Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Formel 1 2021 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Nordisk EM i 2024/2028

I denne uge kom én af de bedre nyheder fra DBU.dk. Udover at man har vedtaget i DBUs bestyrelse at investere over 44 millioner kroner i dansk fodbolds udvikling (talentudvikling, klubsamarbejder, samarbejdsaftaler m.m.), så har man i denne uge også løftet sløret for, at man sammen med det Svenske, Norske og Finske fodboldforbund, vil lægge fælles billet ind på Europamesterskaberne i fodbold i 2024 eller 2028. 

Det var faktisk en idé, der allerede var på bordet i sidste uge, da man fra hele fodboldverdenen var samlet for at stemme om, hvem der skulle være den nye FIFA-præsident. Her samledes man sig fra de nordiske fodboldforbund og drøftede idéen. Nu har man imidlertid drøftet det i DBUs bestyrelse, hvorfor man nu arbejder videre med emnet. 

Nu skrev jeg i indledningen at “man vil lægge billet ind” - men i DBU siger man i stedet: “undersøge muligheden for…”. I min verden er det to sider af samme sag, hvor sidstnævnte er lidt lettere at komme ud af, hvis det viser sig ikke at kunne blive muligt om nogle år, når budrunden for alvor tager fat. Der skal jo gerne være en helt færdig og skræddersyet turneringsplan klar 8 år før, selve afholdelsen. Ligeledes var man allerede i 2012 (bekræftet september 2014!) klar over, at Danmark kommer til at afholde 4 kampe ved EM 2020, som jo er transeuropæisk. 

Vi må også bare indse, at vi som et af de mindste lande i Europa, nok aldrig nogensinde kommer til at afholde et EM for os selv. Det er nærmest utopi at tro dette! 
Enten skal vi gå sammen med andre for at afholde det, eller så skal vi håbe på en transeuropæisk løsning, som vi får i 2020. 
Lad os lige runde, hvor heldige vi var at få en plads som “værtsland” ved EM 2020: Danmark har det (med afstand!!!) mindste stadion, blandt de 13 værtslande og er det eneste nordiske land, der bliver en del af værtsskabet!

Hvis man tænker ideen til ende i forhold til den nordiske løsning, kunne man godt forestille sig at Danmark fik en håndfuld kampe eller måske lidt mere. Lad os bare forestille os, at der kommer til at blive afviklet én indledende gruppe i Danmark - måske to hvis formatet på 24 hold bevares. Så er det nok mest sandsynligt, det bliver vores største byer, København og Aarhus, der afholder disse. 
Og så skal vi nok prise os lykkelige, hvis vi får et par slutspilskampe i Danmark. 

Jeg er egentligt meget vild med idéen om at afholde et nordisk EM. Især hvis man tager de patriotiske briller på, er det jo fremragende at få sådan en stor sportsbegivenhed til landet. Omvendt - kigger man på et kort, opdager man hurtigt hvor stort et areal Danmark, Sverige, Norge og Finland dækker. Det får mig til at tænke på: Ok, hvad er så ideen ved at have et værtsland? Det er jo nærmest en tredjedel af hele Europas areal! Så går der altså noget af den lokalnationale følelse, som et værtsland har, af fløjten! 

For fodbolddanmark vil det selvfølgelig være enormt stort at få en slutrunde til Danmark. Det er det selvfølgelig også i 2020. Ingen tvivl om det. Det vil skabe fodboldeufori i fodboldklubber, på Rådhuspladsen og så videre. Og jeg skal da selvfølgelig nok selv stå foran storskærmen med “en kold” i den ene hånd. 

Det interessante i offentliggørelsen af dette nordiske bud er, at det er kun på det Svenske og Danske fodboldforbunds sites, man kan læse om dette. På det Norske og Finske forbundsites, kan man intet finde om dette!

Lad os krydse, alt hvad vi har indtil foråret 2017, når UEFA ventes at træffe afgørelse om de nordiske landes værtsskabsbud. 

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️