Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Optakt, BIF-FCK: Slukkes Brøndby-håbet?

En stor uge for klubben på Vestegnen er ved at gå på hæld. Og hvilken uge, det kan ende med at blive. En sejr over ærkerivalerne, og bysbørnene, fra F.C. København kan fuldende en af de vigtigste uger i Brøndby IFs historie. 

Omvendt, kan Københavnerklubben blive danske mestre 2012/2013 - og så på Brøndby Stadion. Dét er en historie, i historien. 

Dette er min sporadiske optakt til derbyet mellem Brøndby IF og F.C. København. 

Status i Brøndby
Brøndby fik i den kommende uge gennemført den livsvigtige aktieemission. Emissionen af lavthængende frugter, der blot ventede på at blive høstet. Frugterne hangt endda så lavt, at man fik skaffet over 108 millioner kroner - direkte ned i klubkassen. Og dog. 
For straks som man fik offenliggjort resultatet strømmede det ud af busken med eks-spillere og eks-sportsdirektører der følte sig snydt, og som følte, at de havde penge til gode i Brøndby. 

Hvor meget elsker man så sin tidligere klub? 

Som jeg har vendt mange gange før, er Brøndby i en svær sportslig situation. Paradoksalt er det, at hvis Brøndby redder sig i Superligaen, er det dét dårligste resultat nogensinde. Altså det dårligste "bedste" resultatet - nogensinde.
Tidligere har jeg også nævnt mine favoritter til nedrykkere: Silkeborg og Horsens. Netop Silkeborg og Horsens mødes i en altafgørende gyser af en nedrykningskamp i næste spillerunde (mandag d. 13/5) - og Horsens-Brøndby spilles i allersidste spillerunde! 

Kom ikke og sig, at Superligaen er kedelig! 

Jeg er ikke fan af "slutprograms-profetierne". Sådanne teorier/påstande kommer der rigeligt af i medierne. Med mit kendskab til topfodbold i Danmark, er man fuldstændig ligeglad om det er FCK eller Silkeborg der står på den anden banehalvdel, når dommeren fløjter op. Der skal 3 point på kontoen. Disse fodboldspillere har ikke lavet andet hele deres liv. De er - og skal være - vandt til disse kampe, og til at vinde for hver en pris. På Tiki-Taka-fodbold eller Norsk pindsvine-fodbold! 

I en blanding af tidligere HB-Køge-spillere og ungdomstalenter, skal Brøndby finde en løsning til at få point mod FCK. Der skal point på kontoen. Vinder Horsens mod Esbjerg, og taber Brøndby i aften, så ser det rigtig svært ud! 

Status i F.C. København
Succeshistorien i dansk fodbold. Ubetinget. 
Med et mix af ungespillere af egen avl, som et resultat af et fantastisk ungdomsarbejde i og omkring selve FCK, og med klogtindkøbte spillere, er dette bare et vinder-match. Set i forhold til mange andre danske (og internationale-) klubber. 

De pæne drenge fra Frederiksberg skal blot trille til bolden i aften, og så er de danske mestre 2012/2013. Helt fortjent, og med afstand Danmarks bedste fodboldhold set over hele sæsonen. 

Spændende ser det ud, når vi kigger lidt længere frem. En direkte kvalifikation til Uefa Champions League og 150+ millioner kroner lige ned i foret. 
Selv når Københavnerdrengene spiller en halvsløj udekamp i Jylland på en kold vinterdag, formår de at hive point hjem. Point der nu gør, at de er der, hvor de er. 

Jeg kan helt ærligt ikke se en smukkere historie, end den der kan skrives i aften. Og slet ikke hvis man tager FCK-brillerne på. (Jeg er IKKE FCK-fan). 
At kunne vinde klubbens 10. mesterskab og så på ærkerivalernes hjemmebane. På et propfyldt Brøndby Stadion, og forhåbentligt med den gamle derby-stemning. 

Jeg er tryg på dansk fodbolds vegne, når vi sender F.C. København ud i Europa. Ikke bare set med medieverdenens skyklapper (kortsigt!), men også på den længere bane. Hvis FCK formår at tjene point hjem til den danske klubholds-konto hos Uefa, så kan dette blive rigtig gavnligt. 
Men man kan dog have sin tvivl om, om de kommer op på samme niveau som i 2010. 

Resultat
Kampen ender 1-1 og F.C. København er danske mestre 2012/2013, når uret viser 21.00 i aften. 

Stort tillykke herfra. 

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️