Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Matchfixing eller ludomani?

I mandags, d. 4 februar, offentliggjorde DBU kendelsen og af afgørelsen i den såkalde "Matchfixing sag". En sag der igennem de senere år har fået mere og mere opmærksomhed, og som mange betegner som en "farlig leg, der er altødelæggende for sporten". DBU har optrævlet og undersøgt sagen med hjælp fra Danske Spil, som for nogle år siden opdagede nogle meget store beløb fra én person. Danske Spil kontaktede DBU, og så er resten sådan set historie...

Eller er det?

Den ene person var FC Vestsjællands Kristoffer Wichmann - hvilket var en offentlig hemmelighed, at det var ham - og Kristoffer Wichmann blev af DBU udelukket for al fodbold i et halv år. Derefter 'suspenderede' hans egen klub ham, så han altså lige pt. ikke har noget job i fodboldverdenen. I Danmarkshistoriens første sag om decideret matchfixing, kædede DBU og Danske Spil også andre navne til hele dette puslespil. Man prøvede at kæde blandt andre daværende Vanløse IF-træner Michael Madsen ind i sagen. Det var nemlig en af hans kampe, hvor der var blevet spillet store beløb på, og i samme uge havde Vanløse en anden vigtig kamp og man valgte derefter 'B-holdet', som man dengang skrev på Vanløse IF's hjemmeside.

Michael Madsen, samt 3 andre personer, blev ikke dømt i denne sag, men er stadig blevet hængt ud. Sagen var af DBU udlagt som en 'Niveau 2-sag', men da man ikke kunne finde beviser for en 'fælles aktivitet om at påvirke kampe', blev den nedgraderet til en 'Niveau 1-sag'.

Matchfixing eller ludomani
Jeg har det personligt svært ved at kalde det 'matchfixing'. Dette ord lyder både højrøvet og forkert. For der er ingen i denne sag der har prøvet at påvirke et bestemt resultat, eller specifikke sejre i kampe. Så vidt vides har Kristoffer Wichmann kun spillet på sejre i egne kampe.

Der er til gengæld en kæmpemæssig pressestorm omkring hele sagen og de personer der er indlemmet i denne, som f.eks. Michael Madsen. Han var i torsdags, d. 7 februar, i TV2 NEWS' sportsmagasin 'Ankerdal på News', hvor man havde inviteret Danske Spils informationschef til at deltage og for at svare på spørgsmål, fra blandt andre Michael Madsen selv. I denne forbindelse sidder både Michael Madsen (førstehåndskilde) og Morten Ankerdal (Der via research har talt med andenhåndskilder) begge og bekræfter historier om, at Danske Spils oddssættere ringer til 2. Divisionstrænere inden kampen, for at høre om opstillinger, skadede spillere osv.

Dette er der i princippet ikke noget forgjort i, man kan jo bare lade være med at deltage i snakken. Dér hvor det bliver lidt pebret og usmageligt, er, når den samme oddssætter ringer til det samme holds modstander og videregiver opstillingen, skader osv. I denne forbindelse nægter Danske Spils informationschef, Thomas Rørsig, at kende noget til dette og siger "Dette sker ikke hos os". Debatten fortsætter i studiet, og Thomas Rørsig er en meget, meget presset herre.

Idioti på højeste plan
Thomas Rørsig afviser stadig at det er tilfældet i hans virksomhed. Men jeg ved godt hvad den gængse sandhed er. Igennem mine år i fodboldmiljøet, har jeg hørt lignende historier - og dét der er værre. Og jeg har hørt dem så mange steder fra, og af så mange på hinanden uafhængige personer, at jeg ikke er tvivl. Men hvad skal Danske Spil så gøre? Jooooo, man kunne jo fyre tossen der står fast på, at 'dette sker ikke i vores virksomhed'. Tossen der lyver for åben skærm - og bliver skudt ned i 10 minutter, og mens han taler sidder blandt andre tidligere OB-sportsdirektør Poul Hansen, og ryster afvisende på hovedet. Manden (Thomas Rørsig, Informationschef v. Danske Spil) er en klaphat. En total skændsel, og en mand der ikke aner hvad hans egne ansatte foretager sig. Om ikke andet, ved at ikke hvad der sker i hans eget firma. Det er katastrofalt!

Dette er blot én mening. Dette er ikke nødvendigvis den rigtige.

⏰ Næste
mackabler.dk
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️