Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Superligaens afgørelse

Superligaen er nu gået ind i sin sidste fase. Med kun 6 hele spillerunder tilbage af sæsonen 2012/2013, deler 4 hold sidstepladsen. Guldkampen er afgjort. Det mente man i vinterpausen, og den trofaste københavner-fan holder stødt og roligt med sin hjerteklub. Men burde de egentligt ikke ryste lidt i buksen, når man tænker på hvad der skete for præcis et år siden?

I denne uges blogindlæg kigger jeg nærmere på Superligaen indtil nu, og ser på hvilke forventninger man egentligt havde til Superligaen 2012/2013 sidste sommer. Og hvad kommer der til at ske i de sidste hektiske runder?

Den bedste Superliga nogensinde
I sommeren 2012 stod det klart, at Randers FC og Esbjerg fB ville rykke en tur op i Superligaen. Samtidig var nedrykningskampen i Superligaen 11/12 forlængst afgjort; Lyngby BK og HB Køge skulle en tur ned i 1. Division. 

I diverse studieudsendelser, avisartikler, klummer, blogs, osv. blev var der kæmpe forventninger til den dengang kommende Superliga. Man mente, at det var de 12 definitivt bedste fodboldhold i Danmark, der nu var samlet i Superligaen.  

Dengang mente diverse såkaldte "eksperter", at det kunne blive den tætteste omgang superligafodbold, og den bedste Superliga - nogensinde! Men hvad er status her midt i forårssæsonen 2013? 

Bundkamp eller Brøndby?
Med de føromtalte forventninger, er det selvsagt, at bundkampen i denne sæsons Superliga ville blive urimelig tæt og helt vildt spændende. Hvis den nogensinde bliver spændende, den bundkamp, så skulle der i hvert fald gå 27 runder! 

Indtil 27. runde har det egentligt været som forventet. Ikke vanvittigt mange hold i decideret nedrykningsfare, som vi f.eks. så med HB Køge sidste sæson. Køgegenserne var jo reelt set rykket ned, inden forårssæsonen startede for et år siden. 

Omvendt har man i år mange hold der sagtens kan rykke ned endnu, og dermed må spændingen siges at være bevaret. Men er det reelt set dét vi har talt mest om? Næppe! Den 'titel' tager Brøndby. 

Når man kigger tilbage på denne superligasæson om en måneds tid, vil jeg næsten vædde på, at man også nævner Brøndby. Det er man næsten nødt til. Skulle de gå konkurs i Januar? Blev de reddet, på kort sigt, i Februar? Hvad med emissionen, og de 60-85 mio. kroner her i April?

Selvfølgelig kommer nedrykningskampen til at fylde, også i de komme uger, men jeg er overbevist om, at man især vil huske denne superligasæson for Brøndbys hidtidige lavpunkt. Både sportsligt såvel som økonomisk. Og ingen af os, ved jo reelt set hvad der sker inden for bare nogle uger fra nu?

Er guldet placeret i København? 
Enten er det et mediefænomen, at tale FC København ned og tale FC Nordsjælland op, eller så er det blot vores alles erindring om, at det umulige faktisk godt kan ske. Sidste år ved juletid (2011), udbetalte enkelte bettingfirmaer præmiepenge til de af deres brugere, der havde spillet på FC København som vinder af Superligaen 2011/2012. Dumt, set i bagklogskabens klamme, klare lys. (Ja, det er klamt!). 

Dengang var scenariet det samme, som det var, da Superligaen startede op igen i år. FC København havde et forspring på 7 point. I dag, har FC København et forspring på - ja gæt - 7 point. Dengang var der også 7 runder igen. 

Får FC København de berømte "gummiben", og kan Farumdrengene gøre det utrolige igen? Jeg tror næppe, at FC Nordsjælland tager guldet. FCK må simpelthen have lært noget af sidste år. Ellers er det endnu mere sindssygt end sidste år. 

Hovedet på bloggen
Mine forudsigelser ser således ud:

FC København tager DM-guldet, går direkte i Champions League. AC Horsens og Silkeborg tager turen ned i næstbedste række.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️