Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

NHL 2021 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Leicester er nyere tids største fodboldbedrift

Med 6 fulde runder tilbage af dette års Barclays Premier League, ser Leicester ud til at rende med det hele. I hvert fald som det ser ud lige nu. Leicester er ved at lave en vildere Hobro, end den Hobro faktisk lavede. At rykke op i den danske Superliga som amatørhold, er noget helt andet, end dét holdet fra det centrale England er ved at præstere.

Kigger man på rene spillerbudgetter i den bedste engelske række, er der kæmpe forskelle på dét de store, etablerede hold bruger, og dét hold som Leicester bruger. Kigger man på direkte løn hos de 20 bedste hold i England, for den aktuelle sæson, er Leicester faktisk at finde på plads 17. Kun ”undergået” af Norwich, Watford and Bournemouth. Det er eddersparkemig vildt, at et hold med et sådan relativt lavt lønbudget kan ligge helt i toppen af Premier League – og efter 32 runder vel at mærke! Ovenstående kan verificeres flere steder vha. en googlesøgning.

Derudover er Leicester én af de eneste klubber, der formår at holde deres højeste udbetalte ugeløn under 100.000£. Samlet set brugte Leicester sidste sæson 36,6 millioner pund på lønninger – i år forventes det at blive omkring 48,5 millioner pund, ifølge Fox Sports, Australien. Dette er en stigning på godt 12 millioner pund. Til sammenligning steg lønudbetalingerne i Chelsea til 25 millioner pund, Arsenal 11,6 millioner pund, Tottenham 10 millioner pund og Liverpools spillere fik 8 millioner pund mere i løn i 2016 end i 2015. Dette er ifølge Fox Sports. De to Manchester-klubber forventer at bruge 12 millioner pund mindre i løn værd.

Dette er altså ændringerne i lønnen – hvad med det faktiske niveau af lønudbetalinger?
Chelsea benytter 215,6 M£ på løn i 2016. Eller 444% mere end Leicester!!!

Alle af ovenstående ”gamle” tophold i Premier League bruger minimum dobbelt så meget som Leicester i lønninger i 2016. Det er alle astronomiske beløb, men det her er jo helt vildt. Lønninger er en rigtig god størrelse til at se på investeringen i fodboldklubber, da spillerne er det største aktiv, som en fodboldklub har – det er dem, der skal vinde kampe, dem der skal vinde titler, dem der skal hente pengene hjem igen.

Personligt troede jeg ikke ved juletid at Leicester stadig var at finde i spidsen af en verdens største fodboldrækker så langt henne på sæsonen. Det er helt sindssygt, at en sådan klub kan vælte alle de store kanoner af tronen. Men det er nok også en god sæson for Leicester, idet alle de andre snubler over hinanden konstant.

Kigger man på Leicesters årsregnskab 2014-2015, kom man ud med en rekordstor omsætning på 104,4 millioner pund. Dette var som en klub, der sluttede som nummer 14 i sidste sæson. Man formåede endda at præstere et positivt resultat på bundlinjen på 26,4 millioner pund før skat i sidste års regnskab. Sæsonen før var samme nøgletal -20,8 millioner pund (for de ikke matematik-kyndige: en forbedring på hele 47,2 millioner pund!). Det er i virkeligheden fuldstændig vanvittigt – men det siger nok også noget om, hvor mange millioner/milliarder, der huserer i den bedste engelske fodboldrække.

I dette års regnskab, vil det overraske mig meget, hvis ikke resultatet bliver endnu bedre. Man har formået at holde igen på lønomkostningerne til spillerne, og med udsigten til mesterskab og Champions League-gruppekampe er Leicester en ubetinget guldfugl for eventuelle sponsorer og investorer. Jeg spår klubben relativt gyldne tider på det økonomiske område, i hvert fald på kort sigt. 

⏰ Næste
annonce
mackabler.dk
annonce
annonce
mackabler.dk
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️