Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Klik på kampe/events for mere info
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Så rykker vi, FIFA!

 

Jeg har skrevet om FIFA-præsidentvalget, der blev afholdt i fredags den 26. februar 2016 i flere år. Jeg har skrevet om den omvældtning, jeg hele tiden har troet skulle komme, efter netop denne dato i 2016. Og nu er vi der! “Nu skal FIFA refomeres og nu skal FIFA ud af den sorte skygge, der er kommet snigende de seneste år”.

Nogenlunde sådan lød det i hvert fald fra den nye FIFA-præsident, der vandt begge valgrunder ved den ekstraordinære FIFA-kongres der blev afholdt i fredags. Manden, vi kender fra diverse UEFA-lodtrækninger, og UEFAs præsidentkandidat til topposten i FIFA, Gianni Infantino, vandt FIFA-præsidentvalget, hvilket ikke var givet på forhånd inden afholdelse af FIFA-kongressen.

Netop dette præsidentskab ændrer Gianni Infantinos tilværelse fra nu af - og forhåbentligt ændrer den også FIFAs omdømme og ry, som er blevet mere og mere broget de senere år.

 

 

Henrik Liniger, DRs mand i marken i FIFA-sammenhæng igennem de senere år, beskriver det ret godt i sin kommentar på dr.dk:

“Gianni Infantino er ikke længere bare den driftsikre embedsmand med evner som jovial kuglejonglør ved diverse lodtrækninger i Uefa. Nu er han toppolitiker, og i sit første valg hentede han en bemærkelsesværdig og uventet sejr”.

Toppolitiker - det er præcist, hvad Gianni Infantino er blevet og præcist, hvad FIFA har brug for i mine øjne.

Umiddelbart tyder valget af Gianni Infantino rigtig godt. Det er, på overfladen, et mere “sikkert” valg end en eller anden oliesheik fra Mellemøsten, mand sagtens kunne antage at have urent mel i posen (eller på sigt kunne få det!). På den anden side, er jeg langt, langt, langt fra overbevist om at Gianni Infantino ikke også kan falde i samme fælde, som den potentielle oliesheiksituation, jeg netop beskrev. Jeg er slet ikke sikker på, at Infantino er så ren igen; hvis man har været Michel Platinis højre hånd i gennem mange år, så vil det altså dryppe en smule på degnen (Infantino), når det regner på præsten (Platini)!

Infantinos tale på kongressen afslørede, at hvis han vandt, ville han udlodde udbytter eller støttebeløb til de nationale forbund - dette kombineret med et FIFA, der er langt efter budgettet for 2016, tegner på et FIFA, der skal skære ind til benet og hente indtægter andre steder fra end netop nationalforbundene! Jeg tænker, at man i stedet vil indgå premium-aftaler med sponsorer eller lignende. Hvad dette betyder for dig og mig som slutforbruger af fodboldkampe, er dog uvist.

Apropos sponsorer: Hvad gør alle de sponsorer, der droppede FIFA efter Sepp Blatters kæmpeskandale sidste år?

Der vil utvivlsomt komme en interessekonflikt på et højere politisk niveau. Gianni Infantino skal være hele verdens FIFA-præsident på den ene side og på den anden side står UEFA-forbundene med en lang række krav, som man ønsker indført hellere i går end i dag!

Jeg er ikke sikker på at FIFA har fået genskabt sit mistede renomme, når vi vågner op til 2017. Det tager tid og det kræver en konstant strøm af positive beslutninger - f.eks. at indføre krav om kvinder i toppositioner i fodboldorganisationerne, som blev vedtaget på FIFA-kongressen.

Men netop Infantinos meget, meget tætte samarbejde med Michel Platini kan være problematisk. Jeg er slet ikke i tvivl om, at Infantino også har nogle ufine sider af det ellers relativt pæne ydre.

Omvendt, skal der være én, der kan omvende FIFA og deres omdømme, er Gianni Infantino ikke et skidt bud. Jeg tror på ham og jeg tror på ham i spidsen for projektet. Jeg er dog i tvivl om, hvor lang tid der går, før vi kan se effekten af hans præsidentskab!

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️