Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Danmarks vej mod OL-guldet, Rio 2016

Jeg er muligvis lidt tidligt ude, men det er alene grundet min glædesrus over at Danmark skal deltage i fodboldturneringen ved OL til sommer i Rio de Janeiro. Det er helt vildt, som jeg ser frem til denne sportssommer. Og OL i Brasilien er ikke en undtagelse!

Danmark skal som bekendt med til OL-fodboldturneringen i denne omgang grundet placeringen ved U/21-EM i 2015, hvor vi kom videre fra vores indledende pulje med Tyskland på andenpladsen. Det er faktisk hele 24 år siden, at Danmark sidste var med til OL-fodboldturneringen. I 1992 kom vi med, også på grund af U/21-EM. Her vandt Danmark pulje 4 over modstandere som Jugoslavien, Østrig og San Marino.

Jeg har givet blogindlægget en lidt kæk titel måske. Men det er alene grundet de hold, som Danmark kan risikere at møde til OL-turneringen til sommer. Se bare nedenfor (Asien-kvalifikationen mangler at finde sine deltagere, men dette kommer jeg tilbage til lidt længere nede).

 

Jeg gentager lige: Lande som Honduras, Fiji, Algeriet, Sydafrika… Én af disse vil Danmark givetvis komme i gruppe med, i det indledende gruppespil. Sikke en fornøjelse.

Så er der de forsvarende mestre fra OL i London, 2012, Mexico - det er lidt en anden sag. Det er Tyskland, Danmarks U/17-banemænd fra Portugal, Danmarks U/21-banemænd fra Sverige, hvortil vi også skal regne Brasilien og Argentina for nogle af de bedre hold…

Fra Asienkvalifikationen mangler der lige nu 3 hold. Der er i disse dage U/23-mesterskaber i Asien, som finder sin vinder den 30. januar. Man er nået til knock-out-kampene, og det er her vinderne af de to semifinaler, samt vinderen af bronzekampen, der kvalificerer sig til OL-turneringen i 2016.

Det er blandt disse hold, vi får 3 deltagere: Qatar, Nordkorea, Sydkorea, (UEA/Australien), Japan, Iran, (UEA/Australien/Jordan) og Irak. (Hold i parantes er grupper, der ikke er afgjort pr. 20.01.2016, hvor dette indlæg er skrevet).

Faktisk mangler der også enten Colombia eller USA, som kommer fra det Nord- og Mellemamerikanske  eller Sydamerikanske forbund. De to forbund har en direkte Play-off-kamp om at få ét hold mere med til OL i 2016 i Rio.

Jeg har enormt store forventninger til Danmarks U/21-landshold til OL til sommer. Jeg tror, og håber, de kan nå rigtig langt og jeg håber, de kan gøre sig gældende i placeringskampene.

Omvendt, afhænger det virkeligt også af, hvilken pulje Danmark kommer i og hvem vi møder. Så vidt, jeg kan læse mig frem til, bliver grupperne trukket i marts/april, efter FIFA har fået de officielle papirer fra de deltagende forbund/nationer, som har deadline en gang i marts (dette er ifølge det officielle OL-site, Rio2016.com).

Fra nu af, kan det nærmest kun gå for langsomt. Første gruppekamp spilles den 4. August for mændene og dagen før er første gruppekamp for kvinderne. Dette er i øvrigt begge før OLs officielle åbning, som er den 5. August.

⏰ Næste
annonce
annonce
mackabler.dk
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️