Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Når man hylder middelmådigheden.

De stod der igen. De hvidklædte AGF-fans er blandt de mest trofaste i Danmark, og til opgøret i går mellem AGF og Viborg FF var der samlet knap 18.000 tilskuere på Ceres Park i Aarhus. De så Morten Duncan Rasmussen sparke AGF i sikkerhed i ALKA Superligaen og de tiljublede deres lokale helte før, under og efter opgøret. 

Mens jeg stod på stadion og så kampen imponerede AGF-fansene oppe i Tossehjørnet mig især. For hvor har de i grunden været vidner til megen elendighed i de seneste mange år. Siden 1997 har tiden stået stille i AGF. Intet er vundet, ud over to oprykninger fra NordicBet-Ligaen. En sølle pokalfinale har man spillet sig til, og den blev endda tabt til FC København. 

Intet under at man i pausen valgte at hylde det AGF-hold der i 1992 vandt pokalfinalen over B1903, i øvrigt på det daværende Aarhus Stadion, da Parken var under ombygning i den periode. Man venter naturligvis fire år mere på også at kunne hylde det hold der senest vandt en titel i AGF, nemlig det hold der i 1996 vandt Pokalturneringen. For hvad skal man ellers gøre i AGF?

Den jubel der strømmede ned over Duncan, Riddersholm og de andre i går var selvfølgelig fortjent. Ligeledes var den fest der formentligt fulgte på diverse beværtninger i det aarhusianske i går aftes. Men i dag må tømmermændene melde sig, for det er bestemt ikke prangende det AGF har bedrevet de seneste 20 år, hvor man det meste af tiden har været at finde i den tunge ende af tabellen. Det er jo ikke et kendetetegn på en tilfredsstillende sæson at vinde en playoff-kamp mod Viborg FF. Efter kampen var Mustafa Amini klar i mælet og gentog at man næste år sigter efter top 6. Ligesom man gjorde i denne sæson. 

Jeg har svært ved at se det ske, for det kræver at man i AGF begynder at kigge sig om efter nye helte og omstille sig fra hedengange triumfer til faktisk at turde ville være med, der hvor det er sjovt. Hyldes bør selvfølgelig de gamle koryfæer, men ikke fordi de er de eneste der rent faktisk kunne noget - de skal hyldes som en del af historien, ikke hele historien. Og AGF har ikke haft meget at byde ind med i landets bedste række de seneste 20 år. Og det er en trist tendens, for der findes få mandskaber i Danmark, der har bedre og mere loyale fans. Det er fans, der fortjener at blive taget seriøst af en sportslig ledelse som må kunne forventes at gøre det bedre end tilfældet længe har været det i Smilets By. 

Hvis næste sæson skal ende i en Top 6-placering så skal holdet relanceres og gentænkes. Ellers ender det med at man i maj måned næste år stadig hylder middelmådigheden i AGF. 

  

⏰ Næste
mackabler.dk
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️