Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Fuldt overblik over EURO 2020 kampe
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Fodbolden har brug for 'The Special One'

Igennem det seneste halve år har det været mere eller mindre kendt, at ”The Special One” - også kendt under sit borgerlige navn José Mário dos Santos Mourinho Félix - ville være fortid i Real Madrid.

Den 20. maj blev det så klart, at José var en færdig mand i den kongelige spanske klub, efter klubbens præsident Florentino Pérez annoncerede, at klubbens og José Mourinho efter fælles aftale ville skille veje efter sæsonen. Der var nok ikke den spanske journalist der dækker Real Madrid, der ikke blot sad og ventede på at trykke ”send”, med en allerede færdigskrevet artikel.

Her til formiddag annoncerede Chelsea FC, at klubbens har skrevet en 4-årig kontrakt, med manden der stod bag klubbens første mesterskab i 50 år. Mange har en mening om manden, selv her på siden har vi delte meninger om ham. Jeg tror endnu ikke jeg har snakket med en fodbold fanatiker, der ikke enten elskede eller hadet ham.

Efter min mening har José Mourinho været fantastisk for fodbolden. Det var fantastisk at høre en træner til pressemøder, der ikke var bange for at tale rent ud af posen. Der blev fægtet med de store armbevægelser, talt med store ord - med et glimt i øjet.

Kritikerne mente det hele var et spil for galleriet, manden var fuld af varm luft og det var ulideligt at han altid havde en mening om alt - og gerne delte den, om du ønskede det eller ej.

Men er det ikke det vi gerne vil have som fodboldfans? Der findes vel ikke noget mere kedeligt, end at sidde og høre på en træner, der efter en kamp udtaler at han var tilfreds med det ene point, efter en røv syg fodboldkamp. Eller spillere der ikke vil udtale sig, fordi fodbold er blevet så finkulturelt, at man får karantænedage for at sige sin mening om dommeren.

Vi har brug for personligheder i fodbolden, folk der blæser på reglerne engang imellem og brager igennem, så vi alle har en holdning til dem. Vi har brug for personer der tør sige, ”Ja, jeg kan sgu det her!”, i stedet for ”Det handler om holdet, og det gør ikke noget jeg ikke fik scoret i dag”.

Nu skal dette ikke blive en ubetinget forsvarstale af Mourinho, manden har efter min mening også gået en tand for langt over stregen efter min mening.

Jeg ser frem til Mourinho i Premier League igen, som erklæret Chelsea fan bliver glæden større. En ting er dog nok sikkert... Det bliver helt sikkert ikke kedeligt!

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️