Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

⚫️ FC Midtjylland kalender 2022/2023
⚽️ Danske 🇩🇰 hold i Europa 2022/2023 kalender
🇮🇹 Serie A 2022/2023 kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2022/2023
NHL 2022/2023 kalender
Stem på resultatet ved at klikke på kamp
🇪🇸 La Liga 2022/2023 kalender
🇩🇰 Få NordicBet Liga 2022/2023 i din kalender
🏁 Formel 1 2022 kalender
Få overblikket over EHF EURO 2022 (K) ind i din kalender
🇩🇰 Få 3F Superligaen 2022/2023 i din kalender
🇩🇪 1. Bundesliga 2022/2023 kalender
Klik på kampe/events for mere info
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2022/2023
🟡 Brøndby IF kalender 2022/2023
🥇 UEFA Women's EURO 2022 kalender
Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
⚪️ F.C. København kalender 2022/2023
🏆 Få VM 2022 kampene i din kalender
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Få Premier League 2022/2023 i din kalender
🏒 Få Metal Ligaen direkte i din kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV og Stream. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV og Stream, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

KIF Kolding København: Udvikling eller afvikling?

For ikke at få skrivekramper, vil jeg nøjes med at kalde dem for KIF KBH. En klub der opstod ud af ruinen efter AG Københavns kollaps hvor navnet er selve symbolet, på de udfordringer som projektet har stået ovrfor siden fødslen. To kulturer båret af gamle kæmper fra de to klubber.

Holdet er bygget over en rutineret stamme, der på en god dag, så absolut har kvaliteten til at være tophold i Danmark og også gøre en god figur i Champions League, om end de ikke kommer i Final-4. Men det er også tydeligt, at de kan mærke alderen trykke og at er slidte efter en hård sæson. Flere spillere har kæmpet med forskellige skader og nøglespillere har været ude i vigtige kampe. Særligt har Kim Andersson været en skygge af, hvad han tidligere har præsteret.

Sommerpausen er afgørende
Er der noget, der er blevet gjort tydelig i denne sæson, så er det at det trækker enorme ressourcer fra spiller truppen, når holdene har en vis succes i de europæiske turneringer. Særligt eksemplificeret ved BSV’s hurtige exit fra slutspillet hos herrerne og Team Tvis Holstebro præstation i damernes finale. Dette ser også ud til, at have knækket KIF KBH.

Mens bl.a. BSV ser ud til, at have truppen mere eller mindre komplet, så er den eneste transfer KIF KBH har offentlig gjort, at Frederik Børm skifter til Skjern. Derfor må der forventes, at der i dagene efter DM finalen bliver præsenteret nogle køb og muligvis også salg. Hvis ikke truppen bliver styrket hen over sommeren i såvel bredden som i toppen, vil det svært at tro på at holdet som noget langtids holdbart. Da de allerede har kvalificeret sig til næste års champions league, så er DM guldet kun en ekstra ære, som de dog utroligt gerne vil vinde, men det er ikke vigtigt i forhold til troen på fremtiden.

En trup, hvor man skal kalde pensionerede spillere, som Lars Krogh Jeppesen ind til vigitige kampe er et kæmpe sygdomstegn. Særligt ikke for et hold, der gerne vil være et tophold i Danmark. Men det er et symptom på, den manglende bredde i truppen. Men man kan også frygte, at det er symptom på, at økonomien er for lille til, at projektet nogensinde vil blive langtidsholdbart.

Niveauet i toppen af truppen er klar til champions league. Men der er for få, der rammer topniveauet, da det reelt kun er Lukas Carlsson og Kasper Hvidt, der har haft det, når man ser over hele sæsonen. Enkelte spillere andre spillere har ramt niveauet i perioder, men har generelt været skuffende og set slidte ud.

Hvis KIF KBH skal begå sig i næste års champions league, skal der være flere spillere, der rammer niveauet. Der skal tilføres kvalitet på stregen, venstreback og venstrefløj, hvor der ikke er kvalitet der matcher ambitionerne i klubben. 

Samtidig skal der tilføres noget bredde i truppen gennem unge spillere, der har hurtighed og stamina og som kan spille afløse de vigtige spillere i såvel mindre vigtige kampe, som i perioder af nøgle kampene.

