Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Fuldt overblik over EURO 2020 kampe
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Det er tid til at vinde, Åge

I den kommende uge tager DBU og A-landsholdet hul på en ny æra og en ny epoke. Det gøres, når Åge Hareide får debut som dansk landstræner i kampene mod Island på MCH Arena i Herning på torsdag og dernæst næste tirsdag mod Skotland på udebane. I blogindlægget i dag, vil jeg komme ind på, hvad jeg forventer mig af en ny landstræner i DBU.

I truppen, som Åge Hareide har udtaget, er Nicklas Bendtner selvfølgelig ikke med. Dette var i den grad Åge Hareides chance for at slå sig fast som manden, der bestemmer på landsholdet. At Bendtner så selv havde meldt fra, som han selv vil udlægge teksten som, er jeg fløjtende ligeglad med. I øvrigt tror jeg ikke på det.

Kigger vi yderligere på truppen til de to venskabskampe i den kommende landsholdsuge, er der tre mulige debutanter med. To målmænd i form af Frederik Rønnow og Jonas Lössl, foruden Henrik Dalsgaard. Derudover er der også et par andre spændende navne med i form af Andreas Christensen, Jonas Knudsen, Jannik Westergaard, Erik Sviatchenko og Lasse Vibe. Derudover er Lasse Schøne også med igen.

Det er for mig vanskeligt at pege på en startopstilling, da man ikke aner, hvorledes Åge Hareide vil stille op, når vi ikke har bolden. Der har været lidt debat om, hvorvidt man skulle forsøge sig med en tremandsbagkæde, nu hvor vi har så mange dygtige og talentfulde stoppere. Så kunne man tilsvarende have to flagrende wingbacks, som man kender det fra Juventus for nogle år tilbage.

Jeg tager virkeligt hatten af for Åge Hareide, hvis han i sin første kamp som landstræner smadrer alt, hvad DBU har bygget op i de seneste 15-16 år. Omvendt, hvis det ikke skal være nu, der bliver satset på noget andet, så kan det vel være lige meget med at ansætte en ny landstræner?

Jeg mener blot: der er virkeligt langt fra at spille med en knivskarp 4-3-3, med at vende spillet centralt i banen, for at få den ud på kanten, til at spille med 3/5 mand i bagkæden og i midten af banen for at centrere spillet lidt mere. Omvendt: jeg glæder mig ufatteligt meget til at se den offensive konstellation til de to landskampe, vi går ind til. Åge Hareide har lovet, at vi skal have permanent flere folk i modstanderens straffesparksfelt. Dette læser jeg som om, at der skal være to permanente angribere. Jeg er fløjtende ligeglad med, hvem disse to skal være – blot at vi har to faste mand i front er banebrydende i DBU.

Lad os slå én ting fast med det samme: Åge Hareide er ikke ansat i DBU på en toårig aftale for at lave Den Røde Tråd om. Det kommer han aldrig til. Men han kan sagtens raffinere den, og skære nogle nye snit i den. Dét arbejde hans forgænger gjorde med ungdomsarbejdet og ungdomslandsholdene i sine første år, kommer Åge Hareide ikke til. Og det er bestemt heller ikke meningen, han skal det. Åge Hareide skal vinde fodboldkampe – og gerne startende fra september i år, hvor kvalifikationen til VM 2018, Rusland, starter!

Jeg er yderst spændt på, hvorledes Åge Hareide griber opgaven an. I disse første måneder af et dødvande, har han overrasket mig helt utroligt meget på hans mediehåndtering og hans fremtrædener i det offentlige rum. Men det er ikke dét, der vinder fodboldkampe. Jeg glæder mig virkeligt meget til at se, hvor stor kontrasten er i forhold til da Landsholdet spillede i Parken sidste efterår. Jeg ser også frem til at se de danske landsholdsspillere glæde sig til at komme hjem til Landsholdet og landskampene igen. Dét manglede i den grad i de sidste år under Morten Olsen. Man vidste jo godt, hvem der var udtaget dengang – i hvert fald til sidst. Nu er der pludseligt nye pladser at kæmpe om, og nye spillere, der kan give nye indtryk til en ny landstræner. Dét bliver spændende at se.

Omvendt, ved jeg jo godt, at det ikke er mod hverken Island eller Skotland, at Åge Hareide skal stå sin prøve. Nej, Åge Hareides prøve skal i særdeleshed stå om halvandet år, når vi alle er blevet klogere på, om Danmark kommer med til verdensmesterskaberne i 2018.

Dét er Åge Hareides prøve – og det er dét vi skal bedømme Åge Hareide på. Intet andet. Det er blevet tid til at Landsholdet vinder fodboldkampe.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️