Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Formel 1 2021 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Konkurs og matchfixing - Krise i FC Vestjælland

Hold da helt op for en uge i dansk fodbold. Først bliver topkampen mellem FC Midtjylland og F.C. København aflyst i søndags grundet storm under stor virak fra både spillere, klubber og myndigheder. Men det er nu ikke disse klubber, jeg vil sætte fokus på i denne uge. Aldrig har der været skrevet så meget om FC Vestsjælland, som i disse dage. Først er den Vestsjællandske klub ved at gå konkurs og nu er klubben ved at få en matchfixing-sag på nakken.

Faktisk er der ifølge artikeldatabasen Infomedia skrevet 6.252 artikler, hvori ”FC Vestsjælland” indgår fra mandag den 23. november til lørdag den 5. december. Det er helt vildt i forhold til deres normale mediedække. På bare én uge er der godt 3-4.000 artikler omkring FC Midtjylland – blot til sammenligning.

I denne uge blev den truende konkurs til en realitet i FC Vestsjælland. Bestyrelsen begærede klubben konkurs, og hvis denne går igennem i skifteretten, må FC Vestsjælland to rækker ned, ud over den nedrykningsplads, som klubben lige nu befinder sig på (altså reelt tre rækker). Derudover har spillerne ikke fået løn i flere uger, og med udsigten til konkursen, ser det ikke ud til, at de kan regne med at få alle lønkroner på bagkant. Som en kortsigtet konsekvens har DBU fratrækket FC Vestsjælland 6 point.

Såfremt klubben får hentet kapital nok til at drive klubben videre, inden skifteretten har behandlet sagen færdigt, får det ikke flere konsekvenser fra DBUs side.

Faktisk er det gået relativt stærkt med denne FC Vestsjælland-måske-konkurs. Den 3. August 2015 kunne man i Dagbladet Roskilde læse, at 22 millioner kroner var mange penge, at skulle finde for klubbens ejere og bestyrelse, hvis den skulle køre videre og overleve som hidtil. Det var ”helvedes mange penge”, som direktør Gert Hansen udtalte dengang. Præcis fire måneder senere indgik altså konkursmeldingen. Nu er det op til skifteretten, om den skal gå igennem.

 

 

Den 4. december sprang der et par bomber mere i FC Vestsjælland-lejren. Først erklærede klubben, at man havde fået samlet halvdelen af kapitalen ind, der kunne sikre en videre drift af klubben.

Efterfølgende kom det frem, at der har foregået matchfixing i to af klubbens kampe sidste år, hvilket kom frem under en retssag i Tyskland.

Retsinstansen i Tyskland kan naturligvis ikke gå ind i efterforskningen af en dansk matchfixing-sag, med øje for at få identificeret de enkelte spillere, der eventuelt måtte have været indblandet. Men nu har DBU sat det danske politi på sagen – og lad os endelig håbe på, de finder frem til rette vedkommende!

Og det er faktisk ret utroligt, at denne sag først har fået så meget luft under vingerne i denne uge. For allerede tilbage i midten af november skrev Ekstrabladet faktisk om den samme retssag i Tyskland og om de samme kampe, der er påstået at skulle være fixede. Indrømmet – dette overrasker mig.

For alt i verden skal politiet, DBU og alle andre potentielle statslige myndigheder få sat en stopper for matchfixing i dansk fodbold. Uanset om det er Serie 5 eller Superligaen. Dette er for mig at se en mindst lige så stor trussel under fodbolden, som doping har været for cykelsporten i de seneste årtier! Dette må, og skal ikke, devaluere værdien af vores elskede spil – men truslen om netop dette, bliver kun større i de kommende år. Det er jeg ikke i tvivl om.

Og så på en slutnote. Kan I huske, jeg skrev om trænerfyringer i sidste uges blogindlæg? Jeg kiggede på Rasmus Nissens forskning på området, og han havde fundet, at 1) det hjalp aldrig på lang sigt at fyre træneren og 2) der var i gennemsnit 2,5 trænerfyringer i den danske Superliga pr. sæson. Allerede den 5. december er vi oppe på 2 trænerfyringer i denne sæson…

Hvorfor Morten Wieghorst nu er blevet fyret, er måske svært at få helt klart svar på. Mærkeligt så det i hvert fald ud efter man dagen forinden havde slået de danske mestre… Men om beslutningen blev taget oven på sejren over FC Midtjylland, er jeg til gengæld knapt så sikker på. 

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️