Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Danmarks nye dommerdarling

Det er sjældent, at jeg dedikerer et helt blogindlæg til én enkelt person, og kun denne person. Nogle gange, kan jeg godt skrive “specials” om enkeltpersoner, men så omhandler det også andre. Men i dag er lidt en undtagelse - og hvilken én!

I denne uge bekendtgjorde DBU's Dommergruppe, med tidligere topdommer, Claus Bo Larsen i spidsen, noget historisk. Frida Mia Klarlund Nielsen skal være hoveddommer i mændenes 2. Division her til foråret.

Frida er 26 år og har siden 2010 dømt kampe i kvindernes 3F-liga. I 2013 bestod hun DBU’s fysiske tests for herredommere og rykkede op som linjedommer i 2. division. Sidste år blev hun udnævnt til FIFA-dommer og fungerede i øvrigt også som fjerdedommer i mændenes 1. Division.

Hun har vist sig så dygtig i de fysiske, lovmæssige og ledelsesmæssige færdigheder, at hun er kommet i betragtning til mændenes 2. Division. Det er i sig selv helt sindssygt. Ikke ud fra en forryktstankegang, men ud fra en imponeringsfaktor der virkelig sparker r**. At en kvinde vil dedikere så meget af sit liv og sin tid til en fritidshobby som dét at være fodbolddommer, er jo helt vildt imponerende! (Ordet “fritidshobby” var ikke nedladende ment, men blot ment som det faktum, det er at være fodbolddommer i Danmark).

At komme i betragtning til denne post som hoveddommer, for en kvinde, der pr definition er en mand fysisk underlegen, er én ting. Men faktisk at få tjansen er jo helt vildt!

Nu skrev jeg i min indledning, at jeg kunne ville skrive om én. Det er faktisk ikke helt sandt igen. Men blot for at perspektivere det hele lidt, kan jeg kun komme i tanke om én parallel til Fridas bedrift her i Danmark. Vi skal til England, vi skal til Premier League. Her render en linjedommer rundt i verdens måske mest fysisk krævende liga! Hun hedder Sian Massey-Ellis, og har i flere år været linjedommer i Premier League.

Og netop Sian Massey-Ellis er et forbillede for Danmarks nye dommerdarling, Frida Mia Klarlund Nielsen, har jeg googlet mig frem til. Dét at bryde nogle hidtil usete barrierer er en bedrift, som Frida Mia Klarlund Nielsen klart kan relatere til.

Ifølge Frida Mia Klarlund Nielsen er hendes næste mål at blive hoveddomer i 1. Division og sidenhen i Superligaen. Om vi nogensinde kommer til at se Frida Mia Klarlund Nielsen, eller en anden kvinde, i spidsen for en Superligakamp er jeg i tvivl om. Men hvor ville jeg dog synes det var fedt, hvis det rent faktisk skete!

Bare det faktum, at en kvinde (måske) kan klare de fysiske krav i en mandsdomineret verden som fodboldverdenen er jeg utroligt stor fan af! Jeg elsker overraskelsen i folks ansigter, når de får at vide, at en kvindelig figur i fodboldverdenen gør fremskridt. Og netop at Frida Mia Klarlund Nielsen har fået så meget omtale, som hun retteligt har fået, er blot endnu et eksempel på, at denne fodboldverden er så mandsdomineret som den er. Hvem skriver om en mandlig Danmarksseriedommer, der bliver rykket op i 2. Division.

(Der blev i øvrigt flyttet fire andre op fra Danmarksserien til 2. Division sammen med Frida Mia Klarlund Nielsen. Disse fire er: Anders Skjødt Petersen, Jonathan Bak Dragsted, Michael Rasmussen og Patrick S. Rasmussen). Kom ikke og sig, jeg ikke er alsidig i min dækning…

Jeg synes det er fuldstændig sindssygt imponerende af Frida Mia Klarlund Nielsen. Jeg er utroligt stor fan af sådanne personligheder, der dedikerer så meget af deres tid til frivilligheden. For det har Frida Mia Klarlund Nielsen i den grad også gjort for at komme dertil, hvor hun er i dag.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
mackabler.dk
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️