Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Agurketid i sportens verden

Superligaen er gået på sommerpause. Premier League er færdig. Spaniolerne lagde kuglen endegyldigt død i går. Men hvad skal sportskanalerne og sportsudsendelserne så sende, og hvad skal aviserne nu fylde sportssektionen med?

I denne uge har især det danske U/19-herrelandshold i fodbold fået meget opmærksomhed. Og det er netop det, denne uges blog handler om. Ikke om selve U/19-landsholdets succes inden for fodboldbanen, men selve den pludselig opmærksomhed, som U/19-landsholdet nu har oplevet. Det sportslige kan vi altid vende.

Jeg skrev tidligere på ugen, på Twitter, at mediernes og pressens pludselige opmærksomhed var ”patetisk”. Efter nogle fine inputs fra andre i fællesskabet (blandt andet en journalist, der netop har skrevet om dette U/19-landshold), vil jeg stadig gerne holde fast i denne vending: ”Patetisk”.

Jeg har undersøgt sagen lidt dybere. Søger man på infomedia, får man over 60 hits, bare på ”U/19-landshold” + ”fodbold”. Her er selvfølgelig renset for andre U/19-kampe i U/19-ligaen osv.

På en ”normal” fodbolduge i april måned 2013 får man – ja – 1 hit!

Med andre ord er interessen abnorm.

Men hvad skyldes denne hype så? Selvfølgelig tæller de sportslige resultater for sig selv, og at spillerne allerede er profiler i mange af klubberne, tæller selvfølgelig også med. Men derudover: Det kunne nok godt antages, at den store, pludselige interesse også skyldtes manglende indhold, i form af andre fodboldkampe og andre sportshistorier.

Jeg mener stadig, at interessen er falsk, naiv og til tider uoprigtig. Med andre ord: Patetisk.

Nogle journalister har decideret skrevet falske ting i artikler, ikke haft styr på kvalifikationssystemet i U-turneringer i UEFA-regi, mens andre Tv-værter har set helt blanke ud, når de udtalte navne og aktuelle hændelser.

Bare sådan en enkelt ting, som at vide hvad ”Elite Round” er, som de U/19-landsholdet skal ned og spille i denne uge. Det er IKKE bare en kvalifikationsturnering – for den har været der (!) forud for netop denne Elite Round. Når man ikke har styr på sine facts, eller kan overbevise læseren/seeren om dette, taber man integriteten hos modtageren.

Og hvor var alle de samme medier, som i dag skriver spalte op og spalte ned om de unge gutter, da de spillede 1. Kvalifikationsrunde på Cypern i November 2012? Eller da de spillede en træningskamp imod Brønshøjs Seniorhold på en kold vinterdag i Februar?

Et andet eksempel:

Lørdagssporten, i går d. 1/6, på TV2 indledte et indslag med U/19-landsholdet med ordene: ”Og så har U/19-landsholdet i fodbold fået øjnene op for medierne i denne uge”.

Nej, kære TV2 SPORTEN. Nu har I, og resten af den danske (sports-)presse, fået øjnene op for U/19-landsholdet i fodbold!

Jeg kunne sagtens skrive op til flere indlæg om, hvorledes mit syn er på prioriteringerne i Tv-markedet mht. Senior-fodbold vs. U-fodbold. Tror allerede, mange kender min holdning. Konklusionen/Det konkluderende spørgsmål ville blot være: Kan jeg få bare 1 god grund til, at Tv-stationerne skulle sende Superliga og ikke U/17-U/19-ligaernes kampe? (Udover den åbenlyse: økonomi).

Folk er åbenlyst interesseret i det?!

I dette segment, synes jeg, at kanalsport.dk er en befriende spiller. En dejlig aktør, på et sindssygt konservativt marked. Her sendes alt fra beachvolley til ”you name it”. Man har før i tiden sendt mange U/17- og U/19-ligakampe, Reserveholdskampe og U-landsholdskampe – og ikke mindst kvindefodboldkampe fra 3F-ligaen.

Kanalsport er også listet her på Sofabold.dk – med stor glæde og tilfredshed!

Tidligere har Eurosport været gode til at vise U/17- og U/19-slutrunderne – men dette ses vidst ikke så meget mere.

Men hvordan kommer dette mønster til at se ud, når sæsonerne rundt om i Europa går i gang igen? Ja, så får ungdomsfodbolden nok cirka 0 omtale (eller 1 hit som i midten af April). Sørgeligt.

Og netop derfor er denne pludselige hype (meget) falsk, patetisk og uoprigtig, grænsende til det ligegyldige…

Det kan trodsalt, forhåbentlig være en øjenåbner, for de mediechefer der skal indkøbe rettigheder i fremtiden, at der trodsalt har været lidt fokus i den retning. Mit håb om dette er spinkelt – men det er der!

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️