Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Flytter eksperter seerne?

Fredagens helt store nyhed fra Discovery (som står bag bl.a. Kanal 5, 6’eren, Canal 9), var at man allerede fra denne lørdag, ville ha’ den tidligere landsholdsmålmand, Peter Schmeichel, som ny ekspert i studiet til Premier League kampe. Dermed fik Discovery sikret sig endnu en af de “gamle” landsholds koryfæer, som nu består af Brian Laudrup, Frank Arnesen, Flemming Poulsen og altså Peter Schmeichel.

Som situationen er, deler Discovery og TV3 SPORT rettighederne til Premier League imellem sig om lørdagen. Begge kanaler sender den tidelige (kl. 13:45) og sene (Kl. 18:30) kamp. På kampen kl. 16:00 er der så frit valg mellem de mulige opgør, hvilket dog ofte resulter i, at de to kanaler (TV3+ og 6’eren) vælger at sende de samme kampe, da begge naturligvis ønsker at vise den mest attraktive kamp.

De to, Discovery og TV3 SPORT, står dermed overfor hinanden på det meste af lørdagens sendeflade. Det ses tydeligt på specielt twitter, hvor alt lige fra billeder af Lego og tweets fra samtlige af kanalens medarbejdere bruges til at gøre opmærksom på, at man altså bør se kampen på lige netop deres kanal.

Nu har Discovery så hentet Peter Schmeichel ind i folden, i et forsøg på at hente seerne til 6’eren. Men flytter det nogen fra den ene kanal til den anden? Ansættelsen tyder helt sikkert på, at Discovery tror det flytter noget, ellers havde man næppe hentet en mand som Peter Schmeichel ind, der næppe stiller op en hel lørdag for sodavand og smørebrød. Der er nok heller ikke tvivl om, at en del vil tune ind på 6’eren her i dag, for netop at se hvordan Peter Schmeichel klare den.

De fleste fodboldfans har dog allerede stiftet bekendtskab med Peter Schmeichel på skærmen. Efter flere år som vært på Champions League fodbold hos TV3 SPORT, besluttede man at det var på tide at prøve noget nyt hos TV3 SPORT, hvorfor man valgte ikke at forlænge aftalen med Peter Schmeichel.

Personligt var jeg ret enig i den beslutning som TV3 SPORT fortog. I mine øjne fungerede Peter Schmeichel ikke som vært. Jeg tror dog rollen som ekspert vil være langt bedre for den tidligere landsholdsmålmand. Peter Schmeichel har dog prøvet denne rolle før, dog blot i England, hvor han modtog en del kritik. Om det var på grund af sproglige barrierer eller andet, skal jeg ikke kunne svare på, da jeg ikke selv har set de programmer han har deltaget i som ekspert.

Ligesom sikkert rigtig mange andre, skal jeg da også se hvordan Peter Schmeichel klarer sig i studiet sammen med Kian Fonoudi. I det lange løb kommer det næppe til at påvirke mig om Peter Schmeichel er i studiet eller ej, ligesom det ikke påvirkede mig hvem der var i studiet i sidste uge, da jeg skulle vælge hvor jeg ville se Premier League. Som de fleste af dem der har begge kanaler, er jeg farvet af måden man dækker ligaen samt evt. kommentatorer på de enkelte kampe. Jeg er personligt stor fan af Daniel Ortved hos TV3 SPORT, samt Peter Piil og Zak Egholm hos Discovery.

Måske er jeg anderledes den den gennemsnitlige seer. Jeg går ikke specielt meget op i optakterne til andre kampe end dem i Alka Superligaen. Ofte er Premier League og Champions League optakterne noget der kører i baggrunden op til kampen, med mindre jeg ved der er sket et eller andet stort hos en af de klubber jeg følger tæt og det optakten til en af deres kampe der er på. 

Tilføjelsen af Peter Schmeichel til Discovery skal selvfølgelig også ses i et lidt længere lys end blot denne weekends kampe. I den kommende sæson fordeler Discovery og TV3 SPORT Premier League kampene 50/50 med skiftende førstevalg fra uge til uge. Dermed vil der ikke længere opstå kampe som begge kanaler sender samtidig.

Men hvad med dig? Rykker eksperterne i studiet noget for dit valg af TV kanal?

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️