Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Anmeldelse: Joey Barton - No nonsense

Joey Barton, kendt som en gadedreng og en slagsbror, er netop udkommet med sine erindringer, der på dansk er udgivet på Forlaget Turbine, under den engelske originaltitel Joey Barton –No nonsense. Bogen er blevet til i samarbejde med den dygtige og prisbelønnede journalist Michael Calvin og det er således Bartons ord, nedfældet af Calvin, som læseren bliver udsat for.

I bogen fortæller Barton om sin opvækst i Liverpools hårde arbejderkvarter, hvor man hurtigt lærer at slå fra sig for at klare sig. Joey Bartons familie tæller flere der har domme for vold og det der er værre. Det sidste vender vi tilbage til senere.

Bogen er, heldigvis, ikke en slavisk gennemgang af kampe, sæsoner, statistikker og fakta. Den slags kan man slå op alle steder og det er ikke så interessant som at komme bag om fodboldspilleren og ind i mennesket. Og her er Joey Barton, Englands enfant terrible, ikke den mindst interessante person at komme ind under huden på. Og det kommer vi, på godt og ondt. Vi hører om diverse eskapader, om forholdet til fætteren og broderen der sidder i spjældet for et grusomt racistisk betonet mord, og vi kommer tæt på hans forhold til diverse med-og modspillere, managers og så videre. Han udstiller både venner og fjender, men han udstiller ikke mindst sig selv og navnlig den første del af bogen er vitterligt no nonsense. Her tages ingen fanger og Barton giver sit syn på de faktorer der kaster ham i spjældet og han skåner ikke sig selv... men desværre bliver anden halvdel af bogen mere moraliserende og selvfed.

I løbet af bogen begynder Barton at moralisere over spillerlønninger, rige klubber og forkælede fodboldspillere. Hele tiden med bisætninger hvor han gør læseren opmærksom på at han selv er en del af problemet, men man får stadig et indtryk af en mand der trods alle bemærkninger om det modsatte, alligevel søger at sætte sig selv i en bedre position og i et bedre lys. Han giver den som fansenes mand til trods for at han tidligere moraliserede over spillere der skynder sig at kysse klublogoet i nye klubber.

At Barton også vælger at citere Kant og Cicero giver måske nok et andet syn på personen Barton, men det giver også et paradoks når man nu ved at han, efter bogens færdiggørelse, atter præsterede at blive fyret i en klub. Denne gang i Glasgow Rangers.

Skal man læse bogen for at lære noget nyt om Joey Barton? Ja, det synes jeg. Jeg fandt den fornøjelig fordi den lærer noget om personen bag kendissen Barton. Omvendt så falder den i niveau og ender desværre ud med at blive en biografi der ender med at sjælesørge lidt over en fodboldspiller der, trods alt, ikke har vundet noget i karrieren og som egentligt forspildte et stort talent. Men det kan man jo også lære noget af. 

Joey Barton - No nonsense er udkommet på Forlaget Turbine d. 24/11 2016

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️