Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

NHL 2021 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Det sejler for Mourinho - eller gør det?

I den forgangne uge skete der noget relativt sensationelt i den engelske bedste fodboldrække: Jose Mourinho blev (endeligt) fyret fra sin hjertelige klub, Chelsea FC. 

Når jeg siger endeligt, bunder det som sådan ikke i noget personligt i forhold til manden - jeg kender ham jo ikke. 

Men jeg har hørt og set nok om manden til at kunne danne mig et indtryk af ham. 

Lad os starte med det mest oplagte - der findes ingen “the special one”. Heller ikke inden for trænerfaget. Bare at skrive ordene i linjen før, fik mig til at få det fysisk dårligt. Jeg ved ikke, om det er manden selv, der har givet ham dét prædikat, men jeg foragter det til fulde. Jeg har intet imod personligheder, der tror på sig selv. Slet ikke. Jeg hylder dem nærmest, og har selv lært utroligt meget af diverse mentaltrænere, jeg har mødt i min tid i sportsverdenen. Men at nogen siger de førskrevne ord om sig selv, er mig en gåde. 

Han har også udtalt følgende om sig selv: “I have a problem. I’m getting better at everything”... Jo, jo. Det er da meget sjovt en gang imellem, at man på bedste Zlatan-manér kan fjerne fokus fra et tema, og lægge presset over på én selv. Men det stinker jo langt væk af varm luft og kommunikationsgøgleri af værste skuffe. 

Blandt et af de klareste “minder” om den meget udadreagerende mand, er den finger i øjet på daværende FC Barcelona-assistent, Tito Vilanova, som Jose Mourinho placerede i kampen mellem FC Barcelona og Real Madrid i 2011. Derudover har han også givet langefingeren til Liverpools fanafsnit, The Kop, efter en Carling Cup-kamp imellem Liverpool og Chelsea. 

Mange vil også mene, at fyringen af holdlægen Eva Cameiro. Det er nok knapt så meget på grund af det fodboldfaglige, folk er fortørnede over dette. 

Manden er givetvis en hamrende dygtig fodboldtræner. Dét betvivler jeg ikke. Jeg betvivler heller ikke, han er dygtig til at fjerne fokus fra sine spillere, når det går dårligt. Han kan fjerne noget af presset fra dem, og lægge det over på sig selv, som ingen anden. 

Jeg har da også godt set det “meme” der er gået viralt siden hans fyring den anden dag. Den med Wengers manglende trofæer og den historie Mourinho har haft i Chelsea, i flere omgange, sideløbende. Det er da skægt nok. Men kigger man på de klubber, Mourinho har været i, er han også en type, der virkeligt tager kræfter fra sit hold og sin klub. 

Det gode, gamle udtryk: “alt med måde” har nok aldrig været mere længere fra en mand som José Mário dos Santos Félix Mourinho. Når han gør noget, gør han det i helt ekstrem grad.

Og så tilbage til min overskrift.

For det virker faktisk ikke til at pøblen er så fortønede over fyringen af Jose Mourinho. 

Kigger man på en meningsmåling foretaget af Goal.com, som har spurgt 12.609 personer, synes det at være meget, meget lige om hvorvidt man skulle have fyret Jose Mourinho i Chelsea eller ej. 50,09% mener, at Jose Mourinho skulle være fyret. 49,91 mener ikke, at han skulle være fyret… Altså utroligt lige. 

En anden meningsmåling foretaget af Mirror.co.uk, konkluderer på bagkant af fyringen, at 70% synes det var forkert at fyre Jose Mourinho. Her er der dog ikke oplyst, hvor mange, der er spurgt og generelt virker troværdigheden af meningsmålingen ikke særligt højt. Men spændende og interessant er det da! 

Selvom jeg ikke er fan af manden, og givetvis aldrig bliver det, skal andre jo ikke føle det samme. Og han får da garanteret et topjob i en eller anden olierig fodboldklub et sted på kloden. Men jeg mener også bare, at man måske ikke skal dømme manden for hurtigt ude. Halvdelen mente jo ikke, han skulle fyres, og hele 70% mente, det var den forkerte beslutning Chelsea FC havde foretaget. Så måske er opbakningen større, end man lige regner med.  

I går blev Guus Hiddink så præsenteret som midlertidig træner for klubben. Det er han i hvert fald sæsonen ud. Vikaren fra 2009 har fået vikarstillingen igen. Det kan nærmest kun gå bedre for ham, end det har gjort for Mourinho i det her efterår… 

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️