Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Få VM 2022 kampene i din kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Anmeldelse af: Liverpool i Blodet

Liverpool i Blodet er en fanbog. Så kort kan det skrives. Den er skrevet af forfatterne Esben Suurballe, Lasse Højstrup Sørensen og Henrik Christensen. De er alle tre glødende fans af Liverpool FC og de har valgt at skrive bogen, for at give udtryk for den afhængighed der har udviklet sig siden de som drenge i 1980’erne tabte deres hjerter til den røde klub.

Og projektet lykkes. Særdeles fremragende. For Liverpool i Blodet er ikke bare en fanbog. Det er en gennemarbejdet analyse af livet som fodboldfan, og den betydning som fodbold også kan have på menneskers liv. Særlig er jeg vild med, at de tre forfattere er meget forskellige som personer, og som fans. Vi har i Lasse og Esben nogle meget udadvendte fans, mens Henrik er mere indadvendt. Dermed får læseren også mulighed for at identificere sig med lige præcis den fan, der minder mest om en selv. Eller, som i undertegnedes tilfælde, at se sig selv i den blandingsfan der dukker frem når man blander de tre fantyper, der afspejles i bogen.

Det er en bog om fodbold, selvklart, men det er samtidigt en bog om utroligt meget mere. Det er en bog om familielivet generelt, kriser og glæder i tilværelsen og de frustrationer som livet byder os alle i ny og næ – for de tre forfattere deler ud af sig selv, og det gør bogen ekstra vedkommende og interessant. Og gør den til en bog for andet og mere end fodboldfans.

Der bliver i et underholdende kapitel også fortalt om byen Liverpool, om scousere og fodboldturisme og dermed er bogen også præget af en aktualitet, der også præger fodboldebatten i andre fanmiljøer i England og Danmark. Hvordan forhindrer vi at stemningen forsvinder fra stadion når fodboldturismen gør sit indtog i stadig større stil? Samtidigt med at vi alle, fans af Liverpool, Arsena, United og City, gerne selv rejser over og deltager i den turisme vi selv mener ødelægger den engelske fodboldkultur.  Det forsøger bogen at give et svar på ved en selvironisk og selverkendende tilgang til problematikken. De tre personer ved godt at de ikke er scousere. Men omvendt ved de også godt at de har mere styr på Liverpool end andre fodboldturister. Jeg er ret vild med den tilgang til tingene.

Hvem kan læse bogen og få noget ud af den? Alle. Alle kan læse bogen og lære noget om livet som fodboldfan. For jovist er de tre dygtige forfattere fans af Liverpool. Men det kunne lige såvel have været Tottenham, Crystal Palace eller Watford. Følelserne er de samme for alle fans, og derfor er bogen blandt de bedste jeg har læst. Det er samtidigt en bog alle koner og kærester, børn og forældre bør læse. For at forstå hvordan vi fodboldfans er. Og hvorfor en bryllupsrejse til Bahamas bliver lidt mere speciel når Dudek redder et straffespark i Champions League.

Jeg håber at høre meget mere fra de tre forfattere i fremtiden. De må have meget mere på hjerte, og det vil jeg gerne læse. Indtil videre får Liverpool i Blodet mine varmeste anbefalinger med på rejsen. 

Liverpool i Blodet er skrevet af Esben Suurballe, Lasse
Højstrup Sørensen og Henrik Christensen. Den er udgivet på 
Forlaget Turbine. 

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
FIFA World Cup 2022
UEFA Women's EURO 2022
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
Allsvenskan
Damallsvenskan
Eliteserien
CAF Champions League
CAF Confederation Cup
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
EHF EURO (K)
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Ishockey
IIHF World Championship 2022
Metalligaen
National Hockey League
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Giro d'Italia
Tennis - ATP
Tennis - WTA
Tour de France
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2022
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️