Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

U/21-landsholdet utroligt tæt på EM 2017

Fra den 16. til og med den 30. juni 2017, skal man lige holde kalenderen fri. I hvert fald, hvis man gerne vil følge de kommen danske A-landsholdsspillere i aktion. Det er netop her at UEFA EURO Under-21 løber af stablen. Faktisk ser det rigtig godt ud for de danske U/21-drenge. I blogindlægget i dag, tager vi et nærmere kig på drengenes kvalifikationsturnering som startede sidste år.

I Polen går det, som skrevet, løs næste år. I 6 byer skal 12 hold spille om at blive Europas bedste fodboldhold for fodboldspillere under 21 år. Til sammenligning har der netop været 24 hold med til A-landsholdenes EM-slutrunde i Frankrig denne sommer.

Den danske trup har overvejende bestået af spillere, som vi allerede kender og faktisk har rigtig mange af spillerne spillet, eller spiller fortsat, i danske klubber, mens de har repræsenteret Danmark i kvalifikationen. Spillere som Lasse Vigen Christensen, Andreas Christen og her til sidst i kampagnen har kometen Kasper Dolberg repræsenteret Danmark mens de alle har spillet i udenlandske klubber. Lucas Andersen har været lidt inde og ude af landsholdet, mens han har spillet i Ajax og Willem II i Holland.

Kvalifikationsformatet til U/21-EM er relativt simpelt. UEFA-medlemslandenes U/21-landshold inddeles i ni forskellige grupper - syv grupper med seks hold og to grupper med fem hold. Alle møder hinanden ude og hjemme. De ni gruppevindere er selvskrevet til slutrunden, mens de næstbedste hold mødes i play-offs, hvorefter der findes de sidste to deltagere, mens værtslandet Polen selvfølgelig er med i slutrunden. Dermed rammer vi 12 hold.

Danmarks kampagne startede 9. oktober 2015 mod Wales på hjemmebane i Aalborg. Her blev det til en sløj 0-0'er, mens Danmark havde klart overtal i spil og chancer. Hele 8 hjørnespark fik Danmark i kampen, samt 15 afslutninger, mens intet førte til mål.

I Danmarks anden kamp, denne gang mod Bulgarien, blev det til en 1-0-sejr i oktober 2015. Her havde Danmark igen spilovertag i afslutninger og chancer, og her lykkedes det Andrew Hjulsager at score en enkelt gang, mens Danmarks klareste målmandstalent, Jeppe Højbjerg, holdte målet rent.

Så gik turen til Rumænien i November 2015. Her tog man hjem med en 3-0-sejr efter en meget intens affære med utroligt mange chancer til begge hold. Der var tryk på fra starten af, men Danmark trak det længste strå. AaB's Frederik Børsting nettede to gange, mens den daværende OB-spiller Kenneth Zohore scorede en enkelt gang.

Senere i november 2015, mødte man A-landsholdets onde drøm Armenien. Dog sendte de U/21-drengene denne gang… Her blev det til en 2-0-sejr på hjemmebanen i Aalborg. Her blev Armenerne virkeligt kørt ud af banen. 21 chancer til Danmark og sølle tre til udeholdet. Danmark fik i kampen 13 hjørnespark mod Armeniens nul… Målscorerne var Patrick Banggaard og Marcus Ingvartsen.

Én af de to modstandere, Danmark stadig har tilbage at møde i kvalifikationen er Luxembourg. Vi mødte dem første gang på udebane i Diggerdange, hvor Danmark hev en meget sen 1-0-sejr hjem på mål af Esbjergs Casper Nielsen. Også i denne forestilling var Danmark altdominerende.

I marts måned i år lukkede U/21-drengene deres første mål ind i kvalifikationen. Det skete, da man mødte Armenien på udebane. Her blev det dog stadig til en 3-1-sejr. Armenernes mål blev scoret af Gor Malakyan (spiller i ukrainske Stal) på straffespark. De danske mål blev sat ind af Victor Fischer, Lucas Andersen og i overtiden Casper Nielsen.

I denne uge spillede man mod Wales igen, som også var dem man åbnede kvalifikationskampagnen imod. Her spillede man i Wrexham, Wales, hvor det blev til en 4-0-sejr. Målene blev scoret af Marcus Ingvartsen, Kasper Dolberg og 2 x Pione Sisto. Som i resten af kampene havde man overtal af spil og chancer. Danmark havde fem forsøg inden for målrammen og scorede altså på fire af dem.

På tirsdag spiller Danmark sin tredjesidste kamp i kvalifikationen. Det er mod Rumænien på hjemmebanen i Aalborg. Situationen er lige nu i kvalifikationsgruppe 5, at Danmark ligger på førstepladsen med 19 point for 7 kampe, mens Rumænien er nummer to med 16 point for 8 kampe. Altså har Danmark tre point mere end Rumænien og vi har endda en kamp i baghånden. Det ser lyst ud…

Jeg tror, hvis vi vinder mod Rumænien i Aalborg på tirsdag, kommer vi med som sikker vinder af gruppen. Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi nok skal få mindst én uafgjort ud af de sidste to skud i bøssen efter Rumænien-kampen. Her møder man Bulgarien og Luxembourg som ligger hhv. 4 og 5. Luxembourg har endda kun skrabet to point sammen i hele 7 kampe.

Kigger man nedover truppen ser det faktisk ret lyst ud. Ikke nok med man har vundet alle kampe i kvalifikationen indtil videre, har man også et meget interessant hold rent navnemæssigt. Spillerne er alle født på eller efter 1. januar 1994 (da der tælles fra kvalifikationsårets start), og de spillere, der må forventes at gøre sig gældende til truppen til næste sommers U/21-slutrunde kan findes her: http://www.uefa.com/under21/season=2017/teams/team=200035/squad/index.html

 

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️