Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

NHL 2021 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

10 brasilianske transfers til over 1 mia. kr

Den brasilianske sportsavis Lance fortalte forleden, at de 10 største handler med brasilianske spillere i dette transfervindue havde rundet 400 mio. reais. Det svarer til godt 1 mia. gode danske kroner. Men hvilke spillere er det egentligt, som er med i denne Top 10? Det kan du få svaret på her:

1. Neymar - 21 år - fra Santos til Barcelona for 440 mio. kr. 

Neymar trækker selvfølgelig det største læs på denne liste efter giganttransferen til Camp Nou. Angriberen fik sit absolutte gennembrud på den internationale scene ved Confederations Cup i Brasilien, hvor han leverede fire mål, to målgivende afleveringer og efterfølgende blev kåret som turneringens bedste spiller. Der er stadig masser af potentiale i kommende den Barcelona-spiller, og han kan udvikle sig til verdens bedste spiller i løbet af et par år.


2. Paulinho - 24 år - fra Corinthians til Tottenham for 154 mio. kr.

Paulinho var en ukendt størrelse for mange danskere inden vi tog hul på Confederations Cup, men den flittige midtbanespiller imponerede alt og alle på de brasilianske baner. Han scorede sejrsmålet i den svære semifinale mod Uruguay og blev kåret som den tredjebedste spiller i turneringen. Paulinho er bedst som otter, hvor han kan tage de dybe løb fremad, men jernlungen blev også brugt som 10'er af landstræner Luíz Felipe Scolari. "Little Paul" har alle redskaberne til at blive en populær figur i engelsk fodbold, måske i et flot brasiliansk samarbejde med Sandro, som også er at finde i klubben fra London. 


3. Fred - 20 år - fra Internacional til Shakhtar Donetsk for 116 mio. kr.

Den unge Fred fik sidste år sit store gennembrud for Internacional i den brasilianske Serie A, og det gav en fortjent udtagelse til U20-landsholdet. Fred er en teknisk begavet venstrebensspiller med et godt blik for spillet. Han huserer på den offensive midtbane, hvorfra man kan se ham i både oplæggerens og afslutterens rolle. Fred er også en rimelig hurtig og driblestærk spiller, som på ægte brasiliansk manér kan finde på at tage de seværdige raids mod modstandernes bagerste rækker. Shahktar har måtte slippe kassen for Fred, men den ukrainske klub får valuta for pengene.


4. Fernando - 21 år - fra Grêmio til Shakhtar Donetsk for 85 mio. kr.

Fernando var også med ved Confederations Cup, hvor det blev til et enkelt indhop mod Italien i puljefinalen. Den defensive midtbanespiller er en eminent bolderobrer, hans boldomgang er rimelig god, og så  sidder der et godt skud på højrestøvlen. Fernando lignede længe Scolaris favorit til rollen som 6'er på den brasilianske landshold, men erfaringen vandt til sidst i form af Luíz Gustavo. Indtil videre er det blevet til 7 landskampe for Brasilien, og mon ikke at Fernando er med i truppen til VM 2014. 5. Felipe Anderson - 20 år - fra Santos til Lazio for 59 mio. kr.

Felipe Anderson blev hentet til Santos fra Coritiba som 17-årig, hvor det efterfølgende blev til 110 kampe for den berømte klub. Midtbanespilleren mangler måske lige at brage helt igennem i Santos, men potentialet til noget stort er til stede. U20-landsholdsspilleren er teknisk stærk, har et godt touch på bolden samt en fænomenal evne til at se hullerne i modstandernes defensiv. Han vil helt sikkert udvikle sig yderligere i Lazio, hvor der vil være en dygtig læremester i Hernanes. 6. Wellington Nem - 21 år - fra Fluminense til Shahktar Donetsk for 57 mio. kr.

Wellington Nem havde en kæmpe anden i Fluminenses mesterskab i 2012. Her dannede han en giftig angrebsduo med Fred, hvor Fred var targetspilleren, mens Wellington Nem var lyntoget, som rev modstandernes forsvar fra hinanden. Der sidder et godt venstreben på angriberen, og så elsker han at udfordre sin direkte modstander. Wellington ikke helt ueffen i luftrummet trods sin ringe højde. Han spillede de sidste 20 min. for landsholdet mod Danmark i 2012.


7. Casemiro - 21 år - fra São Paulo til Real Madrid for 44 mio. kr.

Casemiro var en overraskende signing af Real Madrid. Han havde mistet sin stamplads hos São Paulo og virkede til at være gået lidt kold. Den spanske kongeklub slog i første omgang til med en lejekontrakt med en købsklausul, som nu er blevet udnyttet. Casemiro er en moderne midtbanespiller, som er god med bolden. Han har nogle fine afleveringer, et godt skud og så er han giftig på låget ved dødboldsituationer. Han har en del kampe på de brasilianske unglandshold og var inde i billedet til OL 2012 inden krisen satte ind.


8. Rodrigo Moledo - 25 år - fra Internacional til Metalist Kharkiv for 39 mio. kr.

Rodrigo Moledo er en fysisk stærk stopper, som i Internacional dannede makkerpar med den rutinerede Juan. Det gik så godt, at Rodrigo Moledo blev indkaldt til det brasilianske ligalandshold tidligere på året. Han markerer tæt og er rimelig rap på fødderne trods sin store størrelse. Hovedspillet er også i orden, og han bliver typisk hevet med frem ved hjørnespark. Rodrigo Toledo spillede et enkelt år i polsk fodbold tilbage i 2010-11 uden den helt store succes. 9. Dedé - 25 år - fra Vasco da Gama til Cruzeiro for 36 mio. kr.

Neymar har sagt om Dedé, at han er den forsvarsspiller, som er sværest at spille overfor i Brasilien. Dedé er en stor, fysisk stærk og hurtig stopper. Han mangler noget i boldomgangen, men til gengæld er han en giftig herre, når han bliver smidt med frem. "O Mito" (Myten) har 8 landskampe på CV'et, og det havde været endnu flere, hvis han ikke var rendt ind i de mange skader. Alle havde regnet med at se Dedé i Europa, men det kommer nok på et senere tidspunkt.  


10. Fellype Gabriel - 27 år - fra Botafogo til Al Sharjah for 17 mio. kr

Fellype Gabriel er ældste og billigste mand i dette flotte felt. Han er en intelligent og teknisk begavet midtbanespiller, som sammen med Clarence Seedorf har en væsentlig andel i Botafogos fornemme sæson. Præstationerne banede vejen til en landsholdsudtagelse i november 2012, men midtbanespilleren kom ikke på banen i derbyet mod Argentina. Botafogo havde gerne beholdt Fellype Gabriel, men Rio-klubben trængte til at få lidt penge i den slunkne kasse.

Transfervinduet er endnu ikke lukket, så Top 10-listen får nok et par udskiftninger i de kommende måneder. Der er nogle hidsige salg i pipelinen i form af Fluminense- og landsholdsbomberen Fred, Atlético Mineiros 20-årige kant Bernard, Internacionals 23-årige OL-topscorer Leandro Damião, og så har vi også den 18-årige Botafogo-stopper Dória, som møder kælne blikke fra især italiensk fodbold

Alt i alt løber listen op i 406,5 mio. reais, og med en kurs på 2,57. kr svarer det til et beløb på ca. 1.047 mio. kr. 

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️