Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Formel 1 2021 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

De sydfynske værdier

Siden GOG rykkede op i de bedste danske rækker hos såvel herrer som damer, har klubbens indflydelse på dansk håndbold været enorm. Både gennem udvikling af spillet og talenter. Jeg har ikke fulgt voldsomt meget med i 1. division for herrer i år, så det er med forventningens glæde, at jeg ser frem til at se GOG navnet tilbage i herrernes liga til næste sæson. På damesiden er GOG en del af det fynske fællesskab HC Odense, der har været i ligaen igennem flere sæsoner, men som også har kæmpet med dårlig økonomi igennem lang tid.

GOG har hentet og udviklet stribevis af talenter. Blandt de mest berømte er nok Mikkel Hansen, Joachim Boldsen, Mette Iversen og Rikke Hørlykke. Klubben har været de bedste til at spotte talenter i Danmark. På trænersiden kan nævnes Kenneth Sahlholdt, der lige pt er den bedste “talentspotter” og udvikler i dansk damehåndbold. Kenneth er et produkt af talentskolen i Ikast FS, men har personlige og håndboldmæssige dybe rødder i det Sydfynske og har været fantastisk til, at hente bl.a. hollandske talenter derned. Nu er han cheftræner for NFH, der lige er rykket på i damernes liga, med et usædvanligt ungt hold.

Den sydfynske spil model
Modellen for fynboernes succes er ellers grundlæggende ret simpel. Det handler om et altid stærkt forsvar, gode målvogtere, kontra løb, hurtige og korte angreb med en masse vende-afleveringer. Det er seværdigt og spændende, men også afhængigt af modstandernes fejl. Modtrækket til GOG spillet er, at undgå at lave fejl. Dvs. afslutte alle angreb. Kan du ikke lave en kvalificeret afslutning, skal bolden kyles så langt væk, at de ikke kan få fat i den og starte et kontra. Tempoet skal være præcis så højt som man magter uden at lave fejl, men samtidig undgår GOG erobrer bolden.

Indflydelsen på nutiden
Når man ser damernes semi-finaler, ser jeg tråde direkte tilbage til Sydfyn. Særligt Team Tvis Holstebros spil løfter denne arv. Men de tre øvrige holds spil er bygget over, at man skal jagte de “lette” kontramål. Blot mangler de spillerne, da kan gennemføre konceptet i samme omfang, da de ikke har været i stand til at sammensætte holdet efter spillestilen på samme måde, som TTH har gjort gennem en lang årrække ved at hente talenter fra hele Danmark, som passer til spillestilen. Det der bliver afgørende i årest DM semifinaler og finaler hos damerne er, hvilket af holdene der er i stand til af gennemføre den sydfynske spillestil bedst muligt.

Jeg var så frisk, at ønske KIF Vejen tillykke med semifinalen på twitter allerede inden de spillede mod Viborg. Ganske simpelt fordi, jeg ikke kunne se at Viborg havde energien og spilkonceptet, der ville bringe dem videre mens KIF Vejen og Mette Sjøberg kunne ride videre på en bølge. Men jeg tog tydeligvis fejl. Alligevel vil jeg risikere at forudsige resultaterne af semifinalerne og finalen og dermed tage frygtelig fejl og blive til grin.

Helt kort: finalen bliver et opgør mellem FCM og TTH, som TTH vinder og bliver danskemestre! Begrundelsen skal findes i, at alle fire hold i semifinalen spiller “sydfynsk”, men det er hos TTH at konceptet og udførelsen er klarest.

Viborg HK prøver at redde stumperne efter, at have haft en fejlansættelse på trænerposten. Oskar Bjarni Oskarsson er uden tvivl en dygtig træner med mange kvaliteter. Men fra den første kamp, var det tydeligt at han ikke var den rigtige mand på posten. Den manglende kemi mellem ham og spillerne strålede hele vejen gennem tv skærmen, da det var tydeligt at spillerne ikke forstod hans projekt. At hente Christian Dalmose er den rigtige beslutning. Det er bare for sent. Det var tydeligt mod TTH, at spil konceptet ikke var klart og gennemarbejdet, så da Viborgs spillere blev trætte faldt spillet fuldstændig fra hinanden og var uden idé og retning.

Randers HK har ikke sammenhæng mellem trup og spilkoncept. Samtidig truppen for smal og de er alt for afhængige af for få spillere. De er ikke i stand til, at matche trykket FCM vil præstere på hjemmebane.

FC Midtjylland er en god trup. Spillet hænger sammen og de har fantastiske spillere på nøglepositioner som målvogter og playmaker. Mod Randers i semifinalen, vil deres bredde i truppen og tryk på hjemmebane være afgørende. Men de laver for mange fejl, hvor angrebene ikke fører til afslutninger eller afslutningen mangler kvalitet til at de kan gå hele vejen. Fejlene vil åbne en ladeport for TTH’s kontraangreb. Så selvom Helle Thomsen er en fantastisk dygtig og klog træner, så har de ikke redskaberne til at stoppe de “nordvestjyske fynboer”, der med tempo, kontraspil og fremragende målvogtere vil være klart bedre end FCM.

Så simpelt vil jeg udlægge damernes medaljekamp. Så vil det garanteret vise sig, at finalen bliver mellem Randers og Viborg. So be it. Jeg har mine holdninger og er ikke bange for at ytre dem.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️