Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Fuldt overblik over EURO 2020 kampe
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

I devaluere jeres bedste produkt

TV3 / Viasat har igennem mange år siddet tungt og sikkert på fodbolden i Danmark, måske også for tungt og sikkert. Vi som seer har igennem de sidste mange år måtte finde os i, at få serveret Onside af personer som Line Baun Danielsen og lige pt. Camilla Martin, der sikkert er nogle ganske søde personer, men deres viden om fodbold, er ikke ligefrem imponerende højt.

Jeg kan som seer godt leve med, at man som TV kanal henter en stor personlighed ind, for på den måde at trække lidt flere folk hen foran fjernsynet. Jeg tror dog ikke der var mange der slog over på Onside i søndags, bare fordi det var Camilla Martin der var i studiet. Nu er nyhedsværdien i Camilla Martin også efterhånden ved at være ret gammel. Som seer har jeg opgivet Onside, jeg orker ikke at blive præsenteret for så lidt fodboldindehold fra den danske Superliga, som programmet vel burde handle om. I stedet for en rigtig grundig gennemgang af rundens fem første kamp, bliver jeg præsenteret for den ene ligegyldighed efter den anden.

Seneste påfund fra Viasat, er at jeg som fodboldseer helt sikkert også må have en interesse for boksning... Jeg ved ikke hvor denne indskydelse hos Viasat kommer fra, men for mit personlige vedkommende, kunne sandheden ikke være længere væk. Jeg slå ikke over på TV3+ klokken 19:00, til deres "Match of the week", for at blive tæppebombet med reklamer om en boksekamp, som jeg aldrig kunne drømme om at se. Jeg er fuldt ud klar over, at Viasat naturligvis gerne vil sælge dette produkt, men hvorfor at kommentatoren i en fodboldkamp sidder og promovere en boksekamp midt i en fodboldkamp forstår jeg ikke.

Hvad laver Mikkel Kessler inde i studiet i et program der handler om fodbold? Viasat har nogle rigtig dygtige medarbejdere ansat, ansatte der brænder for fodbold. Alligevel har Canal9 og TV2 Sport (der også er en del af Viasat) igennem det seneste lange stykke tid givet Onside og TV3+ baghjul på fodbolddækningen. Canal9 (og nu også Canal8 Sport) har med ganske enkle midler lagt afstand til klassen tunge dreng.

Fokus på fodbold og kun fodbold. På et enkelt punkt har Canal9 dog fejlet, de har lagt et af deres absolut stærkeste kort, nemlig debatprogrammet Frispark på det værst tænkelige tidspunkt, nemlig søndag klokken 19, hvor TV3+ sender søndagens sene kamp. Jeg skal dermed som seer tage stilling til, om jeg vil se et rigtig godt debatprogram om fodbold, eller se en direkte fodboldkamp fra Superligaen.

Beklager, men jeg fortrækker at se fodbold, det er nu engang det jeg finder mest spændende. For et par uger siden havde jeg en kort snak på twitter med Mette Cornelius fra Canal9/Canal8 Sport, om hvorfor Frispark netop skulle ligge søndag klokken 19:00. Mette kunne fortælle, at det drejede sig om, at man blev nød til at have en kamp som "lead in" til sådan et program, således man allerede havde seerne inde på kanalen.

Jeg må indrømme, at jeg ikke er enig - selvfølgelig gør det det nemmere, men hvad med alle dem der skifter væk, fordi de slår over på den konkurrerende kanal, fordi de rent faktisk sender fodbold. Det er som sagt det jeg selv gør. Efter min mening devaluere Canal9 et fantastisk program, ved at ligge det imens der er fodbold, mens Viasat prøver at gøre Onside til et familieprogram, ligesom man føler, at man ikke længere sidder og ser et program om fodbold.

Herfra kan kun lyde en opfordring til at stramme op, lad fodboldprogrammer handle om fodbold, i betaler en hulens masse penge for at sende det, så lad os få fokus tilbage på fodbolden. Og til jer kære mennesker på Canal9, hvis i levere et debatprogram af høj kvalitet, så skal vi seer nok være der, bare ikke når der sendes fodbold direkte fra Superligaen på en anden kanal...

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️