Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Fuldt overblik over EURO 2020 kampe
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Når en formand dummer sig - en kommentar til #oscargate

Jan Bech Andersen, nu også  kendt under pseudonymet "Oscar" på Brøndby-fanforummet SydSiden Online, må være en presset mand i disse timer. Nuvel, han bliver selvfølgelig ved magten i Brøndby IF, men det må alligevel være en mærket mand der betræder direktionsgangen det næste lange stykke tid. For han har kvajet sig; han har kvajet sig helt enormt. Han fik selvfølgelig sin vilje, hvis man skal tro "Oscars" indlæg på førnævnte debatforum, idet han fik Thomas Frank til at tage sin afsked, en afsked der nok var kommet før eller siden alligevel, men Jan Bech Andersen fik sin vilje på bekostning af sit eget renomme.

I går aftes var flere kommentatorer og meningsdannere ellers i lang tid i tvivl om hvorvidt det virkelig var Bech Andersen, der havde ageret "Oscar" da en sådan opførsel harmonerede meget dårligt med det indtryk Jan Bech Andersen ellers har givet af sig selv i forbindelse med diverse interviews og lignende. Han har tidligere fremstået som en seriøs forretningsmand med det stort hjerte for klubben og forretningen Brøndby IF. Det er såmænd nok det hjerte der er løbet af med ham på SSO, men den dømmekraft han har udvist i forbindelse med debatindlæggene passer meget dårligt på profilen af en seriøs forretningsmand med mange jern i ilden, både indenfor fodbold og andre steder.

Den dømmekraft har nu gjort at Bech Andersen skal kæmpe hårdt for sit seriøse renomme. Han er selvsagt ikke en færdig mand i Brøndby IF og det er han ikke af den simple grund at klubben har brug for hans penge. Som en anden Gordo Gekko beviser han i disse timer at penge bestemmer over etik. For der er næppe nogen tvivl om at havde Brøndby IF ikke haft brug for millionerne, der sidder ret løst hos Bech Andersen, ja såhavde klubben strittet ham ud. Om ikke andet så af den simple årsag at man dermed kunne bevare en rest af værdighed.

For det er uværdigt det der er foregået på debatforummet i den seneste tid. At en bestyrelsesformand i en seriøs fodboldklub, går ud på et fanforum og sviner en tidligere sportsdirektør, en nuværende træner samt en spiller i klubben, er uværdigt. Det er uværdigt og på alle måder en skamplet på klubben. I mange år har man i fodboldkredse grinet af AGF og navnlig af historien om fyresedlen til Poul Hansen der blev breaket på et offentligt toilet, men den her historie er jo lige så slem, ja faktisk i min optik værre. 

Den umiddelbare konsekvens var der nok ikke mange der var i tvivl om. Selvfølgelig stoppede Thomas Frank her til formiddag samarbejdet med klubben. Hvad ellers kunne han gøre? At Bøndby IF så vælger at genansætte Auri Skarbalius er et tegn på desperation og vidner om en her-og-nu-løsning. I kølvandet på Franks exit kom meddelelsen om at også assistenten Claus Nørgaard stopper, dog først til sommer. Også Nørgaard giver i begrundelsen udtryk for at hans værdier er blevet overtrådt.

Og netop værdierne er blevet overtrdt. Overtrådt af en bestyrelsesformand, der ikke længere kan blive taget seriøst. Der kan næppe være nogen tvivl om at Bech Andersen er dømt "useriøs" i manges øjne. Og spørgsmålet er om det kun er indenfor fodboldkredse eller om den manglende dømmekraft kommer til at klæbe til ham udenfor den sportslige verden. Hvorom altiong er så vidner denne affære om et menneske, der beviser at penge og status ikke er nok til at give almen dannelse og opdragelse. Jan Bech Andersen vil i lang tid fremover være stemplet som et udannet, uopdragent og useriøst menneske. Hvor Brøndby IF som klub ender i denne sag er stadig et åbent spørgsmål, men så længe klubben har brug for Bech Andersens penge, så sidder han stadig som formand.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️