Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Få overblikket over EHF EURO 2022 (K) ind i din kalender
🇩🇪 1. Bundesliga 2022/2023 kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2022/2023
🇪🇸 La Liga 2022/2023 kalender
🏆 Få VM 2022 kampene i din kalender
🏁 Formel 1 2022 kalender
🥇 UEFA Women's EURO 2022 kalender
🏒 Få Metal Ligaen direkte i din kalender
🇩🇰 Få NordicBet Liga 2022/2023 i din kalender
⚪️ F.C. København kalender 2022/2023
⚫️ FC Midtjylland kalender 2022/2023
Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
Stem på resultatet ved at klikke på kamp
Klik på kampe/events for mere info
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2022/2023
🇮🇹 Serie A 2022/2023 kalender
🇩🇰 Få 3F Superligaen 2022/2023 i din kalender
NHL 2022/2023 kalender
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Få Premier League 2022/2023 i din kalender
⚽️ Danske 🇩🇰 hold i Europa 2022/2023 kalender
🟡 Brøndby IF kalender 2022/2023
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV og Stream. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV og Stream, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Lortedommer.dk - et kig bag facaden

I den forgangne uge har tidligere Superligadommer og FIFA-dommer Kenn Hansen fået utroligt meget omtale. Og det er der én bestemt grund til. Han har nemlig valgt at tage bladet fra munden efter sit stop som fodbolddommer. Hans blog Lortedommer.dk, og den status Kenn Hansen har fået efter hans tilbagetræden fra fodboldverdenen.

Den tidligere FIFA-dommer, som havde opnået en placering UEFAs næsthøjeste dommerkategori ”First Categori”, har for mig været et stort idol. Da jeg tog min dommeruddannelse, sideløbende med min træneruddannelse, var han en kæmpe inspirator. Den måde han behandlede kampene på og det flow, han formåede at få i kampene var fænomenalt. Samtidig er Kenn Hansen en kæmpe retoriker. Han er uddannet Cand.mag. i retorik fra Københavns Universitet. Og dette har for de udestående ikke det store med dommergerningen at gøre: men i min verden er det måske en tredjedel af dommergerningen: at kunne kommunikere på fornuftig og konstruktiv vis i virkelig afgørende situationer, blandt andet!

Og netop hans retoriske kompetencer kommer i særdeleshed til udtryk på hans nye blog Lortedommer.dk. Bloggen har været i TV2 News i prime-time slots og har generelt fået rigtig meget opmærksomhed. Om det er på grund af bloggen i sig selv, er jeg til gengæld oprigtigt i tvivl om; enten er det grundet Kenn Hansen selv, eller så er det grundet det faktum, at en tidligere topdommer nu viser, hvordan dommerverdenen i sandhed fungerer. Og jeg tror og håber på, det er det sidste.

For dét er netop dét, jeg sætter så stor pris på ved Lortedommer.dk. Her får man ikke pakket tingene ind, man skal ikke selv gennemskue snoede pointer og kringlede sammenhænge: man får det lige ud af posen. Skønt!

Særligt er jeg vild med indlægget omkring indførelse af Tv-billeder i dommergerningen (især starten med Tv-stationerne og journalisternes (mange) vrangforestillinger). Derudover er der også et andet fantastisk indlæg, hvor Kenn Hansen gennemgår forløbet af en udvisning, som han gav til Andreas Cornelius efter samtale med sin linjedommer. Alle detaljerne i klippet, headset-kommunikationen og dét, der normalt foregår bag linjerne, elsker jeg ved seancen. Selve klippet kan ses her: http://lortedommer.dk/?p=713.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at se, hvad fremtiden bringer for Lortedommer.dk og Kenn Hansen. Personligt håber jeg IKKE(!) at han franchiser med et stort bettingfirma eller en Tv-kanal, for at få noget mere eksponering. Man kunne forestille sig, at bloggen i disse dage befinder sig på et toppunkt på en klokkeformet kurve, hvor interessen i dag er rigtig stor – men hvor antallet af læsere langsomt daler, fordi fåtallet faktisk interesserer sig inderligt for dommergerningen.

Men dette tror jeg nu ikke bliver tilfældet. Af to årsager: 1) jeg ser ikke Kenn Hansen som typen, der kunne finde på dette og 2) fordi han ganske enkelt ikke har behov for det.

