Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Et svar til Michael Gravgaard...

Kære Michael Gravgaard,

Først og fremmest tak fordi du blander dig i debatten omkring Alka Superliga strukturen, med dit debat indlæg i mandagens BT, som kan læses i sin fulde længde her.

Som direktør i Randers FC, har du naturligvis en interesse i, at Randers FC får så mange folk på stadion, samt seertalene også viser, at der er stor interesse omkring jeres klub. Den nye struktur, som er blevet indført i denne sæson, skulle være med til at skabe spænding omkring nedrykning - ifølge Hypercube.

I sidste sæson kan jeg ikke huske, at jeg missede en eneste af Randers FC’s kampe på TV. Alene i de sidste fire runder havde Randers FC direkte indflydelse på hvordan Top 4 sluttede i Alka Superligaen, da Randers mødte Brøndby IF (Runde 29), FC Midtjylland (Runde 31) og SønderjyskE (Runde 32). Det gjorde at jeg så kampene, ikke fordi jeg er Randers fan, men fordi det havde indflydelse på hvordan Alka Superligaen endte.

I denne sæson har Randers FC, nok ikke med jeres gode vilje, ikke på nogen måde haft indflydelse på toppen af Alka Superligaen. Jeg har sporadisk fulgt jeres kampe i forårets gruppekampe, men de seks kampe i spillede der var blot et mellemspil om hvem der virkelig skulle ud i nogle spændende kampe. Som neutral seer så jeg de seks kampe som et forspil til de kampe som jeg har fundet spændende, nemlig de knald eller fald kampe som Esbjerg fB og AC Horsens lige har spillet, samt de to nedrykningskampe der kommer i denne uge, når AC Horsens og Viborg FF skal op imod Vendsyssel FF og FC Helsingør.

Jeg må blankt indrømme, at jeg ser lidt på samme måde med kampen i spiller mandag aften mod OB. Som Randers FC, OB eller FC Midtjylland fan er kampen med garanti et opgør man helst ikke vil gå glip af, men i min bog bliver det først spændende, når kampen den 1. Juni på MCH Arena skal spilles og der er en plads i UEFA Europa League kvalifikationen på spil.

Jeg elsker at følge Alka Superligaen og resten af dansk fodbold, noget jeg ved jeg deler med rigtig mange mennesker. Jeg har dog også delt rigtig meget frustration over planlægningen af Alka Superligaen i denne sæson. Alene på Sofabold har vi her i foråret modtaget flere end 100 henvendelser her i foråret, enten på mail eller på de sociale medier, fra folk der har spurt ind til den nye struktur, eller har ville hører, om vi kunne hjælpe dem med, hvornår deres klub skulle spille de næste kampe. Jeg tør næsten ikke tænke på hvor mange henvendelser klubberne, rettighedshaverne eller Alka Superligaen selv har modtaget…

Der er helt sikkert fodboldfans der er klar til at rejse med deres hold fra Randers til Odense med få timers varsel, eller den anden vej for den sags skyld. Men langt de fleste mennesker har også andre hensyn at tage sig af, det være familie, job eller andre ting man har forpligtiget sig til. Vil man have folk på stadion, hvilket vi vel alle ønsker, så bliver man nød til at give folk chancen for at sætte et kryds i kalenderen med mere end fire-fem dages varsel.

Jeg skal ikke gøre mig til dommer over, om der skal være 12, 14 eller 16 hold i Alka Superligaen, eller om den gamle struktur var bedre end den nye. For mig personligt har den nye struktur dog betydet, at jeg har set færre kampe fra Alka Superligaen i denne sæson, samt en masse frustration over ultra korte planlægningstider.

Jeg håber blot dette har været en “lærings sæson”, så planlægnings problemerne bliver løst i næste sæson. Jeg kan dog ikke se, hvorfor fans af de klubber der slutter i mesterskabsspillet i næste sæson, skal have den store interesse i at se kampene i de to nedrykningsgrupper.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️