Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Få 3F Superligaen 2021/2022 i din kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Danmark og VM-billetterne

Skal vi ikke bare have emnet på banen fra start? Selvfølgelig skal jeg vende Danmarks sejr over Tjekkiet. Og jeg kommer med nogle eftertanker omkring mediedækningen og pressens "skræmmekampagne", i ugen op til den afgørende kamp.Til sidst giver jeg mit syn på, om hvorvidt Danmarks VM-chance er udspillet.

Fredagens kamp i Olomouc, Tjekkiet, var fuldstændig afgørende for Danmarks VM-billetter, med destination i Brasilien i 2014. Specielt hvis man fratrækker de point holdende i VM-kvalifikationspulje B, tager med fra kampene imod Malta og Armenien. I disse kampe må man antage, at Italien tager alle 12 point, hvor Bulgarien og Tjekkiet måske tager 8-10 point, med derfra. Med sejren på 3-0 over Tjekkiet, har den sårede patient stadig en puls. Den banker. Men den banker knap så stærkt, som den måske burde.

Danmark ligger nummer 3 i VM-kvalifikationspulje B og har spillet 3 andre kampe, foruden successen fredag. I den første blev det til 0-0 hjemme imod Tjekkiet. I den anden 1-1 ude mod Bulgarien. Og i den tredje blev det et 3-1-nederlag ude mod Italien.

Altså har vi kun mødt de 3 bedste hold, ud af de 5 andre hold i puljen. Dette vender jeg frygteligt tilbage til.

Pressen har været meget efter A-landsholdet i de seneste måneder. Måske i endnu længere tid. Men det har været intensivt de seneste uger op til netop fredagens kamp. Der har været tale om fyring af Morten Olsen, udskiftninger i trænerteamet, generationsskifte af hele landsholdstruppen osv.

Der har været skrevet og sagt rigtig meget om målmandsposten; om venstre back; om højre kant/winger; og om spidsangriber. Hvis man tænker sig rigtig, rigtig godt om? Har der så reelt set været tvivl om disse positioner? Mit svar er nej!

Angående, især nogle, mediers decideret hetz imod Morten Olsen og en eventuel fyring af ham. Det er jo en joke. Det må bunde i læsermangel, eller andre nedværdigene kriterier, hvis man som uddannet journalist skriver artikler om den slags. På sådan et tidspunkt.

Danmark var slet ikke afskrevet af VM-kvalifikationen, selvom det var blevet til et nederlag i Tjekkiet. Slet ikke! Det havde været sværere, men ikke umuligt. Overhovedet. Det er ganske udmærket, at man som dansker engagerer sig i Fodboldlandsholdet, og at man har en mening.

Når vi er godt 5,5 mio. indbyggere må der være næsten lige så mange landstrænere. Men alt har en grænse. Og man skal huske at holde proportionerne, på et realistisk niveau. Når man går efter manden i stedet for bolden (så at sige), er det startende til det usaglige og uvidende. I hvert fald i denne situation.

Personforfølgelsen mod A-landstræneren er aftaget dagene derpå , heldigvis, og mon ikke at denne blusser op igen. Sikkert før man regner med det.

Men er vores VM-billetter allerede solgt til andre hold i vores pulje? Slet ikke! Det var ellers forsøgt blæst op, igennem ugen, men blot fordi man er et stort medie, har man ikke altid ret. Faktisk er dette mere undtagelsen, end reglen.

Som skrevet i starten, har vi mødt de bedre hold i vores VM-kvalifikationspulje, og endda mødt Tjekkiet 2 gange. Danmark mangler stadig de to mindre nationer Albanien og Malta. I de 4 kampe skal vi gerne have alle 12 point! Ved sidste VM-Kvalifikation skulle man i gennemsnit bruge 24,11 point for at kvalificere sig direkte, igennem kvalifikationspuljerne (altså via en førsteplads i én af disse).

Derefter gik de 8 bedste andenpladser fra hver pulje, i én play-off-kamp. Andenpladsen fra Danmarks VM-kvalifikationspulje (Bulgarien) ligger lige nu nummer 3, blandt alle andenpladserne. Altså er der rig mulighed for at Danmark tager VM-flyet til Brasilien i 2014.

Så vi kan trygt øve os på "All In One Rhythm" sloganet til FIFA World Cup 2014, Brasilien.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️