Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Formel 1 2021 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Udrensning i DBU

I denne uge, er det kommet frem, at DBU's to mest prominente ledere, Generalsekretær Jim Stjerne Hansen og Bestyrelsesformand Allan Hansen stopper DBU, når deres respektive aftaler løber ud.

Når de stopper, har de to herrer været i DBU i hhv. 12 og 25 år. Jim Stjerne Hansen stopper, når 2013 bliver til 2014, imens Allan Hansen stopper 1. Marts 2014.

Jeg må indrømme, at det var et stort chok for mig. En større overraskelse. For mig, der har været i, og omkring, DBU, var det noget, jeg ikke lige havde set komme.

For mig, er de to herrer lig med DBU. Og jeg er fan!

Tager vi dem én for én, har Jim Stjerne Hansen altid holdt hånden over Morten Olsen. Især i de senere år. Altid været i medierne for at sikre landstræneren, når det er gået skidt.

Den tidligere Mærsk-ansatte, har været et af de største selvstændige beslutningsorganer i DBU i snart 25 år.

Allan Hansen er en lidt anden - og måske - mere 'fluffy' størrelse. Bestyrelsesformandsposten i DBU er også lig med bestyrelsesposter i Uefa.

Ham har været i ungdoms/amatør-kommitéen, landsholds-kommitéen, næstformand i dommer-komitéen, Excecutive-kommitéen og derudover har han været i Fair Play og CSR-kommitéen. Dette var blot i Uefa.

Derudover har han været med i FIFAs medlemskommité, hvor han har været med til at udvikle fodbolden i trejdeverdenslande (og deres forbund).

Nogle fine herrer, men... Det er bare som om, der mangler noget. Der mangler en anden prominent herrer, som også burde forlade skibet. For dét skib tager vand ind - og det tager MEGET vand ind ét sted. Som jeg skrev om for nogle uger siden, er problemet ikke i toppen af DBU, men i sub-toppen. Kommunikationschefen. 

Siden 1991 har kommunikationschef i DBU, Lars Berendt, siddet og plejet forholdet til medierne og andre interessenter - men spørgsmålet er vel, hvor meget han ret beset har plejet dét forhold.

Lad mig sige det som det er: manden skal ud! Og det er nu!

Vi kan jo nævne i flæng (og blot fra nyere tid): A-landsholdet og sociale medier, hvor de alligevel bruger dem under samlingerne; det børne-pigefornærmede presseboykot i Portugal, efter de vandt en kamp i Portugal i septemper 2008; og nu, A-landsholdets imagemæssige fiasko i det seneste år - for slet ikke at nævne, DBUs generelle image i den brede befolkning.

Det mest sindssyge er, at jeg tror at Lars Berendt er top-kandidat til én af de to poster, der fra 2014 er ledige. Jeg grimmes ved tanken, og tænker stille, hvordan det overhovedet er muligt, at han stadig er der, hvor han er.

En sjov, finurlig ting er, at når man søger på Lars Berendt på Google, dukker der en præsentation og en artikel op, hvor Lars Berendt har holdt oplæg om ”Profilerer du din chef godt nok i medierne?”. Et oplæg afholdt for Dansk Kommunikations Forum. 

Hmmm… Gør du det selv godt nok, mister? Næppe.

Og internettet flyder over med eksempler på dobbeltmoralskhed, pudsigheder og selvimodsigelser i forhold til Lars Berendt… Bare hans eget internetsite er en morsomhed i sig selv. Feel Free.

Og sådan kunne man vel egentligt blive ved.  

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️