Ugens fem anbefalinger (uge 36 - 2016)

Hver uge vil Sofabold komme med fem anbefalinger, til LIVE sport som vi mener man som neutral seer i det mindste bør overveje at se i den pågældende uge.

I denne uge (uge 36), er der flere spændende fodbold opgør på TV programmet, ligesom det også er ugen hvor NFL sæsonen skydes i gang.

 

Onsdag d. 7/9 kl. 02:45 Brasilien - Colombia (Fodbold - TV3 SPORT 2)
Natten mellem tirsdag og onsdag tager Brasilien hjemme på Arena Amazonia Manaus i VM kvalifikationen. Lidt overraskende er Brasilien blot på 5. pladsen i kampen om VM billetterne, mens Colombia er på 3. pladsen, ét point foran netop Brasilien. Brasilien kan dermed tage en godt skridt på vej mod VM i Rusland i 2018, hvis holdet kan hente en sejr.
Kampen sendes på TV3 SPORT 2, med optakt fra klokken 02:40.

 

Fredag d. 9/9 kl 02:30 Denver Broncos - Carolina Panthers (NFL - TV3+)
De forsvarende Super Bowl 50 vindere fra Denver Broncos, tager natten mellem torsdag og fredag imod Carolina Panthers hjemme på Sports Authority Field at Mile High i årets første National Football League opgør.
Kampen sendes på TV3+, med optakt fra klokken 02:25.

 

Fredag d. 9/9 kl. 20:30 FC Schalke 04 - FC Bayern München (Fodbold - EuroSport 2)
Der er næsten garanti for drama og et spændende opgør, når to af Tysklands giganter mødes. Fredag åbner Schalke 04 og Bayern München så 2. runde af den tyske 1. Bundesliga på     Veltins-Arena i Gelsenkirchen. Bayern München åbnede sæson med en knusende 6-0 sejr over Werder Bremen, mens Schalke 04 noget skuffende måtte se sig slået 0-1 af Eintracht Frankfurt.
Kampen sendes på EuroSport 2, med optakt fra klokken 20:00.

 

Lørdag d. 10/9 kl. 13:30 Manchester United - Manchester City (Fodbold - 6’eren)
Der er lokal opgør i Manchester lørdag eftermiddag, når Manchester United hjemme på Old Trafford tager imod Manchester City. Det er samtidig første gang José Mourinho og Josep Guardiola står overfor hinanden i den engelske Premier League. Begge hold har startet sæsonen med tre sejre ud af tre mulige, så foruden et lokalopgør, er det samtidig en kamp om førstepladsen i Premier League.
Kampen sendes på 6'eren, med optakt fra klokken 10:00.

 

Søndag d. 11/9 kl. 18:00 AaB - Brøndby IF (Fodbold - TV3+)
Der er topopgør på Nordjyske Arena søndag aften, når AaB tager imod Brøndby IF i Alka Superligaen. Begge hold er kommet igennem de første syv runder uden nederlag og 15 point på kontoen. Med en langt bedre målscorer, er det dog Brøndby IF der topper Alka Superligaen før runden. AaB kan dog med en sejr sikre sig førstepladsen i Alka Superligaen, hvis F.C. København ikke formår at hente alle tre point i deres opgør tidligere på dagen.
Kampen sendes på TV3+, med optakt fra klokken 17:00.

Næste
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️