Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Formel 1 2020 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Kyle Walker. Verdens dyreste forsvarsspiller.

Da nyheden om Kyle Walkers skifte til Manchester City fra Tottenham Hotspurs ramte avisoverskrifterne torsdag aften, så var det med budskabet om at forsvarsspilleren angiveligt ville blive verdens dyreste af sin slags. Daniel Levy, Tottenham Hotspurs formand, er kendt for at være en benhård forhandler, når det gælder prisen på sine spillere. Det så man også, da Gareth Bale røg til Real Madrid i 2013, og det viste sig atter torsdag.

Kyle Walker, der blev præsenteret på et pressemøde i Manchester fredag eftermiddag, vil indbringe Tottenham Hotspur i omegnen af 53 millioner pund. Det svarer nogenlunde til 448 millioner gode danske kroner. Det er en helt vanvittig pris for en spiller, der godt nok er blandt Premier Leagues bedste backs, men som omvendt også har sine grænser. Han er for eksempel dårligere foran mål end spillere som Stuart Pearce. Og han var ikke førstevalg i slutningen af sidste sæson i Tottenham, hvor Kieran Trippier blev foretrukket.

Årsagen til at Walker koster så mange penge er, at Manchester City, ligesom de øvrige hold i Premier League, er blevet dopet med penge igennem lukrative tv-aftaler. Dertil kommer behovet for at have nationale spillere i truppen. Dette krav, fra både Premier League og UEFA, er med til at øge prisen på de bedste engelske spillere. Det ser man også i handelen med u21-målmanden Jordan Pickford, der røg til Everton FC for 30 millioner pund fra nedrykkerne Sunderland.

Det er altså ikke kun en sygdom, der præger Manchester City, om end klubben bliver beskyldt for at ødelægge fodbolden grundet Sheik Mansours ejerskab. Udviklingen går dog længere end til Manchester City, for førnævnte Everton FC har også spenderet penge i dette vindue, ligesom både Manchester United og Arsenal FC har haft det store checkhæfte oppe af lommen for at hente henholdsvis Romelu Lukaku og Alexandre Lacazette.

At det er Premier League, der har et forskruet forhold til penge ses også i lyset af at fredagen også bød på en anden opsigtvækkende handel. AC Milan købte nemlig Juventus FC-spilleren Leonardo Bonucci for 35 millioner pund. Næsten 20 millioner pund mindre for en spiller, der har vundet Serie A 7 gange, Coppa Italia 3 gange og været i både en EM- og en Champions League-finale. Kyle Walker har vundet æren af en plads på Team of The Year to gange.

Det er skævt på mange måder, at engelske hold køber til overpriser. Der er ikke nogen let løsning på problemet, da den sælgende klub til hver en tid er i sin ret til at kræve en bestemt pris for sin vare – i dette tilfælde spilleren. Men man tænker sit. Selv som Cityfan gennem knap 20 år, har jeg svært ved at se fornuften i denne handel. Ikke fordi Kyle Walker ikke er en dygtig spiller, der sagtens kan blive ganske god for Manchester City. Men fordi det unægtelig føles som om Football Manager i stadig stigende grad bliver virkelighed. Og Kyle Walker bliver nok kun verdens dyreste forsvarsspiller indtil en Premier League klub næste sommer handler ind for et større beløb.

Manchester City kan glæde sig over, at hvis klubben lykkes med at vinde Champions League, vil præmiepengene (næsten) dække indkøbsprisen på Walker. Man må håbe at han scorer i finalen! 

⏰ Næste
📊 Ugens spørgsmål
Hvor besøger du sofabold.dk fra?
København
Øvrig Sjælland
Fyn
Nordjylland
Midtjylland
Vestjylland
Sønderjylland
Bornholm
Øvrige øer
Uge 40
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
1. Bundesliga
La Liga
Ligue 1
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa League
UEFA Euro 2020
A-League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
HB Køge
Hobro IK
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
FC Bayern München
A.C. Milan
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Olympique de Marseille
Olympique Lyonnais
Paris Saint-Germain
Stade Rennais FC
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
Primo Tours Ligaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
EHF European League (H)
EHF EURO (K)
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
National Hockey League
Basketball
National Basketball Association
Andre
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
Vuelta A Espana
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️