Igen, det er mine egne antagelser, men jeg ser ikke en tidligere topdommer, der forsøger at skabe en millionforretning på sin blogvirksomhed. Han er nok tilfreds med at være ansat i Mannaz, hvor han bruger sin civile uddannelse til at forbedre kursisters præsentations- og argumentationsevner.

Jeg er rigtig glad, og samtidig lidt imponeret over, at Kenn Hansen har fået skabt denne hype omkring en blog. Noget så gammeldags som et stykke tekst…
Men seriøst, hvor er det dog skønt at man kan se, hvad der faktisk sker inden for dommerens verden i topkampe og på dét niveau, hvor de bedste dommere er så dygtige og heldige at dømme. Det er lidt noget andet end to træningskampe i Serie 5 en råkold vinterlørdag…

Jeg er meget spændt på at se, hvilket indhold der kommer på Lortedommer.dk fremadrettet. Ifølge Kenn Hansen selv (tror det var på TV2 News, jeg så det) kommer der meget mere fra samme boldgade, som klippet med Cornelius’ udvsining. Og hvor lægger han snittet? Bliver det ”vildere og vildere” eller bliver det mere ”behind the scenes” i fremtiden?

Personligt kunne jeg rigtig godt tænke mig nogle hverdagsberetninger fra livet som fodbolddommer. For at få et familieliv til at hænge sammen med en civil karriere og en ”weekendkarriere” som topdommer, skal der eddermame planlægges (og stås tidligt op!). Topdommere bruger jo uendeligt meget tid på træning, møder, transport, kampdage, opfølgning, evalueringer, teoritræningskurser og meget, meget mere! Dette kommer jo udover et normalt hverdagsliv med kone, børn, civil karriere og generel fritid…

Og når jo: Så bliver man i øvrigt svinet til, hver søndag af titusinder af mennesker – alt samme for dét man har ofret af tid og ressourcer i så mange år for at komme dertil…

Kenn Hansen, og alle tidligere og nuværende topdommere, har min største respekt. Og min egen ”idoldyrkelse” af Kenn Hansen er ikke blevet mindre efter Lortedommer.dk kom til. Hvis jeg var 16 år i dag, ville jeg virkelig forfølge drømmen om en topdommerkarriere – også med alt det, det indebærer!

Kenn Hansen, jeg glæder mig til at følge Lortedommer-eventyret. 

⏰ Næste
📊 Ugens spørgsmål
⚽️ Hvor mange 3F Superliga kampe ser du cirka pr. runde?
1
2-3
4-5
Alle
Ingen
Uge 33
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Speciel 2022/2023
Fodbold
FIFA World Cup 2022
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
Premier League
La Liga
1. Bundesliga
2. Bundesliga
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Women's Champions League
Allsvenskan
Damallsvenskan
Eliteserien
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
AaB
Aarhus Fremad
AB Gladsaxe
AB Tårnby
AC Horsens
AGF
B.93
BK Frem
Brabrand IF
Brøndby IF
Dalum IF
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
FC Roskilde
Fortuna Hjørring (K)
Frederiksberg Alliancen 2000
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hellerup IK
Hillerød Fodbold
Hobro IK
Holstebro Boldklub
Hvidovre IF
IF Lyseng
Ishøj IF
Jammerbugt FC
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Middelfart Boldklub
Nykøbing FC
Næsby BK
Næstved Boldklub
OB
Randers FC
SfB-Oure FA
Silkeborg IF
Skive IK
SønderjyskE
Thisted FC
Vanløse IF
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
VSK Aarhus
Young Boys FD
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
Atlético de Madrid
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Sevilla FC
València CF
Villarreal CF
Bayer 04 Leverkusen
Borussia Dortmund
Eintracht Frankfurt
FC Bayern München
RB Leipzig
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
S.S. Lazio
S.S.C. Napoli
Olympique de Marseille
Olympique Lyonnais
Paris Saint-Germain
Stade Rennais FC
Håndbold
EHF EURO (K)
IHF World Cup - Men
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League (K)
EHF European League (H)
EHF European League (K)
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Aalborg Håndbold
Bjerringbro-Silkeborg
GOG Håndbold
Ikast Håndbold
København Håndbold
Nykøbing Falster Håndbold
Odense Håndbold
Skanderborg Aarhus Håndbold (H)
Skjern Håndbold
Team Esbjerg
Viborg HK
Ishockey
Metal Ligaen
National Hockey League
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Tennis - ATP
Tennis - WTA
Vuelta A Espana
lozad
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2022
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️