Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Fuldt overblik over EURO 2020 kampe
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Kan Daniel Alves gentage bedriften fra 2003?

Klokken 24.00 dansk tid skydes drømmefinalen i Confederations Cup mellem Brasilien og Spanien i gang på Maracanã i Rio de Janeiro. Alt tyder på at vi får en jævnbyrdig finale mellem to hold, der må stå godt til hinanden. Spanien med sin boldbesiddende stil er altid et kig værd, mens Brasilien i de tre første opgør i turneringen lagde meget energi for dagen for at dominere kampen. Men hvem står stærkest til søndagens finale?

Verdensmestrene med flot serie

Spanien kommer til finalen som regerende Europa- og verdensmestre og har ikke tabt i de seneste 19 opgør. Det må give en masse selvtillid, som kommer spanierne til gode i de jævnbyrdige kampe. Vi fik et bevis på det i torsdags, hvor den spanske skude var i problemer mod Italien, men alligevel endte som sejrherre efter en kamp, der gik i forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

En hård semifinale i benene

Den hårde semifinale mod Italien i varmen i Fortaleza har sikkert sat sine spor på landstræner Vicente del Bosques tropper, og spørgsmålet er om Spanien har energien til at køre den sædvanlige Barcelona-stil med hurtig boldomgang og hurtigt genpres. Verdensmestrene har 24 timer mindre til at genoplade batterierne end Brasilien, ligesom der også må side en tung rejse fra Fortaleza til Rio i benene på Xavi & Co.

Brasilien og Neymar nedbryder barrierer

Brasilien kommer også til finalen med masser af selvtillid. Luíz Felipe Scolaris udvalgte har ikke tabt i de sidste fem kampe, og det nye Brasilien med Neymar i spidsen bryder hele tiden barrierer ned. For en måneds tid siden hed det, at Brasilien ikke kunne slå en af de store nationer. Nu har man banket både Frankrig og Italien. Det hed sig også, at Neymar kunne ikke præstere på landsholdet. Med tre mål og kåring som "Man of the Match" i lige så mange kampe i Confederations Cup har Neymar lukket ned for den diskussion.

Optimisme i brasserlejren

I det hele taget bobler det af optimisme i den brasilianske trup. Den tekniske koordinator Carlos Alberto Parreira fortalte i torsdags, at man ville slå Spanien med vilje, beslutsomhed og intelligens. Rent taktisk vil brasserne sikkert hente inspiration fra italienernes 1. halvleg mod Spanien. Her lukkede Cesare Prandellis mandskab godt ned for Xavi og Iniesta, og "Gli Azzurri" var selv dygtige til at angribe bag backsene Arbeloa og Alba.

Med Luíz Gustavo og Paulinho som bolværk

Brasilien har spillerne til at klare den offensive side af sagen. Med Hulk og Neymar på kanterne, godt suppleret af Daniel Alves og Marcelo skal de spanske backs nok få en masse at se til. Spørgsmålet er om Brasiliens defensiv kan levere en lige så flot bolværk som italienernes. Hjemmeholdet er selv sårbare bag de offensive backs, og inde centralt får Luíz Gustavo og Paulinho nok at se til med at bryde ned for de spanske kombinationer med Xavi i en nøglerolle.

Højt pres eller lavt pres?

Luíz Felipe Scolari overvejer i øjeblikket sikkert, hvor lagt oppe man skal møde spanierne. Jeg forestiller man, at Brasilien sætter i gang med højt pres godt hjulpet af de 70.000 tilskuere på Maracanã for at teste spaniernes fysik. Alternativet er at gøre som Italien, nemlig at møde spanierne på egen banehalvdel, og satse på bolderobring med hurtige omstillinger med Neymar og Hulk som primære "targets"

Vil historien gentage sig?

I dag er det præcis 11 år siden, at Brasilien vandt sit femte verdensmesterskab. I dag har man muligheden for at erobre Confederations Cup for fjerde gang, og dermed få en super generalprøve op til VM på hjemmebane i 2014. Jeg tror, at Brasilien besejrer Spanien med 1-0, og dermed gentager cifrene fra VM-finalen i 2003 for U/20-landshold. Den gang stillede Brasilien med en hårfager Daniel Alves, mens Iniesta var med i den spanske opstilling. Fernandinho, nu Manchester City, blev med bare tre minutter igen matchvinder i den finalekamp. I år tilfalder denne rolle sikkert enten Neymar eller Paulinho

Finalen vises direkte på TV2 med optakt fra kl. 23.15.

Brasilien:
12. Júlio César;
2. Daniel Alves, 3. Thiago Silva, 4. David Luíz, 6. Marcelo;
17. Luíz Gustavo, 18. Paulinho, 11. Oscar;
19. Hulk, 9. Fred, 10. Neymar

Spanien:
1. Casillas;
17. Arbeloa, 3. Piqué, 15. Sergio Ramos, 18. Jordi Alba;
16. Busquets, 8. Xavi, 6. Iniesta;
11. Pedro;, 9. Fernando Torres, 10. Fábregas

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️