nødt til, at spare ressourcer i visse kampe i grundspillet, hvilket vil koste point hist og her, men skal de gøre sig gældende i semifinaler og finaler bliver de nødt til at spare nøgle spillerne. Men deres erfaring vil gøre, at de hænger på i top 3.
Tilgangen af Torsten Laen løfter både forsvar og angreb.

2. Aalborg Håndbold
Aalborg ser frygtindgydende ud. Utroligt skarpt hold med stor bredde, der virker trimmede og klar til CL. Ved at få sendt Kristian Kjelling afsted, vil kollektivet blive styrket og spillere som Mads Mensah vil blomstre og være store profiler i liga og på landsholdet.
Men de vil være 1-2 skridt bag BSV, da de skal være med i Europa og derfor vil mangle lidt i topniveauet når holdene skal spille mod hinanden.

1. Bjerringbro-Silkeborg
BSV vil tromle alt og alle i grundspillet, som de vil vinde for at sikre sig CL spil til næste år. Holdet er blevet voldsomt forstærket både i bredden og på topniveauet. De er favoritter både til at vinde grundspillet og turneringen og har ikke Europa og skulle tage hensyn til, da de ikke var i stand til at kvalificere sig sidste år.Men klubben har ikke råd til, at misse CL to år i træk (i forhold til deres selvforståelse som en af de store i dansk håndbold), derfor vil de være mere end almindeligt motiverede for at bevise, at sidste år var en enlig svipser.
Samtidig er der blevet oprustet i hele organisationen om holdet, ved at ansætte Carsten Albrektsen som manager og Bo Toulstrup som assistent træner. Samtidig virker klubben økonomisk meget stabil, hvilket vil give ro til spillerne så de kan fokusere på deres præstationer.

Det vil være ganske få point der skiller 1 og 2, mens 3 og 4 vil halte efter med nogle point. Fra 4 til 5 vil der være et klart hul og det vil der også være mellem 9 og 10, mens det vil være meget tæt mellem 5 og 9 og igen 11 – 14. 

 

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️