På afstand ser det samtidigt ud, som om der er noget mellem både spillere og træner og spillerne imellem, som ikke fungerer. Det ser i al fald ikke ud som om, at viljen til at stå sammen som et hold ikke er der. Succeser er fejres, men når holdet falder, går det hele i stykker. Det falder ikke som en enhed. Om det er den virkelighed, som spillerne oplever eller om det er et symptom på truppen er slidt op, ved jeg af gode grunde ikke. Det ved kun spillere og trænere. Som jeg savner en ledertype som Kasper Hvidt, der kan være med til at løfte hele holdet og sparke noget vilje i medspillerne når det ser sort ud. 

En spiller som Torsten Laen er en åbentlys kandidat, da han har de rigtige kvaliteter, udfylder en tom plads i truppen, har niveauet til at løfte holdet, er en ledertype og kan være til at lokke til Danmark efter en del år i Tyskland. Men 1 spiller er ikke nok. Der skal også hentes unge talenter, der kan tilføre energi og hurtighed til truppen.

Hvis holdet ikke holdet bliver forstærket inden næste sæson, må man konkludere, at må være økonomien der ikke er tilstede. Dermed er det svært at se, at projektet kan overleve ud over sæsonen 2013/2014, da nøglespillerne har nået en alder, hvor skaderne kommer i stimer. Dermed er projektet kommet ind i en reel afviklingsfase. 

Omvendt vil tilgang af de rigtige spillere, kunne løfte hele projektet. Med de rigtige trænere på bænken og både nye topspillere samt unge breddespillere, vil projektet gå ind i en udviklingsfase, hvor niveauet i spillet vil blive løftet. Både for holdet men også for ligaen som helhed. Ikke til AG København niveau, men dog over vanligt dansk niveau. 

Derfor er den kommende tid afgørende for, hvilken fremtid man skal tro på for KIF KBH projektet. Jeg er en stor tilhænger af projektet, som jeg mener kan tilføre utroligt meget til sporten i Danmark. Jeg vil følge transfermarkedet med håb. Men også med en vis skepsis, da jeg er bange for at økonomien til at gøre projektet langtidsholdbart ikke er tilstede.

⏰ Næste
📊 Ugens spørgsmål
Hvilken udenlandsk fodboldrække følger du tættest?
1. Bundesliga
Allsvenskan
Eliteserien
Eredivisie
La Liga
Ligue 1
Serie A
Premier League
Anden
Uge 32
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Speciel 2022/2023
Fodbold
FIFA World Cup 2022
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
Premier League
La Liga
1. Bundesliga
2. Bundesliga
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Women's Champions League
Allsvenskan
Damallsvenskan
Eliteserien
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
AaB
Aarhus Fremad
AB Gladsaxe
AB Tårnby
AC Horsens
AGF
B.93
BK Frem
Brabrand IF
Brøndby IF
Dalum IF
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
FC Roskilde
Fortuna Hjørring (K)
Frederiksberg Alliancen 2000
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hellerup IK
Hillerød Fodbold
Hobro IK
Holstebro Boldklub
Hvidovre IF
IF Lyseng
Ishøj IF
Jammerbugt FC
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Middelfart Boldklub
Nykøbing FC
Næsby BK
Næstved Boldklub
OB
Randers FC
SfB-Oure FA
Silkeborg IF
Skive IK
SønderjyskE
Thisted FC
Vanløse IF
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
VSK Aarhus
Young Boys FD
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
Atlético de Madrid
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Sevilla FC
València CF
Villarreal CF
Bayer 04 Leverkusen
Borussia Dortmund
Eintracht Frankfurt
FC Bayern München
RB Leipzig
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
S.S. Lazio
S.S.C. Napoli
Olympique de Marseille
Olympique Lyonnais
Paris Saint-Germain
Stade Rennais FC
Håndbold
EHF EURO (K)
IHF World Cup - Men
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League (K)
EHF European League (H)
EHF European League (K)
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Aalborg Håndbold
Bjerringbro-Silkeborg
GOG Håndbold
Ikast Håndbold
København Håndbold
Nykøbing Falster Håndbold
Odense Håndbold
Skanderborg Aarhus Håndbold (H)
Skjern Håndbold
Team Esbjerg
Viborg HK
Ishockey
Metal Ligaen
National Hockey League
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Tennis - ATP
Tennis - WTA
Vuelta A Espana
lozad
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2022
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️