Ugens fem anbefalinger (Uge 42 - 2016)

Hver uge vil Sofabold komme med fem anbefalinger, til LIVE sport som vi mener man som neutral seer i det mindste bør overveje at se i den pågældende uge.

I denne uge (uge 41), er der flere spændende fodbold opgør på TV programmet, hvor blandet andet der er det klassiske Premier League opgør mellem Liverpool og Manchester United, mens F.C. København også skal i aktion igen i UEFA Champions League. Og så skal vi ikke glemme at der både er Champions League i håndbold, samt et topopgør i Eredivisie og ikke mindst Chelsea - Manchester United i weekenden!

 

Mandag 17/10 kl. 21:00 Liverpool F.C. - Manchester United (Fodbold - 6'eren)
Mandag aften er der et af de klassiske opgør i den engelske Premier League, når Liverpool tager imod Manchester United hjemme på Anfield i Liverpool. Med en sejr kan Liverpool holde sig med helt i toppen af ligaen, mens Manchester United har brug for tre point for at holde sig inde i top fem. Der er garanti for top fodbold når José Mourinho og Jürgen Klopp's mandskaber står overfor hinanden.

Tirsdag 18/10 kl. 20:45 Leicester City - F.C. København​ (Fodbold - TV3+)
F.C. København har allerede sikret sig fire point i UEFA Champions League, efter 1-1 mod FC Porto og en flot 4-0 sejr hjemme over Club Brugge i Telia Parken. Tirsdag aften står holdet så overfor de engelske mestre fra Leicester med Kasper Schmeichel på mål, samt den tidligere FCK spiller Daniel Amartey i truppen.

Søndag 23/10 kl. 14:30 Feyenoord - AFC Ajax (Fodbold TV2/SPORT)
Der er absolut topopgør i den hollandske Eredivisie, når Feyenoord tager imod Ajax hjemme på De Kuip i Rotterdam. Feyenoord har hentet ni sejre i sæsonens første ni kampe, mens Ajax "blot" har hentet syv sejre. Det er dermed et opgør mellem nummer et og to i Eredivisie, der søndag eftermiddag står overfor hinanden.

Søndag 23/10 kl. 16:60 Bjerringbro Silkeborg - Paris SG Handball (H) (Håndbold - DR1)
Bjerringbro Silkeborg hentede en flot sejr i weekenden over polske Wisla Plock, da holdet spillede sin første kampe i dette års EHF Champions League. Denne weekend er det så mægtige Paris SG med blandt andet Mikkel Hansen i truppen der kommer på besøg.
 

Søndag 23/10 kl. 17:00 Chelsea FC - Manchester United (Fodbold - TV3 SPORT 2)
Dette er absolut kampen i denne uge man ikke må misse. José Mourinho kommer for første gang tilbage på Stamford Bridge, efter hans fyring i sidste sæson, denne gang endda som Manchester United manager. De to klubber har i forvejen ikke det bedste forhold til hinanden, så det bliver det hele værd at følge hvordan ugens absolut topkamp falder ud.

Er du enige i vores valg? Eller hører vi gerne dine bud i kommentarfeltet her under...
 

Næste
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️